Jaz vem samo, da ko se je v moji ekipi igrala najboljša košarka (dosedaj, se razume

), so bili
vsi moji igralci agresivni ko hudič (Primer finala iz naše najboljše sezone
(102059422)).
Razen Berlaka so bili, sploh za zdajšnje SKL standarde, vsi čisto zanič - vsi neki napol vsestranski cca 120 TSP igralci (njihovi skilli so vidni v moji dvorani slavnih - Gordeychuk, Gilliland, Blanquer, Arechevaleta, ...), ki trenutno v marsikateri ekipi ne bi prišli v prvo postavo. Ampak agresivnost, v kombinaciji s stamino na 9/10 in prostimi na 15 ali 20 (takrat je bilo to še veliko) so leteli po igrišču in občasno sem se tudi jaz začudil, kakšne ekipe smo premagali (pa ne samo po plači sodeč, ampak sem videl skille igralcev, ki so imeli vsaj 15 skillov več in 50k višjo plačo).
Tako da agresivnost ni nujno slaba, verjetno bo res nekaj na tem, da je potem igralec tudi v napadu dober in zna izsiliti prekrške. Razen ko igralca treniraš, takrat si v riti

P.S. Zdaj ko sem šel gledati za nazaj vidim, da smo se v tisti sezoni 42 s Pigsi pomerili kar 5x. 2x v ligi, v finalu konference, v finalu pokala in še v BBB

Morda sodi v tisto nitko o rekordih
Last edited by Deschamps at 5/8/2020 10:36:19 AM