BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241862.151 in reply to 241862.149
Date: 7/16/2013 4:57:50 PM
Overall Posts Rated:
77
Η δουλεια του εθνικου προπονητη δεν ειναι το ευκολοτερο πραγμα και καλα λεει ο φιλος οTapoutosπου εχει περασει απο αυτη τη θεση προσφατα.Υπαρχουν πολλοι παραγοντες οι οποιοι παιζουν ρολο και συντελουν στη διαμορφωση του αποτελεσματος ενος αγωνα.Ο κοουτς ειναι ενας απο αυτους,αλλα με τις επιλογες του σε θεματα τακτικης μπορει να επηρεασει μονο οταν υπαρχει μεγαλη ισορροπια μεταξυ δυο ομαδων

1)Δεν ευθυνεται ο ιδιος για το πως εχουν προπονηθει οι μεχρι τωρα παικτες που στελεχωνουν την εθνικη.Μπορει μεν να κανει υποδειξεις αλλα ο μανατζερ του παικτη ειναι αυτος που αποφασιζει τι θα κανει

2)Το να βγαζουμε καθε χρονο πχ 60 παικτακια απο τα ντραφτ που να εχουν προοπτικες ειναι ωραιο.Το να τους κρατησουν οι ομαδες τους και να μην ξεπεσουν ειναι ακομα πιο ωραιο και δυσκολο ταυτοχρονα.Το να τους προπονησουν και μαλιστα σωστα ειναι σπανιο και παρα πολυ δυσκολο.Εξου και το παραδειγμα με το πολυ 10 ελληνες μανατζερ που τεθηκε παρα πανω

3)Οι αθλιες αγωνιστικες καταστασεις που ειχαμε φετος ειναι τραγικες για επιπεδο εθνικων ομαδων.Με καταστασεις μετριο δεν νομιζω οτι θα ειχαμε μεγαλες φιλοδοξιες

4)Καποια ρισκα που δε βγηκανε!(μονο σε αυτο εχω καποιες αντιρρησεις εγω αλλα ολοι μπορει να το παθαιναμε)

Βεβαιως ολοι κρινομαστε εκ του αποτελεσματος,αλλα αυτο που με λιπει ειναι οτι ξεχναμε να δουμε τις αιτιες που φτασαμε σε αυτο το αποτελεσμα

Συμφωνω απολυτα με τον Ταπουτο και θεληση μου δεν ειναι να προσβαλλω το καθε παιδι που θα πει οτι δε του αρεσει η μεχρι τωρα δουλεια (και μαγκια του κι ολας) αλλα να δουμε πως φτασαμε εδω.

Καλη συνεχεια εχω να ευχηθω εγω στο τιμ της εθνικης και καλη δουλεια

This Post:
00
241862.152 in reply to 241862.151
Date: 7/16/2013 6:27:07 PM
Overall Posts Rated:
6262
Καλησπερα και απο εμενα!
Ημουν ενα βημα πριν βαλω υποψηφιοτητα για την Εθνικη νεων αλλα δεν εβαλα.Δεν θα πω οτι το ηξερα πως θα ειναι ετσι τα πραγματα κλπ. που λενε πολλοι γιατι θα ειναι ψεματα.
Ομως ειχα και εχω μια γευση απο το τι εστι Εθνικη εστω και πικρη.
Ο κοουτς ειναι ενας απο αυτους,αλλα με τις επιλογες του σε θεματα τακτικης μπορει να επηρεασει μονο οταν υπαρχει μεγαλη ισορροπια μεταξυ δυο ομαδων

Φιλε παναγιωτη αυτο δεν ισχυει, τουλαχιστον εγω πιστευω οτι μια τακτικη με ολες τις απαραιτητες συνθηκες(αγ.καταστασεις,καλες αντοχες και χωρις τραυματισμους) μπορει να χτυπησει παρολη την διαφορα δυναμικου.Καποιο φλιπ στην υπομονετικη, αλλαγες μαρκαρισματος και πολλα διαφορα με τα οποια μπορει να μην εχεις το αποτελεσμα που θελεις(νικη) αλλα να εχεις μικρη διαφορα ποντων που σιγουρα βοηθαει εδω(ισοβαθμιες) ή φυσικα να κερδισεις ενα "χαμενο" ματς.
Τελος παντων στο θεμα μας...δυστυχως ολοι μας απογοητευομαστε και λυση δεν βρισκουμε.Δεν νομιζω οτι φταιει ο προπονητης και φυσικα δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που το πιστευει πραγματικα αυτο.Ομως η ιστορια θα γραψει εντι-αποτυχια στην εθνικη (ευχομαι να γινει το αντιθετο)
Ισως πρεπει να το δουμε αλλιως το θεμα και οχι να καθομαστε να το αναλυουμε κι αλλο κι αλλο μεχρι να κρινουμε τα παντα.Ειμαστε ετοιμοι να βοηθησουμε ο καθενας οπως μπορει;Θα βρεθουν αυτοι οι 10 μανατζερ(για αρχη πολλοι ειναι) που θα κατσουν να προπονησουν παιχτες ή θα μεινουμε στο βαζω πρωτο τον εαυτο μου και δεν ασχολουμαστε καθολου;
Και επειδη θα βρεθουν καποιοι να μου πουν εσυ γιατι δεν κανεις τιποτα και μας τα λες τους προλαβαινω ενημερωνοντας τους πως εγω προπονω εδω και πολλες σεζον παιχτη αλλα για χαρη μιας επιτυχημενης προσπαθειας τον πουλαω εδω και τωρα για να παρω την επομενη σεζον ντραφτ και να ξεκινησω.
Λοιπον περιμενω αντιδρασεις...χτυπηστε οσο θελετε!
Υ.Γ. ακομα δεν εχει ερθει η κακη μας πορεια, στην αρχη του κακου ειμαστε!

This Post:
00
241862.153 in reply to 241862.151
Date: 7/17/2013 1:30:09 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
σωστος φιλε μου σε ολα οσα ανεφερες...θα διαφωνισω μονο στο οτι ο κοουτς αν εχει τους παικτες του σε φορμα οπως πρεπει, μπορει ειτε με το σωστο στησιμο να κερδισει και δυνατοτερες ομαδες, ειτε με την επιλογη σωστης διαθεσης...

This Post:
00
241862.154 in reply to 241862.149
Date: 7/17/2013 3:40:07 AM
Overall Posts Rated:
22
Φιλε μου εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση παρεξήγησης στα λεγόμενα σου..ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα..απλά αυτό το μήνυμα που έστειλα εγώ θα έπρεπε να το είχε στείλει ένας παλαιότερος μάνατζερ..και όσον αφορά για την ερώτηση που μου έκανες σχετικά με την προπόνηση των Ελλήνων παιχτών είναι δύο οι λόγοι..1.δεν μου έχει τύχει κάποιο κάποιο καλό ντραφτ και 2.εκεί που θα αγοράσω έναν ξένο παίχτη 300.000 έναν αντίστοιχο Ελληνα θα τον πάρω στην διπλή τιμή..όλοι θέλουμε να πηγαίνει καλά η Εθνική αλλά όλοι πάνω από όλα κοιτάμε τισ ομάδες μασ..

This Post:
00
241862.155 in reply to 241862.154
Date: 7/17/2013 4:18:11 AM
Overall Posts Rated:
77
καλα ναι συμφωνω μαζι σου και με τον fd97 και το γνωριζω αφου τυγχανει να δουλευω και γω σε μια εθνικη.Απλα ηθελα να δωσω στο παιδι οτι απαραιτητη προυποθεση για να εχουμε μια καλη πορεια αποτελουν τα παραπανω και εν συνεχεια ο κοουτς αποφασιζει πως θα δρασει.

This Post:
00
241862.156 in reply to 241862.154
Date: 7/17/2013 11:35:12 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
στο ξεκινημα της χρονιας υπαρχουν πολλα καλα ντραφτακια ελληνακια εστω και ταλεντα που μπορεις να τα αγορασεις σε λογικη τιμη...δεν χρειαζεται να παρεις ηδη προπονημενο.αρκει να εισαι διαθετημενος να τον προπονησεις για 4 συνεχομενες σεζον σε μονη θεση και εκτος της φυσιολογικης του θεσης...αν τυχον πεσεις κατα πασα πιθανοτητα θα παρεις καλο ντραφτακι οποτε στην V που δεν υπαρχουν ομαδες μπορεις ανετα να τον προπονησεις αρχκα στα δευτερευοντα σκιλ και μετα στη θεση του κανονικα:))

This Post:
00
241862.157 in reply to 241862.156
Date: 7/18/2013 4:15:51 AM
Overall Posts Rated:
170170
Η πορεια της φετινης εθνικης νεων βαραινει αποκλειστικα και μονο τον....προπονητη,η ευθυνη ειναι ολη δικη μου και το 4-0 εγινε 1-3 και τελος για φετος,ουτε καταστασεις φταινε ουτε τιποτα ας ειμαστε ρεαλιστες η μονη δικαιολογια που εχω να προβαλω ειναι οτι σε μια ομαδα χτισμενη για εσωτερικα συστηματα δεν παιξαμε ΠΟΤΕ στους 4 αυτους αγωνες με εστω εναν ψηλο με αγωνιστικη κατασταση 9,απο πλευρας περιφερειακων η ομαδα ισως δεν θα ξαναβρεθει με τετοιο υλικο!!
Απο εδω και περα τι ομως....??
Θα ασχοληθουμε αποκλειστικα με τους μικρους που προπονουνται εντος συνορων και με μανατζερ που πραγματικα εχουν ορεξη να τους δουλεψουν μεχρι τα 21 τους χρονια τουλαχιστον,δουλευουμε ηδη με τους 20ηδες και τους 19δες και ελπιζουμε.
-Μακαρι να φταιγανε τα συστηματα αλλα δεν ειναι εκει δυστυχως το προβλημα αν ηταν αυτο θα ειχαμε κανει μια ηττα και αυτο θα ηταν...θα ειχαμε 3 νικες!!
Αυτα τα ολιγα, δουλεια τωρα εχουμε μπροστα μας δρομο....και ειμαι αισιοδοξος!!!

This Post:
00
241862.158 in reply to 241862.157
Date: 7/18/2013 10:52:36 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Δραγασακης κορυφαια επιλογη και προπαντος μπορεις να βασιστεις στο μανατζερ του.Εγγυωμαι εγω γα τον Βαλαντη...περιτο να αναφερω οτι ο κοστακης πρωην παικτης του Ματσα νυν της εθνικης ανδρων προπονηθηκε απο τον βαλαντη ο οποιος διατηρησε στην κατοχη τον ετερο των ψηλων του, τον Καγκουρα (ονομα και πραγμα). Ειμαστε τυχεροι που παικτης με αυτη τη προοπτικη ετυχε στο συγκεκριμενο μανατζερ που ξερει πραγματικα να προπονει..

This Post:
00
241862.159 in reply to 241862.157
Date: 7/18/2013 2:35:27 PM
Overall Posts Rated:
1313
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα δει την ομιλια σου.γι αυτο κρατω μια επιφυλαξη...

Το μεγαλυτερο λαθος σου και πιστευω απο τα ελαχιστα ειναι οτι δεν διευκρινησες τους στοχους της ομαδας...εχεις δει το υλικο,ειδες την κληρωση επρεπε να ξεκαθαρισεις οτι ''μαγκες ετσι δεν παμε πουθενα,προπονηστε κανα παικτη γτ καθε χρονο θα ειμαστε της φαπας.στοχος 3-4 νικες και παμε ν βοηθησουμε,να παροτρυνουμε και να συμβουλεψουμε μανατζερ παικτων και μη...οσο για την τακτικη και το στησιμο του αγωνα τα λαθη που θα γινονται ειναι ελαχιστα ικαι σπανια..οταν υπαρχουν παρα πολλοι μανατζερ με τεραστια εμπειρια που απαρτιζουν την εθνικη και την βοηθουν συνεχως ακομα και αν δεν αναφερονται στις λιστες με τα ονοματα του τενικου επιτελειου..

Ξαναλεω δεν ειδα την ομιλια σου..απλα πιστευω οτι ετσι δεν θα υπηρχαν τοσες αντιδρασεις.

Κατι π ειχα πει και για την μεγαλη εθνικη ηταν ενας νεος τροπος προσεγγισης μανατζερ..ειχε συμβει παλαιοτερα σε φιλο να του στειλουν μηνυμα μια ομαδα αργεντινων οπου ασχολουνταν με ταλεντα και ενημερωναν,πληροφορουσαν και προωθουσαν τς παικτες τους.νομιζω παντως οτι κανουν καλη δουλεια εκει..

From: Getho
This Post:
00
241862.160 in reply to 241862.159
Date: 7/18/2013 3:09:49 PM
Overall Posts Rated:
162162
Ξεκίνησε πάλι η κουβέντα..

Εγω αυτο που εχω καταλάβει είναι οτι φταει η αδιαφορία της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινότητας.. Το 99% κοιτάει μόνο την πάρτι του και βγαινουν κάποιοι ξαφνικά και αναρωτιουνται γιατι δεν πάμε καλά ? Μα δεν γίνεται να πάμε καλά αν δεν υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια απο πλήθος ατόμων.. Οσο για την καραμέλα οτι ειμαστε πολλοί χρηστες, ναι είμαστε αλλα είμαστε σκόρπιοι.. Βγάλε τους αδιαφορους και μένουν βαρια 50-100 ατομα..

This Post:
00
241862.161 in reply to 241862.160
Date: 7/18/2013 3:29:49 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
και αν βαλεις απο αυτους τους 50-100 ποιοι πραγματικα προπονουν φτανουμε στον αριθμο των 10-20 ατομων )Ρ

Advertisement