Zdravím Vás,
děkuji všem, kteří nám projevili důvěru ve volbách! Budu se snažit Vás nezklamat. Hned na začátku je zde několik důležitých věcí:
1) Hned ráno jsem nabral některé hráče a některé propustil, ale někteří hráči jsou stále v NT a čekají na to, až budou nahrazeni mladými talenty. Žádám ty, kteří v nejbližší době dostanou nebo dostali BB mail ode mne, aby mi v co nejkratší době odpověděli.
2) Největší nedostatek je podle očekávání na postech Small Forward a Power Forward, ale i ostatní posty nemají rozhodnuto o vyvolených hráčích. Proto pokud máte dojem, že vlastníte hráče s ambicí na NT, neváhejte je zasílat do správných threadů na našem fóru, děkuji.
3) Zítra nás čeká hned dvojzápas, nejdříve v 11:00 přátelák s Koreou a v od 18:30 důležitý a těžký zápas s Izraelem, takže pojďme fandit! Původní záměr bylo jet na první přátelák na Slovensko, ale to už má jeden domluvený, takže jsem se rozhodl od toho upustit a radši nechat naše zahrát a poladit sestavu + náladu v týmu. V obou zápasech máme myslím šanci, uvidíme jak se nám podaří zahrát.
4) Doufám, že tu víc rozjedeme nějakou debatu, když se konečně začíná něco odehrávat :)