Pozdrav ljudi,
Prvo da se ispričam svima što me nema zadnjih 2 tjedna, imao sam i nekih privatnih stvari koje ipak nisu izgovor da se izdvoje nekoliko minuta da se javim.
Drugo, žao mi je poraza od Andore koja nas je nadigrala sa 8 igrača, ali eto čini se da ova generacija ne može bolje. Greška protiv domaćina nas je koštala borbe za drugo mjesto i eventualni prolazak u drugu fazu natjecanja.
Protiv Slovenije smo htjeli igrati nešto slično kao u pripremnoj tekmi protiv Kanade, iako smo znali da ćemo poraz teško izbjeći zamisao je bila da isprobamo protiv jačih od sebe kako bi znali hoće li to uopce funkcionirati.
Tu je došla moja druga greška gdje mi se zamisljena postava nije postavila i istrčali smo u "najjacem" sastavu koji je po treći put ove sezone potopljen.
Ne želim sada pisat osvrt na ove dvije tekme pošto poprilično kasnim sada i samo prizeljkujem da vidim trening i formu danas kako bi se dogovorili za našeg idućeg protivnika a to je Škotska.
Sada više nisam siguran u svoj roster i samo se mogu nadat da ćemo ekipu dobro pripremit i idemo po drugu pobjedu i lov na treće mjesto u skupini.
Dagger potpuno si u pravu naš igrač sa najboljom vanjskom ima 20 godina ove sezone i mogu ti reći da je ispod 15, tako da svaki poraz ove sezone je došao jer ne možemo branit vanjsku liniju i ne vrijedi koristit 3-2 zonu. Taktički iznutra možemo igrat i tu smo dosta jaki u napadu ali kada dođe pitanje obrane pobjeđuju nas igrači koje kada pogledas i usporedis su dosta slabiji i po pitanju plaće i po pitanju DMI.
Sada nam je cilj 3. mjesto koje je takoder teško ostvarivo, moramo dobiti sve do kraja a imamo jos 2 teška protivnika. Zbog ove sezone sav trud koji je prošli izbornik ostavio pada u vodu, ali šta je tu je, idemo dalje.
Treba sezonu završiti sada maksimalno ozbiljno bez pogreške, zatim pripremit iduću generaciju koja će biti po meni i mom stožeru barem duplo bolja od ove.
Toliko za sada od mene, čujemo se odma u ponedjeljak poslje Škotske.
Sportski pozdrav.