Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))Poruci ti nixi da malo pusti zenu pa da se prifati BBa :DD Hahah salim se, gledao sam sinoc mec. Dobro ga je maljno :DČestitke nixi na ulasku u 2 ligu....jednostavno je pregazio protivnika ,na njegovom terenu....di god da dođe čuvajte ga se.....stižu divlji "Keajišnici"....spremni za borbu za sam vrh 2 lige...ako ne i odmah prelazak u prvu ligu....::::))))))))))malo bahato ali ...pošto nixo ima dobre mentore vjerujemo u njega....:::))))))))))
Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))Poruci ti nixi da malo pusti zenu pa da se prifati BBa :DD Hahah salim se, gledao sam sinoc mec. Dobro ga je maljno :D
Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))
Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))Poruci ti nixi da malo pusti zenu pa da se prifati BBaD Hahah salim se, gledao sam sinoc mec. Dobro ga je maljnoČestitke nixi na ulasku u 2 ligu....jednostavno je pregazio protivnika ,na njegovom terenu....di god da dođe čuvajte ga se.....stižu divlji "Keajišnici"....spremni za borbu za sam vrh 2 lige...ako ne i odmah prelazak u prvu ligu....::::))))))))))malo bahato ali ...pošto nixo ima dobre mentore vjerujemo u njega....:::))))))))))O da Sad nek krene dizati glavne skilove ovim reprezentativcima. Imace love
Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))Poruci ti nixi da malo pusti zenu pa da se prifati BBaD Hahah salim se, gledao sam sinoc mec. Dobro ga je maljnoČestitke nixi na ulasku u 2 ligu....jednostavno je pregazio protivnika ,na njegovom terenu....di god da dođe čuvajte ga se.....stižu divlji "Keajišnici"....spremni za borbu za sam vrh 2 lige...ako ne i odmah prelazak u prvu ligu....::::))))))))))malo bahato ali ...pošto nixo ima dobre mentore vjerujemo u njega....:::))))))))))
Dansa tekma biti ili nebiti momčadi "Krajišnik" za ulazak u 2 ligu...ajmo svi navijati da nixini puleni uđu u 2 ligu mislim da su to i zaslužili.....nego i ajmo meni dati još tih 29 lajkova ili tućeva da skinem tu brojku od 1000...he,he...:::)))Poruci ti nixi da malo pusti zenu pa da se prifati BBaD Hahah salim se, gledao sam sinoc mec. Dobro ga je maljno