Nažalost, razočaravajući poraz na startu. Ozljeda Glavičića je imala utjecaja.
O drugim razlozima treba izbornik ( ili izbornici ) stručno i odgovarajuće promisliti te preokrenuti smjer.
Ne smijemo potonuti. Treba nastaviti borbu.
Ova objava je proglašena napadom!?
Razočaranje, tuga, ohrabrenje, poticaj, podrška, vjera u znanje i mogućnosti…
To sam osjećao, mislio i napisao.
Smatrati to napadom može biti samo odraz izrazite nesigurnosti.
Ukrajina je bolje rangirana nego mi. Znaci poraz od rumunjske je od slabije rangirane ekipe pa ovo sto si napisao da smo izgubili od 2 slabije ne drzi vodu.
Hrvatska 41
O nama nema se puno sta pricat…
Ukrajina 43
Aktivnih korisnika 111… Bit ce to 50 50 borba
Rumunjska 64
Ima 92 aktivna korisnika… Srecom imaju 2 ozljede za sutra al opet treba biti jako oprezan…
Moj neki dojam je da bi cipar i crnu goru trebali bez problema rijesit dok cemo se mozda pomucit sa rumunjskom i ukrajinom. S finskom i grckom se da i moze igrat…
Protiv Ukrajine bi uz taktikce preinake, trebali bi imat sanse…
Stanje koje si ti sam na početku natjecanja objavio jasno potvrđuje da su Ukrajina i Rumunjska bile obje slabije rangirane.
Također, tvoja analiza donosi tvoje stavove o odnosu snaga i očekivanja u tim utakmicama. Svi smo vidjeli kako je završilo u te dvije utakmice.
Onaj koji veli da je pad s 41. na 49. srozavanje onda ne znam sta bi rekli ovi u rumunsjkoj kad su u 3 sezone pali s 19. na 61. mjesto…
Rumunjska je po zastupljenosti u BB-u slična Hrvatskoj. Njihov menadžer Otis je izgradio napredak Rumunjske do 19. mjesta. Sa svojim klubom The Defenders osvojio je 8 uzastopnih naslova prvaka Rumunjske te od sezone 59 do sezone 64 u BBB-u bio uvijek među 32 najbolja, a sezone 61 u polufinalu. Izbornikom je bio 11 uzastopnih mandata, a nakon pada na 61. mjesto se povukao. Novi izbornik je sada presložio reprezentaciju i započeo s novim usponom.
Vrbani ima iza sebe rezultate i ima sada priliku u 2 sezone isto to pokazat s a repkom. Ako ne pokaze slobodan je da ga se smijeni
Kada sam bio izbornik, javno si potvrđivao da za izgradnju igrača za reprezentaciju, a time jednim dijelom i same reprezentacije, treba 10-tak sezona. Davao si i meni podršku u radu i bio suglasan kako, npr. Bugarsku, nismo u stanju pobijediti. Ipak, brzo si promijenio stav, a i njemu nad glavu stavio Damoklov mač. Jasno je o čemu se radi, zar ne?