Dzień dobry,
Po pierwsze - Wesołych Świąt Wielkanocnych!
Po drugie, standardowo - kolejny mały raport z piątkowego treningu:
Skoki:Rełko w PS - tym skokiem melduje się jako #2 w Kadrze pod względem SS10, gratulacje
Gooziec!
Z ogólnych jedynie w kondycji: Listkowski, Dzik i Borzecki.
Spadki:Brak.
Formy:Bardzo dobre, mam z czego wybierać. ALE! Jak już niestety zostałem przyzwyczajony w ostatnim sezonie, przed ważnym meczem nasz Reprezentacyjny GOAT (GOAT=Greatest of All Time, najlepszy zawodnik w historii, przyp. red.) Garboliński znowu grymasi i spadł z silnej na porządną.

Kadra jest bardzo zbilansowana i nie bardzo mam kogo wyrzucić obecnie, chociaż zastanawiam się nad jakimś powołaniem...
Po kolejnym przekonującym zwycięstwie nad Bułgarią (po raz kolejny 38. punktami...) przyszedł czas na rywalizację z zespołem, który w ostatniej kolejce pokonał Belgów
(54479) - Chorwację. Kolejny bałkański zespół na naszym rozkładzie prowadzi dobrze znany w Świecie BB, a także na naszym podwórku za sprawą przedostatnich wyborów na Selekcjonera NT w Polsce -
Sahand. Póki co, temu znanemu Selekcjonerowi idzie bardzo dobrze - po objęciu sterów chorwackiej Kadry Narodowej notuje bilans 5-0 i jego zespół jest niemal pewny awansu do kolejnej rundy. Nie ukrywam, że chętnie przerwę dobrą passę Sahanda odnosząc zwycięstwo i spokojnie podchodząc do kolejnego meczu z Belgami, którzy nie mają nic więcej do stracenia po porażce z Chorwatami.
Formy u naszych Rywali są bardzo dobre. Może nie tak jak u nas, ale zdecydowanie trzeba wziąć pod uwagę, że są dobrze przygotowani do meczu.
Najbliższy mecz w Poniedziałek Wielkanocny, tradycyjnie o 18:35.