Taky záleží, kdo na Caticobase hraje, třeba měl loni štěstí na "slabší" obránce a teď může mít smůlu, že ho brání hráči dobří v obraně (ale jen to jen hypotéza, nezkoumal jsem to). Nebo mu třeba chybí Cagliostro, třeba to loni dával hodně z jeho přihrávek.
Jinak na sobotu jsme zvědavý, docela si mě dosavadníma výkonama vystrašil a budu muset zvážit, co na Tebe. Už teď ale vím, že není reálné, abych si na Tebe dovolil trénovat PF/C.
Vypadá to, že nás čeká celkem zajímavá sezona, i když na začátku sezony vždycky je většinou více překvapení než v dalších fázích a některé týmy začnou dobře a pak "uvadnou". Rozhodně Wixovi nezávidím dohánět tu ztrátu na další týmy, které jsou nažhané na postup do playoff.
A v druhé konferenci taky bude pěkná mela, podle mne víceméně všechny týmy jsou na hodně podobné úrovni a prakticky každý může porazit každého (jen Frýdek o velký kus a asi Treskoprsky a možná Napálsko o kousek ční nad ostatními).
Uhlik: hlavně je zajímavé, jak ti prakticky celý tým dal po jedné trojce

Já mám při Pushi taky docela dobrou zkušenost s trojkama, netlačí se do těch trojek zbytečně jako při Run and Gun nebo Motion, ale jen když to má smysl a pak z toho je lepší úspěšnost.
Last edited by rwystyrk at 6/17/2009 3:49:01 AM