Ne razumem ko kome ovde maze oci. Ako sam rekao da ima sanse to ne znaci da ce on sigurno igrati u reprezentaciji. A mozda si i u pravu da takvih igraca ima jedno 30-40 u nasim ligama, ali znas li koliko njih dobija najbrzi trening? Evo ja cu da ti kazem, dobija toliko igraca da mozes da ih nabrojis na prste jedne ruke i to jedva, bez da se guraju.
Tvoj igrac ima sanse za mladu repku ali nema sanse za seniorsku, zbog potencijala. Sad cu da ti dam primer. Veljko Radonic, allstar potencijal, 23god. Tek posle cetvrtog treninga skocio mu skil za dodavanje a trenirana je samo jedna pozicija PG. Sto znaci da on u toku ove sezone moze da dobije maksimalno 4 skila i to da se trenira na jednoj poziciji tj. najbrzim treningom. A ukoliko se trening odvija na dve pozicije ne moze ni toliko.
Zbog ovoga se potencira da igraci imaju sto bolji potencijal i da se sto brze treniraju da seniorska reprezentacija ne bi trpela. Jer meni je najmanji problem da uzmem igrace sa losim potencijalom i da pricam ljudima da ih treniraju. I oni ce dobro da odrade posao za mladu repku, ali sta posle......