Ezzel kapcsolatban nekem rossz előérzetem van. Ebben persze lehet, hogy benne van az, hogy Iguodala nem tartozik éppen a kedvenceim közé.
Végig az volt a véleményem az egész előző szezon során, hogy Barnes nagy húzás volt a GSW részéről, mert más csapatban talán egy 10-12 perces csere lett volna valami nagyobb név mellett, és talán sosem jön ki az, hogy ennyire jó. Így most várhatóan pados lesz, ami visszavetheti a fejlődésben. Az szerintem is probléma volt végig, hogy nem volt cseréje, és egy csere SF-nek, és a magas poszt tovább erősítésének jobban örültem volna (nem feltétlenül DH kellett volna, más is jó), illetve szerintem gond még, hogy nincs igazi 1-es. Az összes alacsony játékos 2-es.
Elgondolkodtam Will Bynum-on, ő bármelyik csapatnak hasznos tagja lehetne, és ha jól látom, még nincs csapata. Ő vállalható lenne, és még úgysem lenne olyan nagy túltengés, hogy jött Nedovic, aki lehet, hogy beválik, de egyelőre kicsit lutri. Ráadásul ha Jack nem marad, akkor hiány lesz igazi labdafelhozóból.
Még valami. Iguodala most 29. 4 éves szerződést kapott, én kicsit tartok attól, hogy ő ebből két éves fog kosárlabdázni, a maradékban pedig esik majd vissza. Értékes két évet vehet majd el Barnestól, és túl drága lenne cserejátékosnak. Nem értem a GSW átigazolási politikáját, már a Bogut igazolásnál is így volt, szerintem ennél tehettek volna többet is, főleg, hogy a mag azért még fiatal, inkább a jövőbe kéne nézni.