BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Pitanja!

Pitanja! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
98584.146 in reply to 98584.145
Date: 9/23/2009 5:27:40 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
A jos je veca tuga kad sve to pogodim imam bolji iigracki kadar i izgubim...

Npr gledo sam neznam koga u drugo jkonferenciji ima inside shoot prolific, meni proficent, a svi m iigraci na unutrasnjim pozicijama imaju puno vece plate, ponekad neznam n ista da mislim, o ovim nekim porazima ni da ne pricam...

This is where we hold them!
This Post:
00
98584.147 in reply to 98584.146
Date: 9/23/2009 6:11:12 PM
Overall Posts Rated:
7373
A jos je veca tuga kad sve to pogodim imam bolji iigracki kadar i izgubim...

Npr gledo sam neznam koga u drugo jkonferenciji ima inside shoot prolific, meni proficent, a svi m iigraci na unutrasnjim pozicijama imaju puno vece plate, ponekad neznam n ista da mislim, o ovim nekim porazima ni da ne pricam...

koji bolji kadar???
2 vanjska sa platom od po 15.000 i 2 sa po platom od po 5.000 u ovoj utakmici?
protiv 4 igrača garavaca sa platama od po: 37.000, 35.000, 31.000 i 37.000 na tim vanjskim pozicijama u toj utakmici???
o čemu pričaš???

This Post:
00
98584.148 in reply to 98584.147
Date: 9/23/2009 7:12:58 PM
Overall Posts Rated:
4646
HAhahahah ma o cemu ti pricas neznalico jedna,Sto mi bevzil nije uzimao od 25.07 do 5.09 40 lopte, tad je bio engine ???

Ti si obicni bot koji ponavlja jedna te ista pitanja i izbjegaje odgovore,pitao sam i druga Lambera kako mi se moglo desit da izgubim 27 lopti od cetveroligasa??,i nakon dugog razgovara odgovorio mi je stvarno,to ne znam

Hoces mi rec neznalico da je to bio random kao i BEvzil ? Ma hajde nemojte se glupirat ,svi znamo da ovaj engine nije ni trunke realan,sto se tice ovih smjesnih izgubljenih lopti ,eto hajde od garavaca da sam izgubio toliko lopti,pustimo garavce na miru ljudi su me dobili zbog moje laganice i mog gostovanja,a sto se tice igrackog kadra tu mi rjetko moze ko opepelit osim Jazzera,Muljita i Punoglavaca,ta trojica su mi konkurencija !!!!
Pa da u njega tolike pate na vanjskim a u mene na KR 56 K i 33 K ,KC 60 K i 56K, i C 52 K ,53K zato se poklopi sa tim igrackim kadrom molim te,nemoj nasmijavat raju,svak dobro zna koliko mi je jaka ekipa ali nisam ja kriv sto mi igraci gube po 40 lopti od cetveroligasa !!!!

Stvarno ko se slaze da se formacije ne treba pogodit svaka mu cast!!!!Onda je najbolje Bevzile da im predlozis da svaku formaciju izbrisu i da ostave najbolju formaciju tj. u ovom smjesnom enginu COVJEKA,posto vidim da je redovno igrate,e koji ste vi stratezi svaka vam cast,tek sad uvidjam !!!!

This Post:
00
98584.149 in reply to 98584.137
Date: 9/23/2009 7:13:01 PM
Overall Posts Rated:
5454
Ehh ,ne postoji rijec na ovom svijetu koja bi opisala ovo "sranje " pod ovom temom :) nalozili se svi,GORI KUCA :)

I ja se sam pitam sta je sa ovim novim GE ,ima previse smijesnih situacija u ovih nekoliko utakmica da se covjek mora zabrinut,i mene je sama situacija takva zapala da sam izgubio na tekmi preko 25 lopta sa pogodjenom foramcijom a ukrao ok i sa cak istim entuzijazom i naravno oba igrali normal i izgubljena tekma preko 16 razlike, zakazali vanjski igraci :(

Evo vidim iz dana u dan sve vise raje se zali na ovaj novi GE ,od timberwolfa,king leonidasa,ev i ja sam tu i valjda jos neko bude u buducnosti xD

Ja i dalje treniram vanjske igrace i nikad mi ovakav procenat suta nisu imali u odnosu na prijasnje utakmice ,ove zadnje dvije katastrofa mozda je i forma ili sto igram na unutrasnje pozicije ,ne znam ko je rekao mozda LA-matuzalem da sam izgubio radi toga sto su mi zakazali vanjski igraci ,a jaci sam na vanjskim minimalno 2 puta od protivnika a i na unutrasnjim isto :( a jos ih treniram ...smjesno
Po prici ostalih igraca na forumu vrijedi ova poslovica "Bolje je s mudrim plakati, nego sa budalom pjevati"!!!

This Post:
00
98584.150 in reply to 98584.149
Date: 9/23/2009 7:21:40 PM
Overall Posts Rated:
4646
hahahaah ma brate pusti amatere sad ce ljudi samo igrat covjeka,pogledaj zadnje i predzadnje kolo u prvoj ligi likovi udaraju obrambenu formaciju covjek hahaahah skontali su da je najbolja formacija,boli ih briga mogu ukrasti vise lopta nego dati koseva ako daju 80 koseva ,ukrast ce 90 lopta hahahahahah

This Post:
00
98584.151 in reply to 98584.150
Date: 9/23/2009 7:27:22 PM
Overall Posts Rated:
5454
A ne znam Brate sta da ti kazem okusio sam slast toga haha da ispade daje bolji Covjek nego bilo koja Zona xD

ako igrali covjek izgubit cemo 90 hahah a ne do bog da neko igra presing ,hahaha ne bi nas nigdje bilo oborili bi sve rekorde :D a vec ih pokusavamo oborit :D ,place mi se :D

P.S-ko misli da je covjek bolji od zona stvarno ne znam sta da kazem samo " Da su se BOTOVI sastali " (:

This Post:
00
98584.152 in reply to 98584.148
Date: 9/23/2009 7:33:23 PM
Overall Posts Rated:
7373
Ne vrijedi se truditi i pokušavati ti išta objasniti, pošto ne kontaš uopšte šta ti ljudi pišu... Ti i dalje samo po svom...
I vidjećemo moć te tvoje ekipe uskoro...
A nemaš pravo nikog ovdje nazivat neznalicom, niti vrijeđati ikoga...
Toliko od mene na ovu temu...

P.S.
Ti očito ne znaš ni šta BOT znači...

This Post:
00
98584.153 in reply to 98584.151
Date: 9/23/2009 7:43:59 PM
Overall Posts Rated:
4646
E da su svi likovi na ovoj kosarci realni ko King Leonidas,Nelsa,Muljito,derivoje ,bilo bi to odlicno ,ali previse trazim uvjek se nadje i okupi vjece botova ,a to sto su fino rangirani to im ne predstavlja nista,jer tek sad Vidim koliko te ljudi mogu ubjedjivat u nesto sto i oni sami znaju da nije tako....pojedinci nek pronadju sebe u ovoj recenici a sigurno ce se odma pronac !!!!

Ma nista brate,sad gledaj kad mi Bevzil slozi presing nije da cu izgubit 90 lopti vec 190 hahahahh a mozda ce mi jos gore bit trenutno najjaca formacija COVJEK hahahahaha ,JOs je zovem SMJESNOM FORMACIJOM

Sad ce se pojedinci javlt i rece ovako:"Pa bevzil ima dosta jace vanjske sutere ,handling ,passing itd pa ti je zbog toga uzeo toliko lopti" a ja im posaljem kontru zasto nisam izgubio od 25.07 do 5.09 te lopte od Bevzila i naravno posto nemaju odgovor preskoce to pitanje,ili moze i ovo kako od bota da gubim 40 lopti ,pa ce i to da preskoce ,a mozda mi daju odgovor onaj poznati TJ.Ma NISTA CARE TO JE BIO RANDOM,BIT CE BOLJE SLJEDECI PUT hahaahahah!!!!!

A upravo tako kao sto kazes SASTALO SE VJECE BOTOVA !!!

CAST POJEDINCIMA!!!!

This Post:
00
98584.154 in reply to 98584.147
Date: 9/24/2009 2:32:12 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Govorim za svoj ukupni igracki kadar, i plus sa pogodjenom formacijom, nesmijes izgubiti, to je dobitna kombinacija, cak iako su ti slabiji igraci, kontas?
Sad je svaka utakmica lutrija, koda gledam bingo a ne BB, i naravno nikad da me potrefi, imam 4 poraza, izgubim po 100 lopti na utakmici i zato izgubim, ko je ovo napravio treba mu suditi...

This is where we hold them!
This Post:
00
98584.155 in reply to 98584.154
Date: 9/24/2009 3:35:29 AM
Overall Posts Rated:
7373
Govorim za svoj ukupni igracki kadar, i plus sa pogodjenom formacijom, nesmijes izgubiti, to je dobitna kombinacija, cak iako su ti slabiji igraci, kontas?
Sad je svaka utakmica lutrija, koda gledam bingo a ne BB, i naravno nikad da me potrefi, imam 4 poraza, izgubim po 100 lopti na utakmici i zato izgubim, ko je ovo napravio treba mu suditi...

Ovo je možda moglo u 2. ligi, ali teško da se to desi ovdje u prvoj...
Pozzz...

From: Dadoni

This Post:
00
98584.156 in reply to 98584.148
Date: 9/24/2009 4:35:49 AM
Overall Posts Rated:
242242
Ja se iskreno ne smatram nekim strategom kao pojedinici na forumu nego li svoje uspjehe radije prepisujem sreci i randomu.
Kada bi se igrali podmorinica onda bi pogadjanje formacija zaista bilo presudno i odlucujuce za pobjedu i poraz. No kako je ovo online igra u kojoj je krajnji rezultat je plod xy varijebli od kojih je formacija samo jedna a ostale igraju isti ili cak mozda i veci znacaj.
1.Entuzijazam ili visina istog
2.Domaci teren
3 PR
4.Tie ili Crunch
5.Forma pojedinih igraca
6.Sudije-Random
7.Match Up na pojedinim pozicijama
8.Rezerve tj overall cijelog tima......itd.
Koja varijabla ima koliki uticaj to je pitanje od 1.000.000,00$
i Vuce od ove zajednice da ti pojasni nesto sto bi ti, kao iskusan igrac, trebao da znas. Niko od nas nije pravio igru, niti zna programski kod iste. Ja zaista imam nekih nedoumica sa enginom ali u principu "rodilo se valja ga ljuljati". Stoga cu te ja ljubazno zamoliti da prestanes dizati nepotrebne tenziije jer je teren mjesto gdje se pokazuje znanje i moc ekipe.
PS Prije par sezona si tako govorio potcjenjivacki o alisaniju, kada je bio u 3 ligi, a pogledaj kako se kolo srece brzo okrece. Ko zna gdje ce ko igrati narednih par sezona.

Advertisement