BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
269430.15 in reply to 269430.14
Date: 5/2/2015 3:51:34 AM
Overall Posts Rated:
345345
Ar fi placut macar sa demarezi ceea ce zici aici. Cred ca comunitatea noastra a devenit mult mai activa decat mai demult chiar daca suntem mult mai putini acum. Ai sansa sa faci ceva interesant.

Revin cu o mica precizare pentru orice candidat de NT.
NT inseamna oricum responsabilitate, si as vrea sa se inteleaga asta. Avem si acm manageri care trag de ani de zile sa isi antreneze jucatorii si aveti responsabilitatea sa le evaluati corect si obiectiv jucatorii. Plus este foarte importanta comunicarea cu managerii si transparenta.

NT nu inseamna setat tactici si aliniat doar jucatori aiurea. Orice manager de liga a 4-a poate face asta.

In rest, sa speram la bine!
Bafta oricui va castiga carma nationalei.

This Post:
00
269430.16 in reply to 269430.15
Date: 5/2/2015 5:22:48 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
nu mai e nevoie fiindca eu m-am retras. ma bucur ca a ramas doar el fiindca nu are niciun rost sa ne prefacem ca oricine care se pretinde interesat de NT defapt doar atata face. in afara de boston care se preocupa intens de u-21 si philoumiha care cu tot efortul depus s-a lamurit cum stau lucrurile de partea aceasta a dunarii.

la cat de cheala este echipa si la cat de tare e concurenta chiar cred ca un manager de liga a 4-a poate face echipa. nu bine, dar o face...
din moment ce am ratat, pare-mi-se-ca, programarea a doua meciuri amicale chiar nu vad de ce ar vota cineva cu mine.

il invit pe nanktasu sa vb cu toti userii interesati. sincer nu cred ca nimeni nu antreneaza pt nationala doar pentru ca ar fi rugati de manager, dar fiecare e liber sa creada ce vrea. ghidarea managerilor cred ca e ceva absolut esential la nivel de u-21 unde discrepantele de nivel nu sunt insurmonabile, la nivel de NT.... not so much.

bafta. Nankatsu's turn now.