ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wyborem az 7 moich zawodników do meczu gwiazd, nie spodziewałem sie ich az tylu :) zaskoczony jestem bardzo ze Tamerus PG dostał sie do meczu gwiazd (bo to moja zapchajdziura na obwodzie jest) ale zdziwilo mnie ze zabraknie Pizzinuttiego (jednego z najlepszych wysokich graczy w naszej lidze w ostatnich latach)
Ogólnie mówiac to taki przedsmak tego co sie bedzie działo w Sobote w hali Trefla w meczu z Polo Team Włoclawek bo mamy tutaj rywalizacje Polo Team-Trefl na 3 pierwszych pozycjach PG,SG,SF zobaczymy kto wyjdzie z niej zwyciesko jak równiez w całym meczu :)
A w Sobote jak wspomniałem wielki mecz sezonu w naszej lidze , kto go wygra ten prawdopodobnie bedzie miec przewage własnego parkietu w wielkiem finale, bo nie spodziewam sie ze ani my ani nasi rywale w nim sie nie spotkamy.
Faworytem na papierze jest druzyna Big 8 ale to boisko zweryfikuje umiejetnosci i braki poszczegolnych zawodników jak i druzyn.
Do zobaczenia w Srode a takze w Sobote bedzie ciekawie i bedzie sie dzialo napewno sporo ;)
Let's go Trefl
żółto-czarni