BuzzerBeater Forums

BB Poland > czik cziak on de najt, akt dziewiąty

czik cziak on de najt, akt dziewiąty (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Pewu

This Post:
00
244524.151 in reply to 244524.149
Date: 8/3/2013 10:54:24 AM
Overall Posts Rated:
914914
Lechia-Barcelona to był sparing, a nie mecz o punkty. Zobacz jaki skład wystawili na ten mecz Katalończycy. Poważnie tego starcia raczej nie brali, a w dodatku tuż po zmianie trenera.
Wisła wygrła z Barcelona 1-0 to fakt. Ale wcześniej przegrali 0-4. Nie muszę chyba pisać jaki to mogło mieć wpływ na koncentrację zawodników? Także tych piłkarzy wciąż nie można nazywać klasowymi ;) Futbol wcale taki przewroty nie jest. Przynajmniej nie dla polskich klubów ;)

From: Pewu

This Post:
00
244524.153 in reply to 244524.152
Date: 8/3/2013 11:30:58 AM
Overall Posts Rated:
914914
Dla mnie zawodnicy Lechii są anonimowi, więc nie wiem czy grali pierwszym składem, ale budowanie opinii na podstawie meczów sparingowych to spore nadużycie. Ty tak zrobiłeś. Dobrze, że nie poszedłeś tropem, że skoro Lechia zremisowała w sparingu to analogicznie sezonu temu mogłaby grać w półfinale LM. Poza tym pomyliłeś Sanchezów :P

From: Tomi.

To: Pewu
This Post:
00
244524.155 in reply to 244524.147
Date: 8/3/2013 3:49:01 PM
ASPK
PLK
Overall Posts Rated:
10851085
Second Team:
ASPK Gostynin
Lech ma po dwóch klasowych grajków na każdej pozycji.

Zabraknie Ci synonimów

Szczerze się ubawiłem:-).

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
This Post:
00
244524.156 in reply to 244524.146
Date: 8/3/2013 5:11:40 PM
Overall Posts Rated:
9494
Lech ma podobną sytuację co Śląsk czy Wisła, sami też mają wąską kadrę

Nie gadaj głupot;-) Jak już to Lech ma podobną sytuację do Legii...czyli po dwóch klasowych grajków na każdej pozycji. Początek mają nieudany ale niedługo powinni złapać wiatr w żagle. Poza tym lada moment po kontuzji wróci Murawski i Henriquez.

Także porównanie Lecha do Śląska pod kątem długości ławki i jej jakości, a już w szczególności do Wisły! (ta to nawet pierwszego składu nie ma) ma się jak piernik to wiatraka:P W ogóle typowanie Wisły w pierwszej trójce to niezła gafa;-) O ile Śląsk jeszcze zrobił jakieś transfery w zamian za zawodników, którzy opuścili klub, to Wisła nabrała jakichś samych no-name'ów (jak np. Budeński bodaj z 4 ligi niemieckiej), a straciła liderów takich jak Sobolewski czy Wilk. Z Wilkiem co prawda jeszcze nic przesądzonego ale wszystko wskazuje na to, że rozwiąże kontrakt z winy klubu. Jedynie przyjście Brożka jest jakimś pozytywem.

Wisła już w poprzednim sezonie była słaba, a w tym wcale nie zapowiada się lepiej. Pomijam już fakt tych kompromitujących testów kiedy przyjechał do nich na kilka dni jakiś student z Rumuni i próbował zrobić ich w balona:D

Ej kolego ;) Ja nie gadam głupot, tylko potwierdzam fakty, że Lech jest cienki :P Brakuje u nich dobrych sprawdzonych zawodników na zmianę. Po drugie uważam, że powinni wywalić Arboledę, Murawskiego i Injaca, bo oni tylko pensję pobierają a grają słabiutko :P:P. Dobrze, że Leśniodorski wszystkie transfery ogarnia i nie płaci grubych pensji, ponieważ w Legii nikt nie zarabia ponad 350 tys. euro :).

Legia dziś wygrała 4:0 i ma już po 3 kolejce 12 bramek na koncie, że Hej!!! Do boju (L)egio! Nie bać się Molde aż tacy straszni nie są :):)

http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/pierwsza_druzyna/

A co do Wisły to nie zgadzam się, że jest słabą drużyną. Teraz będą grać lepiej niż w poprzednim sezonie. Jedynym plusem jest to, że Smuda daje szansę grać młodym zawodnikom. Same gwiazdy w drużynie nie wystarczą, a młodzi piłkarze chcą nieźle się pokazać z dobrej strony.

This Post:
00
244524.157 in reply to 244524.156
Date: 8/3/2013 5:50:26 PM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Powiem Ci, że jak czytam twoje posty na temat Legii to się dziwię, że oni jeszcze Ligi Mistrzów nie wygrali.... Kuźwa przecież to są takie debeściaki że ho ho ;) Jak ten Messi może nie próbować dostać się do takiego klubu...;)

Na poważnie - nie jestem kibicem żadnej z drużyn....z racji zamieszkania lekkie fory ma u mnie Lechia....ale sam wiem, że to cieniasy będące jednym z kandydatów do spadku....

Nie da się ukryć, że Legia w lidze polskiej jest chyba aktualnie najsilniejsza....tyle, że polska liga jest koło 20 miejsca w Europie...czyli innymi słowy - cienka jak barszcz. Szczególnie dobitnie pokazują to mecze naszych drużyn w europejskich pucharach.... To co pokazuje większość naszych drużyn po prostu wstyd oglądać.... Nie "grzebiąc" w dalszej historii wspomnę tylko o kompromitacji Piasta ze świetną ekipą z Azerbejdżanu....super meczu Legii z amatorami z Walii czy "wspaniały" występ Lecha w Wilnie.....o bucu trenerze kucyku...sory - Rumaku....nie wspominając....

Miszcze z Legii, którzy łoją póki co wszystkich na swoim podwórku w Norwegii pokazali na co ich stać. Co prawda wywieźli niezły wynik ale kto oglądał ten z czystym sumieniem może powiedzieć, iż jakby przegrali 5-0 to nie mieliby co narzekać.... Bez ambicji, bez walki....Lech w Wilnie to już totalne dno....
Jedynie Śląsk pokazał charakter. Nawet jak w Belgii przegrają i odpadną to po meczu we Wrocławiu zasługują na szacun.

Legia póki co musi przejść Molde ( co według mnie nie jest pewne ) a później jak co roku....zadowolić się LE.

This Post:
00
244524.158 in reply to 244524.157
Date: 8/3/2013 6:07:56 PM
Overall Posts Rated:
9494
Jeszcze się zdziwisz jak pociśnie prze Ł3 ;)

A remis był, bo Urban nie taką taktykę dobrał 4-4-2 ciężko jest jakiegoś stylu stworzyć. Po przerwie wszedł Ojjama i taktyka 4-5-1 się sprawdziła. Kto ogląda mecze Legii w ekstraklasie i el. do LM ten wie jak to wygląda.

Jaki wniosek? Jasiu Urban dał plamę i to było widać. Potrzeba u niego więcej odwagi by podstawić na Cichockiego a nie Jodłowca, bo ten drugi dużo lepiej gra jako def. pomocnik niż stoper.

This Post:
00
244524.159 in reply to 244524.158
Date: 8/3/2013 6:26:40 PM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Taaa....
Jak dla mnie to zabrakło nie tylko Cichockiego ale Massiego ;)
A z Jasiów to ja najbardziej wolę Jasia Fasolę ;)

This Post:
00
244524.160 in reply to 244524.159
Date: 8/3/2013 6:42:10 PM
Overall Posts Rated:
9494
Messi cienki jest ;) On sam meczu nie wygra :P

A ja Jasia Urbana. To jest mega gość, ale z taktyką popełnił błąd, więc teraz jest lepiej i trzeba wierzyć w zwycięstwo.

Kto nie wierzy ten się poddaje... Kto ma wiarę, silną psychikę ten jest mocny ;)

Advertisement