התגובה היא כמובן לפיני
אז פיני הצלחת להעליב גם אותי, אני מאמן של מלמיליאן הפוינט של הנבחרת. על איזה בסיס אתה טוען שהוא לא מגוון אתה מכיר את התכונות שלו? איך אתה יכול לקבוע את זה, נמאס לשמוע אותך כל כך החלטי בלי לדעת את העובדות מבלי להסגיר סודות אני יכול להגיד לך שהתכונה הכי נמוכה שלו מ-4 תכונות הפנים היא 7 (והוא עדיין ממשיך להתאמן)1
בטח תגיד שאתה מבסס את הידיעות שלך ממהצהרות של המאמן עצמו וזה מה שאהוד כתב
בעמדת הפוינט לא היה לנו גיוון בכלל וכיום אני יכול להגיד שיש לנו פוינט טוב למשחק פנים בדמות מלמילאין
אתה כנראה מתקשה בהבנת הנקרא אז תן לי לפשט את זה בשבילך בעבר היתה בעיה כיום המצב קצת שונה מן הסתם רחוק מלהיות מושלם אבל יואב הוא קטלני בטקטיקת פנימה עם תכונות הפנים המגוונות שלו
אני חושב שאני בין הבודדים שיכול להעיד מגוף ראשון על הלווי של הצוות באימון השחקן. אתה טוען
בגיל צעיר הנזק בלשחק מחוץ לעמדה הוא קטן הרבה יותר. כשהשחקן הופך לבשל, רוצים אותו בעמדה שלו ולכן הוא לא יכול, כמעט אף פעם, לקבל אימון מישניות.
לכן, בהחלט אפקח (אם אבחר) ששחקנים עם פוטנציאל בוגרת לא יקבלו הנחיות שגויות שהביאו את הנבחרת שלנו להיות ברמה שהיא כיום. שזה בלתי מספק בעליל ביחס לגודלנו.
אתה אמור אפילו לא רומז מ"ידיעה" כי קיבלתי הנחיות שגיות ובעצם שלא אמרו לי לעבוד על המשניות ואם אמרו אז אמרו לי לעבוד על המשניות רק שהשחקן הוא בוגר. אני ממש לא מבין מאיפה אתה מביא את זה? איך אתה יודע מה ההנחיות שקיבלתי? זה כל כך לא נכון אני מצטער להגיד ובלי לפגוע באף אחד המשחק הזה לא דורש אינטילגנציה ברמה גבוהה כל כך מי שמספיק זמן במשחק העקרון הכללי הוא דיי ברור ולכן כל ההצעות "המהפכניות" שלך הן כל כך טריויליות שהן בדיוק ההנחיות שקיבלתי מצוות הנבחרת (גל, אהוד וכו')1
לאור הקביעות שלך שנשמעות כאילו הן עובדות ולאור העובדה שאני כאחד שאימן את הפוינט הנוכחי של נבחרת ישראל יודע מנסיון אישי מה אמרו לי ואיך השחקן נראה אני מבקש מכל הקהילה להיזהר מללכת שולל אחרי פיני
כל עוד אחרי כל הצהרה שלו הוא לא מביא סימוכין אני קובע כי הוא פשוט בדה דברים מליבו ולא אמין
ראו הוזהרתם
נ.ב אני כבר מדמיין את התגובה שלו
1. אני חלק מהמאפיה וכמובן רק מי שבמאפיה יכול להכניס שחקן לסגל
2.אני קבלתי עצות "בנוניות" ע"י הסגל הנוכחי שאני פשוט לא מסוגל לראות מעבר לזה ולדעת שיש חשיבה אחרת הרבה יותר טובה
חג שמח