Halo momak smiri doživljaje malo.. ne valja parati nosom oblake znaš ?!..
Kako i možeš pomisliti da bi jedan član BH zajednice mogao navijati protiv reprezentacije te iste zajednice ?! A da ne govorim ako je još ujedno i skaut iste !
EVO VAM SADA SLUŽBENO !
JoccY, enynho i Jabus predstavljaju službenu kandidaturu za U21 selektorsko mjesto BIH ! Napravili smo bazu svih igrača na koje ćemo računati od iduće sezone, i pripremamo svoj plan i program rada. Naime kao što svi vi znate uz JoccY-ja, Jabusa, mene samog i još par menadžera BiH je dobila nekoliko dragulja BiH BB košarke i dosta solidno isklesanim momaka od 19 i 20 godina.
Zahvaljujem se svima i nadam se da ćete podržati našu malu skromnu kandidaturu da rad bude mnogo plodniji nego što jest.
Svaka čast prethodnom selektoru, ujedno i trenutnom prvaku BiH čiji rad ne osporavam dapače, podržavam, ali mislim da je on svoje odradio!
Joccy će biti glavni u kampanji na ovim izborima, a ukoliko rad i razvoj mladih igrača bude tekao u planiranim granicama, i na idućim izborima planiramo napraviti istu kampanju sa drugim selektorom, što ću se potruditi sa budem ja.
Hvala, enynho.