Ezt nem is mondtam, hogy nem ajánlottam. Tele van a csapata 30-33 évesekkel. Ott jön a probléma, hogy ezek elkezdik hullajtani a skilljeiket és öregszenek. Nem érnek egy vasat sem az idő múlásával, lecserélni pénzért lehetetlen lesz őket egy 27 évesre aki még jobb is náluk. Pont ezért mondtam , hogy: Ácsi! A 32 éveseiddel hosszútávon semmit sem fog érni, próbáljunk keresni 25-28 éveseket. És itt jön a gond.. Nem tud venni egyet sem, aki hasonló kaliber tudásban, mint az öregjei.
Ma egy közepes középkorú játékos árán (pl 4-600k) 2-3 vén fószert is tudsz venni (fejenként 150-200-as)
Ez így rendjén is van, de az nem egészen, hogy egy 660-ra kitett játékos kb 450-et ér és pont a hiányzó 150-200k miatt megvehetetlen a számára. Talán 450-et még össze is tudna gyűjteni, de a fölötte való árrés az pusztán pénzkidobás, főleg akinek nincs is sok pénze.
Az edzésből lesz pénz szemlélet is megdőlni látszik és itt nem is a játékos magas tudásával van baj, hanem a magas fizujával.. de ez egy másik nagy téma lenne...
Szóval hiába edzzel Györköket, Ferlingeket (monsterek a posztjukon), ha nem kaphatsz értük annyi pénzt, mint amit szeretnél és ez a magas fizetésük miatt van leginkább.
Nem szeretném viszont az edzést antikampányolni, ezért mindenkinek azt javaslom edzen, ha másnak nem is lesz jó, akkor saját használatra mindenképpen!