Én másképpen vélekedek. Meg lehet nézni, és nem igaz hogy nem látszik, hogy egyáltalán nem hatékony egyik támadása sem. Azt emeld ki, amiben igazán jó, tehát amiért érdemes játszatni. Azért mert bekerült a keretbe, az még nem jelenti azt, hogy oda is való. A skillek döntik el szerintem hogy oda való-e.
U21szinten én harmatgyengének tartom őt, mivel sehol sem használható igazán.
A kinti védekezése az még határeset, de egy képzett SG mondjukl, úgy átdobja, ahogyan akarja. De neki sehol sem igazi a támadása. Ebben gondolom egyet értesz.
Csak példának beteszem ide az én 20 éves SG-met, mondjuk a lepattanója nem az igazi...
Tempódobás: ragyogó (11) Dobótáv: csodálatos (14)
Külső védekezés: titáni (15) Technika: megfelelő (6)
Labdavezetés: kiemelkedő (10) Passzolás: megfelelő (6)
2 pontos: jó (7) Belső védekezés: nagyszerű (9)
Lepattanózás: pocsék (2) Blokkolás: csapnivaló (3)
Erőnlét: gyenge (4) Büntető: jó (7)
A szezon közepe felé, már lehetne 13-14-es TD-je, 15ös DT-vel, és a háromnegyede felé simán lehetne kiemelkedő belső védekezése is. Nos ilyen játékos ellen mit kezdene az a bedobó? Mert teljesen egyértelmű, hogy levédekezné, és kint is át tudná dobni, ami erre a bedobóra nem lenne túl jellemző a meccs folyamán.
Én egészen biztosan nem tettem volna be, mivel semmire sem lehet igazán használni, egy nagyon gyenge alibi megoldásnak megteszi, ha van sérülés. A szövkapot én is ismerem, szoktunk levelezni.
Minden manager más, én biztosan nem tettem volna őt be a keretbe, mert pont olyan eset, hogy hasznot sehol sem tud hozni. Inkább akkor egy jó BV-s irányitót vagy dobóhátvédet, vagy jó külső védekezésű ECS-t benti taktikához, ha nincs igazán jó BD-nk. Nem tudom hogy a lengyelek hogyan állnak, de elképzelhető hogy van 11 igazán jó játékosuk, utána egy hatalmas szakadék és jön ez a BD akiről témázunk. Döntőt játszó csapat keret tagja, de a meccsekre már nem viszik őt, ez is sokad elárul.
Az én véleményem más mint a tiétek, de szívesen meghallgatom, és ha nem értek egyet akkor szívesen leírom a saját véleményemet is, ezt nem kell úgy venni, hogy hülyére veszlek( ez dzsevi-nek szól)
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 7/23/2011 3:51:59 AM