BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ελληνικό Πρωτάθλημα

Ελληνικό Πρωτάθλημα

Set priority
Show messages by
From: Aizenbro

This Post:
00
113541.148 in reply to 113541.147
Date: 1/28/2010 5:51:28 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για να βαζουμε και λιγο τα πραγματα στη θεση τους...Ο Βεργινης επαιζε πριν να παει στον ΠΑΟΚ στο εφηβικο και στο αντρικο του Ανατολια για τον απλουστατο λογο του οτι εκεινη τη χρονια ηθελε να διαβασει για τις εισαγωγικες του.Ηδη τον ζητουσανε απο πολυ μικρο ολες οι "μεγαλες" ομαδες της θεσσαλονικης και ισως οχι μονο..μπορεις πολυ απλα να βρεις εαν αυτο ειναι ευκολο τα πανευρωπαικα του σαν παιδας να δεις τι εφανισεις εκανε..Απλα το παλικαρι ποτε δεν εμαθε να παιζει αμυνα,φοβερη τεχνικη,δολοφονικο σουτ αλλα στην τρυπα στην αμυνα περναει γιαγια με καροτσακι.Ελπιζουμε ο Ζοτς να τον κανει καλυτερο αν και με τον Σακοτα δεν πετυχε κατι τετοιο..
Ο δε Μανωλοπουλος,ηταν απο τα 15 του ενα παιδι πανηψυλο,με σουταρα που βαριοταν να τρεξει και φυσικα να παιξει μπασκετ.Το πως εφτασε ως εδω που εφτασε και ποσοι προπονητες απολυθηκαν και βρηκαν δουλεια απο αυτον ειναι ενα αλλο θεματακι νομιζω...Απλα ακομη προσπαθει η μαλλον των βαζουν να προσπαθει..
Για το ταλεντο της γεννιας των 87 επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου..Κυριως γιατι δεν επαιξαν αυτοι που επρεπε να παιξουν και δεν δουλευτηκαν αντιστοιχα.Και φυσικα σαν καθολου διαπλεκωμενοι ελληνες δεν εγιναν γνωστοι αυτοι που επρεπε.Και ξερεις οταν απο μικρος φας 2-3 χαστουκια χανεις την ορεξη σου.Ετσι μια γενια που για εμενα ειχε να δωσει απλα χαντακωθηκε.Πολυ απλο παραδειγμα για να το στηριξει αυτο?Δειτε ποιοι 87' παιζουν Α1..Ποσοι απο αυτους ηταν μονιμα μελη των εθνικων?Απο κει και περα η γεννια των 90 ειχε ακριβως την αντιθετη τυχη,λογικα οι περισσοτεροι απο αυτους καπου θα βρουν στεγη 3 το πολυ 4 απο αυτους να παιξουν σοβαρο μπασκετ αρκει βεβαια να μην γινει το ετερο κλασσικο συνηθες,να ξαναπατησουν δηλαδη παρκε στα 24 τους οντας ακομη ταλεντα..Κακια συνηθεια που βεβαια δειχνουμε να την αποβαλουμε χαρη σε ανοιχτομυαλους και τολομωντες προπονητες(κυριως ο σφαιροπουλος καλα να ναι το παλικαρι)...Αυτα τα λιγα λοιπον απο την μικρη μπασκετομανα,απλα για να μην μιλαμε χωρις να ξερουμε ε?:D

Y.Σ.:Τη χρονια που ο υπερεκτιμημενος βεργινης επαιζε στο ανατολια χωρις να κανει προπονησεις,και ισως με το μικρο σπρωξιμο του παικτη εθνικης απο τους διατητες,και οδηγησε στην ομαδα στους 16 και σχεδον στους 8 με μεσους ορους που ειχε να δει η θεσσαλονικη απο τον Μαρκοπουλο(ιεροσυλια ε? και μεγαλυτερη ομαδα)και τον καμπεριδηκαμπεριδη

From: thanos

This Post:
00
113541.150 in reply to 113541.148
Date: 1/28/2010 6:54:48 AM
Overall Posts Rated:
272272
Καλα το οτι τον ζητουσαν ολες οι μεγαλες ομαδες, δεν μου λεει και πολλα. Αρης και Παοκ τον ζητουσαν για ενα καλοκαιρι. Και φανταζομαι και πιο παλια τα γνωστα "μπασκετικα" σχολεια θα τον ηθελαν. Για παραδειγμα, ξερω καποιους που παιζουν στο εφηβικο του Αρη, που σαρωνει τα τοπικα πρωταθληματα και παιρνει και πανελληνια, και πραγματικα ειναι να απορεις πως παιζουν μπασκετ αυτα τα παιδια σε τετοιες ομαδες.

Συμμαθητης με τον Βεργινη ησουν??? Παντως φυσικα και ο Βεργινης ξεχωριζε σε μια μετρια ομαδα οπως το Ανατολια και το Ανατολια ηταν λιγο για αυτον.
Αλλα το λαθος του ηταν αυτο που λες....Δηλαδη τι εμεινε να κανει στο Ανατολια?? Ηθελε να σπουδασει??? Ξερεις σε ποια σχολη ειναι τωρα?? Πανω απο 5 μαθηματα δεν παιζει να εχει περασει και δεν θα την βγαλει ποτε τη σχολη. Οποτε γιατι χαντακωσε τον εαυτο του στο Ανατολια και δεν πηγε σε μια μεγαλη ομαδα με παραδοση στα ταλεντα??

Κι ακομα ενα λαθος του για μενα ηταν οτι βιαστηκε να παει στην Αθηνα. Δεν πας σε μια υπερομαδα, ενω ακομα εισαι ενα παιδακι που δεν εχεις δειξει και πολλα....Μια χρονια εκανε στον Παοκ οταν και επαιζε πολυ. Επρεπε να μεινει κι αλλο, μιας και ο Παοκ ειχε προβληματα και ηταν σιγουρο οτι θα ηταν βασικο στελεχος. Αλλιως αν ο Παοκ ηταν στα καλα του και ειχε χρηματα, παγκο θα καθαριζε κι εκει. Τον βλεπω σαν τον Σακοτα που επι ποσα χρονια ζεσταινε παγκους στον Παναθηναϊκο. Τζαμπα πανε κατι τετοια ταλεντα.

This Post:
00
113541.151 in reply to 113541.146
Date: 1/28/2010 6:58:32 AM
Overall Posts Rated:
344344
Ο Chrildress θέλει χώρο να τρέξει σε σπασμένο γήπεδο, αιφνιδιασμός 3-2 ας πούμε. Έτσι κρύβονται πιο εύκολα οι αδυναμίες του.

Ενα scouting report του από την εποχή που έπαιζε στο ΝΒΑ: http://www.draftexpress.com/profile/Josh-Childress-1988/ (Διαβάστε στο τέλος της σελίδας)

Last edited by JohnnyB at 1/28/2010 6:59:25 AM

This Post:
00
113541.153 in reply to 113541.152
Date: 1/28/2010 7:05:44 AM
Overall Posts Rated:
272272
χεχε....καλα εννοειται. Δεν ειμαι απολυτος και μπορει να κανω κι εγω λαθος.

This Post:
00
113541.155 in reply to 113541.154
Date: 1/28/2010 7:17:02 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ε δεν νομιζω να σας κανουμε κατι. Αφου την γλυτωσατε στο κυπελλο, τωρα δυσκολα.
Εγω εβγαλα συμπερασμα για τον Παπαλουκα. Με εμας κανει πολυ καλα ματς....χαχαχα......

This Post:
00
113541.157 in reply to 113541.151
Date: 1/28/2010 2:04:48 PM
Overall Posts Rated:
170170

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=...

Des poso epaikse o perperoglou xtes . giayto pou legate xtes me ton Rotondo gia vasiko 3ari tou PAO

Last edited by koutsoukman at 1/28/2010 2:05:14 PM

This Post:
00
113541.158 in reply to 113541.157
Date: 1/28/2010 2:10:07 PM
Overall Posts Rated:
272272
Καλα αυτο δεν δειχνει και πολλα αλλα ας μην γελιομαστε....Ο Περπερογλου ειναι λιγος και για τον Παναθηναϊκο και για την Εθνικη. Για βασικος δεν κανει. Για αλλαγη ειναι πολυ καλος.

Advertisement