Naravno gledao sam i formu, ali mislim da se opcenito kadar nije mogao poboljsati, vidjeces kad odmakle malo sezona, rekao sam nas problem, dadoni nije imao velik izbor igraca, slabo napreduju, bice naravno bolje i ocjene i sve nego u ovoj prvoj utakmici, ali znatnog napredka tesko, jer ljudima se ne isplati trenirati igrace kojima prelaze plate 200k, to ce biti nas dugorocni problem, uvijek cem ose vrtiti u krug.. nazalost..
Ma to bi sve bilo normalnije kad ne bi postojale farme koje su tu zbog reprezentacije, a ne zbog samog kluba... Kad bi svi pokušavali poboljšati svoje klubove i biti kompetitivni, stanje s reprezentacijama bi bilo stvarno reprezentativno... Ovako jedna Andora (bubam), uz nekoliko farmi, može postati velesila...
Ako već moram birati između jake reprezentacije i kluba, biram klub, jer mi svi igramo igru prvenstveno zbog klubova... Reprezentacija bi trebala biti šlag na tortu, najbolje iz klubova... Ali eto, uz farme imamo slučajeve kad je reprezentativac jedini dobar igrač u ekipi i natječe se u 4. ligi...
No svatko ima pravo igrati kako hoće i može od kluba napraviti farmu za jednog igrača... Ja bih, eto, radije da su nam lige u BiH zanimljive i bez farmi, a u tom slučaju ne možemo imati jaču reprezentaciju...