"Mivel nem látom még sem őt, sem a többi potenciális válogatott jelöltet, ezért ezt így kijelenteni nem tudom. Azt viszont igen, hogy ha nála alacsonyabb skillel rendelkező, de más tulajdonságban jobbat (kiegyensúlyozottabbat) nyújtó és jobb formában lévő játékost találunk, akkor simán kihagynám. Ez csapatjáték, nem sakk, úgyhogy nem érdekelnek a nevek. ;D Ja igen: ha csak dobni tud valaki, az is kevés. Védekezni is fontos, sokszor minden azon múlik. Szerintem."
Nem értem, hogy min problémáztok, ezt Zigi írta. Érdekes módon a téma 35. hozzászólásában vendabal leírta a kiegészítő képességek elvárt mértékét. A skillekre vonatkozó kérdésnél REÁLIS értékeket kérdeztek a hozzászólók. És igen konkrét skilleket adjatok meg, úgy, mint az U21-nél. De akkor ne kerüljön be olyan, aki ezt nem teljesíti, vagy csak igen jó indokkal. Nem hinném, hogy ezt ne lehetne megcsinálni. Szerintem egy igen hozzászólás után joggal kérdezi a potenciális játékostulaj, hogy mit jelent a kiegyensúlyozott. Legyen minden skill legalább megfelelő, remek, világklasszis. Mi legyen kiemelkedő? Ehhez nem kell a válogatott keret ismerete, nem kell a skillek ismerete. Csak a játék ismerete.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!