Καλησπερα και απο εμενα!
Ημουν ενα βημα πριν βαλω υποψηφιοτητα για την Εθνικη νεων αλλα δεν εβαλα.Δεν θα πω οτι το ηξερα πως θα ειναι ετσι τα πραγματα κλπ. που λενε πολλοι γιατι θα ειναι ψεματα.
Ομως ειχα και εχω μια γευση απο το τι εστι Εθνικη εστω και πικρη.
Ο κοουτς ειναι ενας απο αυτους,αλλα με τις επιλογες του σε θεματα τακτικης μπορει να επηρεασει μονο οταν υπαρχει μεγαλη ισορροπια μεταξυ δυο ομαδων
Φιλε παναγιωτη αυτο δεν ισχυει, τουλαχιστον εγω πιστευω οτι μια τακτικη με ολες τις απαραιτητες συνθηκες(αγ.καταστασεις,καλες αντοχες και χωρις τραυματισμους) μπορει να χτυπησει παρολη την διαφορα δυναμικου.Καποιο φλιπ στην υπομονετικη, αλλαγες μαρκαρισματος και πολλα διαφορα με τα οποια μπορει να μην εχεις το αποτελεσμα που θελεις(νικη) αλλα να εχεις μικρη διαφορα ποντων που σιγουρα βοηθαει εδω(ισοβαθμιες) ή φυσικα να κερδισεις ενα "χαμενο" ματς.
Τελος παντων στο θεμα μας...δυστυχως ολοι μας απογοητευομαστε και λυση δεν βρισκουμε.Δεν νομιζω οτι φταιει ο προπονητης και φυσικα δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που το πιστευει πραγματικα αυτο.Ομως η ιστορια θα γραψει εντι-αποτυχια στην εθνικη (ευχομαι να γινει το αντιθετο)
Ισως πρεπει να το δουμε αλλιως το θεμα και οχι να καθομαστε να το αναλυουμε κι αλλο κι αλλο μεχρι να κρινουμε τα παντα.Ειμαστε ετοιμοι να βοηθησουμε ο καθενας οπως μπορει;Θα βρεθουν αυτοι οι 10 μανατζερ(για αρχη πολλοι ειναι) που θα κατσουν να προπονησουν παιχτες ή θα μεινουμε στο βαζω πρωτο τον εαυτο μου και δεν ασχολουμαστε καθολου;
Και επειδη θα βρεθουν καποιοι να μου πουν εσυ γιατι δεν κανεις τιποτα και μας τα λες τους προλαβαινω ενημερωνοντας τους πως εγω προπονω εδω και πολλες σεζον παιχτη αλλα για χαρη μιας επιτυχημενης προσπαθειας τον πουλαω εδω και τωρα για να παρω την επομενη σεζον ντραφτ και να ξεκινησω.
Λοιπον περιμενω αντιδρασεις...χτυπηστε οσο θελετε!
Υ.Γ. ακομα δεν εχει ερθει η κακη μας πορεια, στην αρχη του κακου ειμαστε!