Βασικα σε κατι αλλο θελω τη γνωμη σου...Ακου τι γινεται.
Η ομαδα μου προς το παρον κερδιζει(οχι για πολυ ακομα),ειναι μεσα στο κυπελο,γεμιζει το γηπεδο που συνεχως μεγαλωνει,δεν πουλαγε παικτες μεχρι προχθες πριν την ανανεωση και εχει 6 Ελληνες παικτες και PR αξιοσεβαστο.
Στα αρνητικα ειχα μια ηττα απο τον ανταγωνιστη αλλα εγινε η ανανεωση και πηγα απο τα 18.000 εμπορικα στα 21.000 ενω ο μ.ο της κατηγοριας ειναι 23.000.
Ομως στην τελευταια ανανεωση απο τα 21 επεσα στα 17...
Ολα αυτα ενω εχω ενα γατακι στην μικρη εθνικη που εχει εως τωρα μονο νικες,συν οτι το εχει βαλει ο κοουτς και εχει παιξει 2-3 λεπτα και εχει σκοραρει 4 ποντους σε δυο παιχνιδια που κερδισαμε πριν γινει η ανανεωση ξημερωματα Δευτερας...
Τι μπορει να εχω κανει λαθος και να πεφτουν τα εμπορικα στα 17 ενω ο μ.ο της κατηγοριας μου ειναι 23;
Δεν με ενδιαφερει το οικονομικο αλλα καμια φορα λεμε,με πρωτο εμενα,στειλτε παικτες στην μικρη εθνικη και θα ανεβουν τα εμπορικα σας εσοδα.Και στην αντρων που ειχα στειλει παικτη δεν ειδα ικανοποιητικη αυξηση στα εμπορικα.
Ισως θα ηταν καλο να βαζατε ταριφα.Για παραδειγμα 10.000 στην μικρη εθνικη με ηττα,15.000 με νικη.
Στην αντρων 40.000 με ηττα στο τελευταιο παιχνιδι πριν την ανανεωση και 60.000 με νικη...
Ισως εχετε δωσει βαση στην αυξηση των εμπορικων βαση των ντραφτ μιας ομαδος αλλα δεν εχει λογικη να στελνω παικτη στην μικρη εθνικη,εστω και θεατη,και αντι να ανεβαινουν τα εμπορικα να πεφτουν...