BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým II

Národní tým II (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160618.146 in reply to 160618.145
Date: 11/24/2010 3:25:45 PM
Overall Posts Rated:
3030
Souhlas: jen bych dodal, ze me osobne uz prijde smutne ze 3 sezony s manazerem komunikuji a tvrdim mu jak ma trenovat a jen par, jich je opravdu spolehlivych a ja jim tvrdim ze maji na repre-a pak musim vybrat ty nejlepsi, a prijde mi lito nenabrat vsechny, protoze vim ze to par lidi muze odradit a tohle pri vzrustajicim poctu farem, muze znamenat kontraproduktivitu, ale je to tve rozhodnuti

This Post:
00
160618.147 in reply to 160618.146
Date: 11/24/2010 3:36:47 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Hráče z farem máme nyní na soupisce 3, z toho 2 jsou podkošáci. Jediný další trénovaný podkošák stejného potenciálu je Vogel. Najděte mi normální tým, který se ujme tréninku podkošáků potenciálu 10 a milerád je do týmu zařadím, když na to budou mít. Ale to mám hrát s pololama jen, aby nebyly farmy? 3. hráčem z farmy je Klíma, kterého nebyl schopen nikdo jiný než farma osvobodit z portugalského vyhnanství, když se objevil na trhu. A pořád věřím, že je to jen dočasné řešení a přestoupí do normálního týmu, který ale bude řídit trénink podle něj a ne podle Hány.
Trénuj odteďka Vavřince bez přestání na C a taky nebude mít konkurenci (stejně mu zbývají na vnějšku max. 2 bezpečné skoky a pak už se bude klepat o potenciál). Jinak se začne brzo taky klepat o svoji pozici, protože ho Lípa/Smolník/Trebický a další se stejným potenciálem předeženou, protože budou mít lepší podkoš a postupně ho dojedou na vnějšku.
A k tomu odrazení, když se hráč nedostane na soupisku a skončí před branama, tak by to měla být naopak pro majitele motivace, aby si řekl: sakra, asi to ti ostatní dělají ještě lépe, musím se zlepšit a příště tam toho hráče dostat. Takže je to o postoji těch lidí a já budu raději spolupracovat s těma, které neúspěch nabudí a ne s těma, které odradí.

Last edited by rwystyrk at 11/24/2010 3:40:13 PM

This Post:
00
160618.148 in reply to 160618.147
Date: 11/24/2010 3:57:45 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Každopádně u těch podkošáků na farmách je moje vize taková, že potrénují to, co by se jim jindě těžko dostávalo (může to zabrat klidně i 3-5 sezon) a pak se můžou "infiltrovat" do normálního týmu. Případně pak může farma vytrénovat dalšího jedince a pak ho zase poslat normálmu týmu. Ale to všechno bude záviset od chuti farmářů dále farmařit ;-)

This Post:
00
160618.149 in reply to 160618.145
Date: 11/24/2010 5:55:08 PM
Overall Posts Rated:
154154
Nevim, ale mě to jako dobrý nápad nepřijde... Nejde o těch pár tisíc za merch, ale je to jakési zadostiučinění a "odměna" za tvrdý trénink reprezentanta. Důležité je, že se vyhraje... vím, že skóre občas rozhoduje, ale aby nám zrovna něco uteklo o těch pár košů navíc (nevěřím že by to bylo vysoké číslo), to by byla celkem haluz a bylo by to kontraproduktivní (teď nemyslím sebe), ale managerů kteří trénují pro NT by ubylo, protože by byli jednoduše flustrovaní a ten boj s "větrnými mlýny" dostat hráče do top 5, respektive vzdali. To je můj názor na věc ;)

Prosím tady kolem sebe neplivat! :)

This Post:
00
160618.150 in reply to 160618.148
Date: 11/24/2010 6:05:20 PM
Overall Posts Rated:
154154
Já osobně to vidím tak, že přínos menší sestavy je diskutabilní a spíš kosmetického charakteru a ačkoliv může možná někdy výjimečně rozhodnout, tak podpora komunity tím, že budeme stavět 12 hráčů pokud to jde , by asi měla převážit a mít přednost. I když ten rozdíl v penězích bude povětšinou třeba taky zanedbatelný, jak se už tady padlo, leckdo trénuje pro NT pro ten pocit, že mu hráč hraje v reprezentaci.

Jinak mi to přišlo původně taky jako dobrý nápad, ale může to zbytečně dělat problémy.

This Post:
00
160618.151 in reply to 160618.150
Date: 11/24/2010 6:46:27 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Z těch názorů, co tu zazněly i z toho, jak jsem udělal tu analýzu těch 4 inkriminovaných zápasů jsem dospěl k závěru, že i nadále budeme hrávat pořád na 12 hráčů. Doufejme, že se bude mezera mezi první a druhou pětkou postupně na všech postech zmenšovat a prakticky nepůjde poznat, jestli je tam první nebo druhá pětka.

This Post:
00
160618.152 in reply to 160618.147
Date: 11/25/2010 2:35:47 AM
Overall Posts Rated:
3030
Já osobně to vidím tak, že přínos menší sestavy je diskutabilní a spíš kosmetického charakteru a ačkoliv může možná někdy výjimečně rozhodnout, tak podpora komunity tím, že budeme stavět 12 hráčů pokud to jde , by asi měla převážit a mít přednost. I když ten rozdíl v penězích bude povětšinou třeba taky zanedbatelný, jak se už tady padlo, leckdo trénuje pro NT pro ten pocit, že mu hráč hraje v reprezentaci.

Tohle psal docend a tak jsem to myslel i ja, nemusis mi tady rikat, ze Vavrinec konci o tom ze je na hrane a ze se ma klepat, o tom vubec nebyla rec, slo mi o to, ze kdyz je hrac v repre beru to jako prestiz a kdyz by se melo stale hrat s 8 hraci a z toho 3 jsou z farmy a dalsi farma zacina, tak brzy nebude sance, protoze farmy maji jinou ekonomiku.

Sam jsi psal, jsi volen komunitou a kdyz se neco nekomu nelibi, muze do toho vrtat.

This Post:
00
160618.153 in reply to 160618.152
Date: 11/25/2010 2:57:48 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Sam jsi psal, jsi volen komunitou a kdyz se neco nekomu nelibi, muze do toho vrtat.

To je absolutně v pořádku. A já mám zase právo se hájit a přesně to dělám.
Napsal si tam více než jen to co docend. Že si větší část lidí, co se vyjádřili, nepřeje hru v 8 místo 12, respektuji. Taky když jsem tenhle nápad sem psal, tak to bylo k diskuzi a tu se mi rozpoutat povedlo. Takže jsem vlastně spokojený, i když jsme ten nápad zavrhli.
Druhá věc jsou farmy. Jaké hráče a proč máme na farmě jsem napsal, ale žádnou reakci od Tebe, kde jinde tyhle hráče máme teda vzít, jsem nedostal. Pode mnou prostě budou hrát ti nejlepší hráči, ať jsou v normálním týmu nebo na farmě. Chcete-li mít hráče v repre, tak je prostě ve svých týmech musíte vypiplat tak, aby na to měli, případně si koupit už hotové vypiplané třeba v jejich 25 letech.

This Post:
00
160618.154 in reply to 160618.153
Date: 11/25/2010 3:00:52 AM
Overall Posts Rated:
3030
Ale s tim ja souhlasim. Jasne ze vem nejlepsi hrace, udelal bych to same, ale jen rikam ze se lidi muzou na hrace vykaslat a budou je prodavat, ale coz zase muze vest ze je koupi farma :-)

This Post:
00
160618.155 in reply to 160618.154
Date: 11/25/2010 3:13:47 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Lepší, ať je koupí farma, než aby skončili v zahraničí. S tím já už nic nenadělám, když se někdo rozhodne prodat hráče, který má potenciál na NT. Vždycky, když se tak děje, tak se snažím, aby to bylo předem domluvené a snažím se najít kupce. Problém je, když tam někdo toho hráče šoupne bez ohlášení, pak mám jen 3 dny (nebo spíše méně, záleží, jak rychle to zjistím) na sehnání kupce, který má dost peněz (nebo je schopen je rychle sehnat) a hráč se mu hodí do tréninku (nebo je ochoten díky němu změnit trénink).
Soupiska má prostě 18 míst (aktuálně 16 využitých) a o moc více se za sezonu nedá využít. Před sezonou jsem jasně napsal seznam těch, kteří mají šanci na NT letos (mimo zůstávají už jen Hemza, Trebický, Šimek a Bogác) a seznam těch, které jsou nadějemi pro další sezony. Nevím, co více bych ještě mohl udělat proto, abych lidem naznačil, jak na tom jejich hráči jsou (samozřejmě kromě individuální komunikace s nima, abychom se dohodli, jak je trénovat, aby byli pro NT zajímaví, což se děje) a mohli se rozhodovat, jak dále se svými hráčemi s nadějemi na NT naloží.

This Post:
11
160618.156 in reply to 160618.155
Date: 11/25/2010 3:42:21 AM
Overall Posts Rated:
4444
V první řadě tě nevolí jenom ti co mají hráče v repre, ale daleko širší část komunity. A mě těší úspěchy národáku a jsem rád, že se to konečně někam hlo. A jestli sem přijdeš s nějakým nápadem jak maximalizovat svoje usilí a 3 managerům se to nelíbí, protože dostanou o pár tisíc mín...? O co v tom národáku teda jde. Proč necháváš volná místa na záchranu? Radši tam naber hráče,které někdo trénuje. Jinak se zas někdo v české komunitě urazí a nebude chtít trenovat reprezentanty:)
Nelíbí se mi přístup některých managerů k téhle věci. Druhá strana mince je ta jestli těch 8 hráčů by předvedlo co se od nich čeká. Za úspěch či neúspěch budeš moc jen Ty a nikdo jiný. Proto by mělo být učiněno vše pro úspěch TÝMU.

Advertisement