BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > Draft season 13

Draft season 13

Set priority
Show messages by
From: nikos64

This Post:
00
150446.15 in reply to 150446.14
Date: 7/7/2010 2:27:57 AM
Overall Posts Rated:
303303
Νομιζω οτι τσαμπα ψιλοχαλιεστε και λετε και μια λεξη παραπανω.Να λειτουργησει αυτο το σχεδιο το βρισκω πολυ πολυ δυσκολο.
1.θα πρεπει πχ εγω που θα θελω ενα παικτη για αγορα να συμφωνησω με τον τροπο προπονησης που δινουν οι εθνικοι κοουτς.
2.αντε και συμφωνησαμε ποιος μου εγγυαται οτι ο χρηστης που προπονει δεν το παρατησει το παιχνιδι στο μεσοδιαστημα που μεσολαβει μεχρι την αγορα?
3.αντε και μεινει και ολα καλα ποιος εγγυαται οτι θα μπορεσω να παρω εγω τον παικτη και οχι καποιος αλλος απο τους 55.000 χρηστες? και φυσικα μιλαμε για τιμη λογικη και μεσα στα πλαισια της αγορας διαφορετικα αν ξεφυγει προς τα πανω πολλα μπορουν να συμβουν με τιμωριες η το κυριοτερο στο κατω κατω γιατι να δωσω 1-2 μυρια παραπανω σε εναν αλλο χρηστη? δεν θα το εκανα με τιποτα.
Αλλο τωρα το να ρωτησεις εναν αλλο χρηστη για ενα παικτη που σε ενδιαφερει αν τον πουλαει και ποσο δεν το βρισκω παραλογο .
Αυτο ομως που το περασατε πολυ ελαφρα (και οι τζιμηδες )ειναι αυτο που ειπες BORBA, για αυτον που πουλαει την ομαδα του .Παιζουμε πιστευω ολοι για την πλακα μας να πας να βγαλεις και φραγκα εε παει πολυ , αν ειναι ετσι να φτιαξει ο ασυγκρατητος καμμια 10αρια ομαδες (παραδειγμα φερνω) και να συμπληρωνει το ετησιο εισοδημα του...