BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 HR

U21 HR

Set priority
Show messages by
From: DeLuxito

This Post:
22
320337.152 in reply to 320337.151
Date: 5/9/2025 5:27:00 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Pozdrav ljudi,
Prvo da se ispričam svima što me nema zadnjih 2 tjedna, imao sam i nekih privatnih stvari koje ipak nisu izgovor da se izdvoje nekoliko minuta da se javim.
Drugo, žao mi je poraza od Andore koja nas je nadigrala sa 8 igrača, ali eto čini se da ova generacija ne može bolje. Greška protiv domaćina nas je koštala borbe za drugo mjesto i eventualni prolazak u drugu fazu natjecanja.
Protiv Slovenije smo htjeli igrati nešto slično kao u pripremnoj tekmi protiv Kanade, iako smo znali da ćemo poraz teško izbjeći zamisao je bila da isprobamo protiv jačih od sebe kako bi znali hoće li to uopce funkcionirati.
Tu je došla moja druga greška gdje mi se zamisljena postava nije postavila i istrčali smo u "najjacem" sastavu koji je po treći put ove sezone potopljen.
Ne želim sada pisat osvrt na ove dvije tekme pošto poprilično kasnim sada i samo prizeljkujem da vidim trening i formu danas kako bi se dogovorili za našeg idućeg protivnika a to je Škotska.
Sada više nisam siguran u svoj roster i samo se mogu nadat da ćemo ekipu dobro pripremit i idemo po drugu pobjedu i lov na treće mjesto u skupini.

Dagger potpuno si u pravu naš igrač sa najboljom vanjskom ima 20 godina ove sezone i mogu ti reći da je ispod 15, tako da svaki poraz ove sezone je došao jer ne možemo branit vanjsku liniju i ne vrijedi koristit 3-2 zonu. Taktički iznutra možemo igrat i tu smo dosta jaki u napadu ali kada dođe pitanje obrane pobjeđuju nas igrači koje kada pogledas i usporedis su dosta slabiji i po pitanju plaće i po pitanju DMI.
Sada nam je cilj 3. mjesto koje je takoder teško ostvarivo, moramo dobiti sve do kraja a imamo jos 2 teška protivnika. Zbog ove sezone sav trud koji je prošli izbornik ostavio pada u vodu, ali šta je tu je, idemo dalje.
Treba sezonu završiti sada maksimalno ozbiljno bez pogreške, zatim pripremit iduću generaciju koja će biti po meni i mom stožeru barem duplo bolja od ove.
Toliko za sada od mene, čujemo se odma u ponedjeljak poslje Škotske.

Sportski pozdrav.

From: canci

This Post:
11
320337.153 in reply to 320337.152
Date: 5/9/2025 5:32:47 AM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
602602
Second Team:
MVV
Mislim da sam pisao prosle sez da dolazi jedna slabija generacija. Mada kad se pogledaju igraci opet je to jaca momcad nego prije 10 sezona. Fali nam dosta obrane. Uz to se nadovezu neke greske i eto. Ono sto je najbitnije da ovu sezonu ne padnemo puno jer onda dolaze dvije odlicne generacije. Prvo za utjesni a onda za ep. Tako da ovu treba izgurat kako god

This Post:
00
320337.154 in reply to 320337.152
Date: 5/9/2025 5:48:05 AM
KK Valmar Zagreb
III.1
Overall Posts Rated:
2323
Samo hrabro dalje :)

This Post:
00
320337.155 in reply to 320337.152
Date: 5/9/2025 1:19:31 PM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
7777

.
Protiv Slovenije smo htjeli igrati nešto slično kao u pripremnoj tekmi protiv Kanade, iako smo znali da ćemo poraz teško izbjeći zamisao je bila da isprobamo protiv jačih od sebe kako bi znali hoće li to uopce funkcionirati.

Nije da je bitno, ali da ste igrali protiv Slovenije kao u priprenoj tekmi protiv Kanade, uz malo sreće imali bi šanse za pobjedu. Igrano je sa različitom postavom, skroz drugim napadom i obranom. Postava protiv Slovenije je bila ista kao i protiv Andore i slična postavi protiv Cipra i Estonije ili svim utakmicama do sad.

This Post:
00
320337.156 in reply to 320337.155
Date: 5/9/2025 1:39:06 PM
KK Valmar Zagreb
III.1
Overall Posts Rated:
2323
Rekao je da je slučajno krivu postavu stavio.

From: Dagger

This Post:
00
320337.157 in reply to 320337.146
Date: 5/9/2025 1:59:06 PM
Liverpool Croatia
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
1717
Jasno nije lako, a i nemre svaka generacija bit top, za to bi puno više ljudi trebalo trenirat.

Osobno sam nešto promjenio pristup kod treninga, pa će Olujić uskoro imat vanjsku na 16 (za 1 il max 2 treninga). Istina, onda nešto zaostaje s skok šutom i ulazom, al da se to ispeglat u ovoj i početkom iduće, pa će svakako bit spreman.

Last edited by Dagger at 5/9/2025 2:01:41 PM

This Post:
11
320337.158 in reply to 320337.156
Date: 5/9/2025 2:38:14 PM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
7777
Rekao je da je slučajno krivu postavu stavio.

Moja greška, nisam dobro pročitao. Ali svakako treba igrati nešto drugo, kad već ovo ne ide.

This Post:
33
320337.159 in reply to 320337.158
Date: 5/14/2025 3:47:41 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Pozdrav ljudi,

Vrlo važna i dosta teška pobjeda protiv Škota koji su trgali protiv nas, sa manjim zalaganjem i preokretom dolazimo do pobjede. Odlučili smo se usporiti igru sa Low Post što se pokazalo solidno s obzirom da vanjska linija ima slab šut a unutarnja linija slabo pravi preinaku na terenu. Škoti su igrali Run and gun s čime su postigli 13 trica ali su imali 24 osobnih naspram naših 9, vjerujem da su tu izgubili utakmicu.

Ovako je to izgledalo

1/4 26-29 za Škote
2/4 22-26 za Škote
Ukupno 48-55

Prvo poluvrijeme jako teško po nas, njihova trgaona je odradila dobar dio posla i malo sam strepio hoćemo li moći ovo preokrenuti ili ce ovo biti jos jedan poraz u nizu.

3/4 32-29 za nas
4/4 27-17 za nas
Ukupno 107-101

Nas najbolji igrač danas je bio Mihovličić sa 21 košem, 15 skokova i 3 asistencije.

Sada nam slijedi Slovačka pa bih zamolio sve menadžere da obrate pažnju na formu za naše reprezentativce s obzirom da želimo pobjedu a reprezentacija Slovačke je dosta jača od Škota.
Nadam se dobrom radu ovaj tjedan i pripreme za Slovačku su krenule.

Sportski pozdrav.

This Post:
00
320337.160 in reply to 320337.159
Date: 5/26/2025 2:31:37 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Pozdrav ljudi,
Upisali smo treću pobjedu na natjecanju, svladali smo nezgodne Slovake i sada smo u borbi za treće mjesto što bi bio uspjeh za ovu generaciju. Odlučili smo se nakon podužeg skautiranja da igramo base offense što je bila odlična ideja i branili smo se 3-2 zonom pošto Slovaci vole vanjske taktike a i mogli smo tako postavit obranu s obzirom na igrače koji su istrčali u prvom sastavu. Naš protivnik se odlucio na Princeton, htjeli su nas dodatno usporit gdje smo i najranjiviji, protok igre nam nikako nije dobar ove sezone i nisam zadovoljan tim segmentom. Što se tiče utakmice vodili smo od početka i držali ozbiljnu razliku do posljednje cetvrtine koja je pripala Slovacima, ovako je to izgledalo.

1/4 17-23
2/4 25-29

Prvo poluvrijeme odrađeno u našu korist sa 10 koševa, nema se puno sta nadodati osim da smo u više navrata imali i +13 i +15 koje su Slovaci malo smanjili.

3/4 13-29
4/4 36-24

Tekma je zavrsila 91-105, odličan rezultat zadovoljan sam i sada čekamo Dance.
Takoder jako bitna tekma i dosta ozbiljan protivnik.

Sportski pozdrav

This Post:
22
320337.161 in reply to 320337.160
Date: 7/15/2025 1:55:45 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Pozdrav ljudi,

Što se tice prošle sezone, prvenstvo smo zabrljali sa omjerom od 3 pobjede i 4 poraza. Doduše ni generacija nije bila nešto kompetitivna kad se uzme u obzir da nam je najbolji vanjski igrač sezonu završio sa 14 vanjskom obranom i 13 skok sutem. Malo cemo žaliti za unutarnjim igračima koji nažalost nisu mogli povući sve konce naše igre. Naravno i moje pogreške su nas dosta unazadile za koje nema izgovora. Zaboravio sam neuspješni euro i okrecemo se utjesnom turniru, pripreme smo radili punom parom složili smo ekipu koja ove sezone mora proći prvu fazu natjecanja. Izdvojio bih samo 2 pobjede a to su protiv strašne Njemačke koja ove sezone počinje sa 17. mjesta na ljestvici, zatim jučerašnja pobjeda protiv Australije koja počinje sa 20. mjesta.

Naš veliki pad na 45 mjesto se ove sezone mora popraviti i vjerujem da ćemo uspjeti. Imamo 6 igrača od 20 godina a neki bi vec ove sezone trebali biti nositelji naše igre. Vanjska linija je rekao bih 300% jača od one prosle sezone, sjajno smo odradili i složili ovu ekipu i imam jako puno povjerenja u istu.

Naši protivnici u prvoj fazi natjecanja:

1. kolo - Cipar
88. reprezentacija na ljestvici - imaju par vanjskih igrača na koje treba obratiti pozornost ali očekujemo da turnir započinjemo pobjedom

2. kolo - Bjelorusija
67. reprezentacija na ljestvici - izgledaju dosta dobro, ukupne plaće su im 326 tisuca. Imaju mocnog centra koji je bio na tl pa smo ga zapisali, uz par solidnih vanjskih igrača mogli bi nam napraviti problem.
Potrebna ce nam bit dobra forma protiv njih uz par dodatnih skillova.

3. kolo - Japan
55. reprezentacija na ljestvici - ukupne plaće su im 287 tisuca, itekako solidna ekipa na koju cemo se dobro morati pripremiti ali i ovdje se očekuje pobjeda od mog stožera.

4. kolo - Novi Zeland
94. reprezentacija na ljestvici - iako su jako nisko i bez plasmana ove sezone su stvorili neku ekipu i sigurno se nece predati, mogli bi praviti probleme mnogim ekipama.

5. kolo - Danska
57. reprezentacija na ljestvici - poraz protiv njih prošle sezone nas je sigurno unazadio na ukupnom poretku i gledamo da im ove sezone vratimo istom mjerom. Vjerujem da ove sezone nisu na našem nivou.

6. kolo - Čile
19. reprezentacija na ljestvici - jak plasman ima Čile ali ukupne plaće su im 304 tisuće. Po meni osobno najneugodniji protivnik u prvoj fazi, do 6. kola moramo jako dobro raditi sa treninzima pošto ce se igrati u Cileu.

7. kolo - Saudijska Arabija
34. reprezentacija na ljestvici - iako su ispred nas cak za 11 mjesta rekao bih da su upravo oni jedni od najslabijih protivnika ove sezone.

8. kolo - Švicarska
39. reprezentacija na ljestvici - igrali smo prijateljski susret s njima i upisali pobjedu. Ukupne place su im 304 tisuće koje do 8. kola vise nista neće značiti, ali smatram da ćemo ove sezone jako dobro trenirati i nadamo se pobjedi.

U razgovoru sa mojim pomoćnicima smatramo da ova sezona treba završiti sa minimalno 7 pobjeda, neki pak prognoziraju i svih 8 što bi naravno bilo jako lijepo kako bih zadobio vaše povjerenje. Sigurno mi je lakše bilo postaviti ekipu u mojoj drugoj sezoni i ostvariti komunikaciju sa mnogima i nadamo se da će se to i nastaviti.

Ako imate bilo kakvih pitanja tu smo sada ozbiljnije nego prošle sezone gdje više nema prostora za pogrešku.

Sportski pozdrav,
Deluxito

This Post:
00
320337.162 in reply to 320337.161
Date: 7/21/2025 3:22:47 PM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Ogromna pobjeda danas, +63 koš razlike nam daje i više nade za lov na top 8. Sutra malo više o tekmi.

Advertisement