jesteś tylko sfrustrowanym i kłótliwym trollem, który kolejny raz robi syf na forum, bo ciągle nie może się pogodzić z porażką w wyborach i irytują go sukcesy innych.
konsekwentnie psujesz atmosferę a potem narzekasz, że jest zła atmosfera. psujesz takimi zaczepnymi wejściami jak pierwszy wpis w tym wątku, w którym czepiasz się, bo ci się nudzi albo drażnią sukcesy.
ludzie już cię dwa razy ocenili w wyborach. a popiera cię tylko garstka podobnych trolli na forum. większość normalnych ludzi ma dość. to tak jak na onecie - też zobaczysz tam, że najwięcej przyjaciół mają największe trolle. ale to nie znaczy, że to jest większość. to jest tylko garstka, która najgłośniej krzyczy, a większość ma to po prostu w poważaniu.
ja już daję spokój bo z trollem nie da się wygrać. najpierw sprowadzi do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
jak wygrywałem wybory, to wieszczyłeś, że nie będzie co zbierać po mojej kadencji. a póki co zbieramy medale ;-)
a w obecnym sezonie wiele osób się przy okazji kadr świetnie bawi. tylko bawią się w inny sposób niż ty byś chciał.