Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))Poruci ti nixi da malo pusti zenu pa da se prifati BBaD Hahah salim se, gledao sam sinoc mec. Dobro ga je maljnoČestitke nixi na ulasku u 2 ligu....jednostavno je pregazio protivnika ,na njegovom terenu....di god da dođe čuvajte ga se.....stižu divlji "Keajišnici"....spremni za borbu za sam vrh 2 lige...ako ne i odmah prelazak u prvu ligu....::::))))))))))malo bahato ali ...pošto nixo ima dobre mentore vjerujemo u njega....:::))))))))))O da Sad nek krene dizati glavne skilove ovim reprezentativcima. Imace love
Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))Poruci ti nixi da malo pusti zenu pa da se prifati BBaD Hahah salim se, gledao sam sinoc mec. Dobro ga je maljnoČestitke nixi na ulasku u 2 ligu....jednostavno je pregazio protivnika ,na njegovom terenu....di god da dođe čuvajte ga se.....stižu divlji "Keajišnici"....spremni za borbu za sam vrh 2 lige...ako ne i odmah prelazak u prvu ligu....::::))))))))))malo bahato ali ...pošto nixo ima dobre mentore vjerujemo u njega....:::))))))))))
Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))Poruci ti nixi da malo pusti zenu pa da se prifati BBaD Hahah salim se, gledao sam sinoc mec. Dobro ga je maljno
Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))