Persze, nyílván nem ehhez kell igazítani az életet DE:
-ez valóban egy ingyenes játék, mindazonáltal a BB-k a pénzüket az előfizetőktől kapják, így nekik is érdekük, hogy a játék stabil, folyamatos legyen, és ne legyen benne heti rendszerességgel bosszantó akadás (pl. 1-2 hete a válogatott meccsek értékelése fél napig nem volt látható), hiszen többen fognak előfizetni, ha a játék jobban működik.
-az új edzérendszert fejlesztésnek semmiképp nem nevezném. Egy problémával szemben (irreális fizetésű játékosok) szezonokon keresztül alulmaradtak, így (ez személyes véleményem) végül úgy dntöttek inkább találjunk ki egy új edzésrendszert, ami MINDENT megváltoztat. A régi edzésrendszerrel semmi baj nem volt, csupán a fizetésekkel, amit nem tudtak megoldani. A fejlesztésre/változásra, minden ilyen játékban szükség van, de csak azért nem kellene bele nyúlni egy jól működő rendszerbe, hogy nah változzon akkor valami. A fizetések drasztikus(!) csökkentésével simán megoldható lett volna a probléma.
Az edzés csúszása pedig nem csak a kényelemérzeten ejt csorbát, hanem a szombati bajnokikat is veszélybe sodorhatja egyes embereknél.
Félre értés ne essék, nem húztam fel maga az újabb edzés csúszáson, túlélem, csak gondoltam kifejtem a véleméynem addig is, amíg az edzésre várunk