BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Wolwerine

This Post:
00
148651.155 in reply to 148651.154
Date: 7/2/2010 8:59:19 AM
Overall Posts Rated:
190190
1.???
2. Nem az összehasonlítás, a mennyiség a lényeg.
3. Mert éppen feltűnt és eszembe jutott, hogy szóvá akartam tenni.

De ez csak off volt. Térjünk vissza az eredeti témához.

Last edited by Wolwerine at 7/2/2010 8:59:49 AM

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: Patai

This Post:
00
148651.156 in reply to 148651.154
Date: 7/2/2010 9:12:34 AM
Overall Posts Rated:
4545
5, Nem szidtam senkit csak kifejtettem, hogy ha egy híresebb manager indul a választáson, attól még nem kéne egyből "óóó hát ha ő indul akkor én nem indulok és ha valaki más indul az biztosan ŐŐŐRÜLT" üzemmódba átváltani. (Valaki írta, hogy ha vendabal nem indult volna, akkor tuti, hogy indult volna jó pár I. és II. osztályú manager, ami ha igaz akkor szánalmas).

Nem ezért váltottak ár olyan stílusra, hanem azért, mert Zigi szakmailag teljesen alkalmatlan egy válogatott elirányítására. A másik meg nagy hülyeség,. hogy valaki azért nem indult a magasabb osztályokból, mert Vendabal indult.

From: Patai

This Post:
00
148651.157 in reply to 148651.147
Date: 7/2/2010 9:18:19 AM
Overall Posts Rated:
4545
Amikor Arsene arra volt kíváncsi, hogy a tulajokkal való kommunikációhoz oly szükséges angol nyelv ismeretével rendekezel-e, te azt válaszoltad, hogy ez hülye kérdés. Ebből azt a következtetést vonom le, hogy rendkívül jól beszélsz angolul. Ennélfogva biztos vagyok benne, hogy ennek a szövegnek a magyarra való fordítása nem okozhat bármiféle gondot:

Hello everyone!
My group the second legjobbja I was and into money sometimes need of but not pernicious. Here the money not obstacle some, that than the first candidate I would love I can be first I am not very professional but my time there are very much I am not a machine madman but a lot I am before it. Existence heart onto me votes! I everything from me can be passed try but to bribe you do not can. Let nobody write one like that on on you vote if admit a player of mine into the national team and other half bribing neither I would like to be audible.
And what a national team should know according to me manager-e :
-At least a little bit in English or in German !
-Helyesen to write it anyanyelvén!(a j,ly let him make a difference)
-To can BB szabályt!(vagy at least one times to read)
-Saját tactics !(legyen good)!
-2,3 seasons intestine tapasztalat!(legalább)
-And sober peasant thinking !!
These all necessary according to me but yet the patriotism the confidence the rest of your teammates and respect these are needed ,and thinking being ambitious of course !!!!Nem Savoy cabbage to the basketball for Hungarist one to be rather if you keep your fingers crossed and you are glad together with the team (kulturáltan),és sirsz!!!
GO MAGYAROK!!!!!HURA!!!! HURA!!!! HUNGÁRIA!!!!![match=[match=[match=XXX]]]

This Post:
00
148651.158 in reply to 148651.157
Date: 7/2/2010 9:24:18 AM
Overall Posts Rated:
190190
Valahonnan ismerős ez a programbeszéd:)

This Post:
00
148651.159 in reply to 148651.157
Date: 7/2/2010 9:26:18 AM
Overall Posts Rated:
9999
Na jó, hát hülyeséggel elő lehet jönni bármikor, de ez biztos hogy nem viszi előrébb a dolgokat.

This Post:
00
148651.160 in reply to 148651.159
Date: 7/2/2010 9:35:27 AM
Overall Posts Rated:
4545
Mivel lehetne előrébb vinni a dolgokat? Zigi és kedves testvére teljesen meg vannak győződve arról, hogy Zigi teljesen alkalmas erre a posztra, és erről több mint száz hsz sem tudták őket eltántorítani.

From: Ennnn

This Post:
00
148651.161 in reply to 148651.156
Date: 7/2/2010 10:29:29 AM
Overall Posts Rated:
11
Neked se sikerült megérteni, hogy mit akarok mondani.
Az kirohanásom oka az volt, hogy az itt megnyilvánuló emberek igen jelentős része a kezdetektől úgy állt ZigiZakkhoz, hogy mit akar itt ez a hülyegyerek a III. osztályból?
Szakmailag teljesen alkalmatlan? ezt miből szűrted le?
Lehet itt éveken keresztül beszélni/vitatkozni, hogy hogyan kell felépíteni egy válogatottat, de csapatot kapott anyagból kell főzni, ráadásul az anyag milyenségébe sincs túl nagy beleszólása az aktuális szövkapnak, hisz a döntést a játékos tulaja fogja hozni.
A puding próbája pedig mindig az evés marad.

...és mielőtt még valaki azt hinni, hogy én valami ZZ fan vagyok, jelezném, hogy lehetne akár JóskaPista is a célpontban, ha ugyanezt a "kedvesség" csomagot kapta volna, akkor is kirohantam volna.

Wolwerine: 4 db n betű van a nevemben, nem 3! ;)

This Post:
00
148651.162 in reply to 148651.161
Date: 7/2/2010 11:07:13 AM
Overall Posts Rated:
190190
Bocsi.

From: Gau84

This Post:
00
148651.163 in reply to 148651.161
Date: 7/2/2010 11:15:45 AM
Overall Posts Rated:
44
Pont ez lenne a lényege. Bázze, milyen egy ideális irányító? Maxos passzolás, tempódobás, külső védekezés, dobótáv, stb. Hogy mi a kritériuma annak hogy valaki válogatott lehessen? Ha azt mondjuk hogy 14+ külső védekezés, de a legjobb magyar irányítónak csak 12-es akkor mi van? Ne legyen senki válogatott?
Erre mondta azt Zigi, hogy most minek vagdalkozni a számokkal? Meg akarja nézni mi is áll a rendelkezésére. Ráadásul a játszott taktikától is függ, hogy milyen játékosokat rakna be. (erre hoztam is egy fél-példát)
A játékosok nevelése is pont ugyanilyen kérdés. Vissza a példámhoz, ha van egy über center, akinek pocsék a passzolás, írni kell a tulajnak, hogy legyen oly szíves, és gyakoroltassa már a passzolást, és imádkozni, hogy betartsa.

Edit: De eleget teszek majd a kéréseknek, és megértetem Zigivel mit is szeretnétek látni. Amint sikerül vele beszélnem persze.

Last edited by Gau84 at 7/2/2010 11:17:59 AM

From: ZigiZakk

This Post:
00
148651.164 in reply to 148651.163
Date: 7/2/2010 11:34:00 AM
Overall Posts Rated:
00
Kösz Gau, hátha a te nyelvedet beszélik. :)
Valaki írt fel konkrét skill elvárásokat részemről (mintha ez rajtam múlna, de érdekes módon ezekkel az álomszámokkal csak engem batytatnak, más jelentkezőt véletlen se...) valamely posztra. Átfutva az valóban már érdemleges kérdésnek tűnt, nem csak a szívatást látom mögötte. :) Tehát alaposan elolvasom és megválaszolom este, addig türelmét kérem a kérdezőnek.
Addig pedig valaki mástól is kérdezzetek, nem egyedüli jelentkező vagyok... Ja, és szerintem a hsz-ek alapján feltételezhetően általános iskola alsó tagozatában ragadt túlkoros gyerek mondja meg, hogy én miért jelentkeztem és mire vagyok alkalmas. Nem kell rám szavazni, mert rám NEM kötelező!

This Post:
00
148651.165 in reply to 148651.163
Date: 7/2/2010 11:49:11 AM
Overall Posts Rated:
190190
"Mivel nem látom még sem őt, sem a többi potenciális válogatott jelöltet, ezért ezt így kijelenteni nem tudom. Azt viszont igen, hogy ha nála alacsonyabb skillel rendelkező, de más tulajdonságban jobbat (kiegyensúlyozottabbat) nyújtó és jobb formában lévő játékost találunk, akkor simán kihagynám. Ez csapatjáték, nem sakk, úgyhogy nem érdekelnek a nevek. ;D Ja igen: ha csak dobni tud valaki, az is kevés. Védekezni is fontos, sokszor minden azon múlik. Szerintem."

Nem értem, hogy min problémáztok, ezt Zigi írta. Érdekes módon a téma 35. hozzászólásában vendabal leírta a kiegészítő képességek elvárt mértékét. A skillekre vonatkozó kérdésnél REÁLIS értékeket kérdeztek a hozzászólók. És igen konkrét skilleket adjatok meg, úgy, mint az U21-nél. De akkor ne kerüljön be olyan, aki ezt nem teljesíti, vagy csak igen jó indokkal. Nem hinném, hogy ezt ne lehetne megcsinálni. Szerintem egy igen hozzászólás után joggal kérdezi a potenciális játékostulaj, hogy mit jelent a kiegyensúlyozott. Legyen minden skill legalább megfelelő, remek, világklasszis. Mi legyen kiemelkedő? Ehhez nem kell a válogatott keret ismerete, nem kell a skillek ismerete. Csak a játék ismerete.

Advertisement