4. kolo se igra danas. Nekoliko zanimljivih utakmica. Što se tiče crvene strane, derbi igraju Insomnia i LUDDI. Prednost domaćoj ekipi, mada će nesumnjivo biti neizvesno ako obe ekipe nastupe u najjačim sastavima.
Blue Angelsi dočekuju Jumko i kad vidim ovaj duel prva asocijacija mi je da su obe ekipe plasirane neočekivano nisko. Povreda Reala i nešto slabija forma glavnih igrača ukazuje da će Angelsi doći do pobede.
U najizvesnijoj utakmici dana sastaju se Kompozitori i Beles. Novajlija je najprijatnije iznenađenje lige, ali teško može da ugrozi jedinu neporaženu ekipu. Još jedna pobeda domaćih.
Konačno, moja ekipa dočekuje NIK, koji za sada još uvek ne zna za drugoligašku pobedu. Nadam se da će tako ostati i nakon današnje utakmice, u kojoj sam realno favorit.
Kod plavih je možda za nijansu izjednačenija situacija. Derbi igraju Capedunum i Narkomani. Nemac je zabeležio samo jednu pobedu do sada i očekujem da danas odigra maksimalno, tako da ću mu dati prednost bez obzira na nešto lošiju formu njegovih uzdanica i kvalitet protivnika.
U duela Minera i Andjela, prednost ide domaćima. Nakon dovođenja poslednjeg pojačanja iz Švedske, Viktor pokazuje da ima i ozbiljne ambicije.
Crvica ima još jedno teško gostovanje i bez obzira na poslednje pojačanje, ipak su Biseri ti koji će se pitati. Ko zna, možda Đokica povede svoju ekipu do pobede kao što je to juče uradio u mladoj reprezentaciji

Na kraju, duel azziKKa i EX TEMPORE. Možda i najteža za prognozu, ali ja ću staviti ovde jedinu dvojku. Gosti zaista imaju kompaktnu ekipu i očekujem još jedno dobro izdanje.
Dakle:
Insomnia - LUDDI
Blu Angelsi - Jumko
Kompozitori - Beles
Dorćol - NIK
Capedunum - Narkomani
Miner - Anđeli
Biseri - Crvica
azziKKa -
EX TEMPORELast edited by Zvone Kralj at 2/3/2015 5:02:39 AM