BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Ime kup takmicenja

Ime kup takmicenja (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
53109.144 in reply to 53109.143
Date: 11/24/2009 6:02:34 PM
Overall Posts Rated:
872872
To je trebalo da ti bude poslednji post,ali neces jos dugo...

This Post:
00
53109.145 in reply to 53109.144
Date: 11/24/2009 6:11:31 PM
Overall Posts Rated:
00
izvini sto nisam odmah provalio da ce me nas najveci Veliki GM banovati.. u zelji da zastiti svoju decicu, svoje male obozavaoce, kojima hrani svoj ego.. ma banujte me radite sta hocete, ko da mi ova igra predstavlja nesto vazno, jer meni je to samo igra, a ne zivot kao vama..

This Post:
00
53109.146 in reply to 53109.145
Date: 11/24/2009 6:12:27 PM
Overall Posts Rated:
872872
Opusteno,covo,zezao sam se.

This Post:
00
53109.147 in reply to 53109.145
Date: 11/24/2009 6:16:25 PM
Overall Posts Rated:
872872
Nisam ni mislio na ban(opet me nisi skontao,ba),nema razloga da te banuje.Covece,neko ce stvarno da pomisli da se ja i GM gotivimo.Jesam ja iz GOrnjeg MIlanovca,ali nema to veze sa GM-om.

This Post:
00
53109.148 in reply to 53109.146
Date: 11/24/2009 6:16:55 PM
Overall Posts Rated:
00
Opusteno,covo,zezao sam se.

a realno, kao necete me banovati???? :))))

This Post:
00
53109.149 in reply to 53109.140
Date: 11/25/2009 2:43:37 AM
Overall Posts Rated:
7676
pa to je moj stav.. ali samim tim sto si se samo ti javio da ga prokomentarises u pozitivnom smislu, ostaje onda da su svi ostali u onih 75% (ili mozda 99%) koji su takozvani "patrioti", a ustvari pored toga sto ne ispostuju svoju naciju, mrze ostale bez razloga.. sto je jako jako tuzno..

Generalizacija je majka svih predrasuda. To upravo ti ovde radish kad kazesh da mozda chak i 99% ljudi mrzi ostale bez razloga. Na osnovu chega to tvrdish? Na osnovu toga shto nisu stavili aplauz na tvoj komentar ili ga uopshte komentarisali? Zar nije dovoljno ovo shto ti je Likchina odgovorio, a ko se sa tim ne slaze, mogao je da napishe, kao shto to uvek biva na ovom forumu.

koliko se ja secam, mislim da je uradio jos samo jednu malu stvarcicu pored toga, a to je da je sastavio cirilicu..))) a sad nek me neko ispravi ako gresim, mada kontam da sam 99% siguran..

Sastavio - nikako! On je nju reformisao, izbacio nepotrebna slova i uveo par novih da bi primenio Adelungov princip Pishi kao shto govorish, a chitaj kako je napisano. Neshto mnogo volish ovih 99%! ;)

This Post:
00
53109.150 in reply to 53109.145
Date: 11/25/2009 3:03:21 AM
Overall Posts Rated:
178178
Alo kompleksas, Jarley pokusava da ti objasni neke stvari lepim a ja da ti dam dijagnozu tvojih postupaka manje lepim i to je ono sto ti valjda smeta kod mene. Za tvoje mentalno stanje ja nisam zasluzan i mozes samo da me krivis sto izazvan tvojim "postovima" javno ukazujem na njega.

Postove je obrisao MOD-NoFrks.

Da postignes u stvarnom zivotu ono sto sam ja, tebi takvom ce trebati nekoliko ljudskih vekova. Ne mislis valjda da to sto navijas za Partizan i gledas utakmice na tv-u predstavlja neki uspeh? Ili si bio na "gostovanju" na Karaburmi?

I nemoj ti da pricas o rezultatima...ispadas iz druge lige, od mene pucas po 50-100 razlike, rangiran si 118-ti u Srbiji a ja 303-ci u svetu tako da shhhhhhh...

I promeni taj nick...da ne blamiras sve grobare...

edit: evo sacekacu tvoju "dubokoumnu" repliku pa cu zakljucati temu koja vise i nije ona sa pocetka...

Last edited by Laimbeer40 at 11/25/2009 3:09:25 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
53109.151 in reply to 53109.149
Date: 11/25/2009 3:16:32 AM
Overall Posts Rated:
00
Sastavio - nikako! On je nju reformisao, izbacio nepotrebna slova i uveo par novih

pa to je to.. mislim pre njega je postojala i glagoljica i ruska cirilica ili kako se vec zove, on je to iskombinovao sve i stvorio ciilicu.. tako da to je to..

da bi primenio Adelungov princip Pishi kao shto govorish, a chitaj kako je napisano.

to znam.. :)))

Generalizacija je majka svih predrasuda. To upravo ti ovde radish kad kazesh da mozda chak i 99% ljudi mrzi ostale bez razloga. Na osnovu chega to tvrdish?

na osnovu toga sto znam kako je u stvarnom zivotu.. ajde reci mi sad da kao nije istina.. sto je najgore, ako neko moze da mrzi hrvata, to moze da bude samo neko ko je prosao kroz rat (sto ja nisam), a najtuznije je sto su ti mrzitelji 99% (evo ga opet :) ) oni koji su rodjeni posle rata ili za vreme rata jos nisu ni znali nista o takvim stvarima jer su bili klinci.. jer nemaju ni pojma zbog cega ga mrze, ali mrze ga zato sto je hrvat.. i gde to onda ide..

This Post:
00
53109.152 in reply to 53109.151
Date: 11/25/2009 3:33:00 AM
Overall Posts Rated:
7676
pa to je to.. mislim pre njega je postojala i glagoljica i ruska cirilica ili kako se vec zove, on je to iskombinovao sve i stvorio ciilicu.. tako da to je to..

Nemoj da te sad chuje moja sestra, profesorka srpskog, j... bi jeza u ledja!) Glagoljica je postojala davno, jedno 10 vekova pre Vuka, u vreme Cirila i Metodija. Tvorac cirilice je neko od Cirilovih uchenika, a Vuk kao shto sam rekao reformator. Jbg, uvek moram da budem ovako precizan, ona ne prashta takve greshke! ;)

na osnovu toga sto znam kako je u stvarnom zivotu.. ajde reci mi sad da kao nije istina.. sto je najgore, ako neko moze da mrzi hrvata, to moze da bude samo neko ko je prosao kroz rat (sto ja nisam), a najtuznije je sto su ti mrzitelji 99% (evo ga opet ) oni koji su rodjeni posle rata ili za vreme rata jos nisu ni znali nista o takvim stvarima jer su bili klinci.. jer nemaju ni pojma zbog cega ga mrze, ali mrze ga zato sto je hrvat.. i gde to onda ide..

Onda se ne krecemo u istim krugovima ili razlichito definishemo shta znachi kada nekog mrzish, a shta kada nekog ne volish. To su dva sasvim razlichita pojma i pre bih rekao da ima tih tvojih 75% ljudi koji ih ne vole, nego shto ih mrze.

This Post:
00
53109.153 in reply to 53109.150
Date: 11/25/2009 3:34:05 AM
Overall Posts Rated:
00
Postove je obrisao MOD-NoFrks.

izvinjavam ti se onda, al i on sad vise glumi otkad je mod, kao sto rekoh, hrani tvoj ego.. :))))

Da postignes u stvarnom zivotu ono sto sam ja, tebi takvom ce trebati nekoliko ljudskih vekova.

hehe.. samo cu reci.. hehe.. znam, nikada mi nece biti cilj da postanem Veliki GM jedne ovako ugledne i za svet korisne institucije.. tako da ni za bilion godina ja necu postici to sto si ti postigao u zivotu..

ti sto si postigao, postigao si, a ja imam ceo zivot pred sobom, mada kontam da sam i za ovih malo godina koje imam vec postigao stvari o kojima ti mozes samo da sanjas..

Ne mislis valjda da to sto navijas za Partizan i gledas utakmice na tv-u predstavlja neki uspeh? Ili si bio na "gostovanju" na Karaburmi? :)

pa ako je tebi veliki uspeh ispratiti sve partizanove utakmice uzivo, onda nema sta ti si stvarno uspesan covek.. dok oni dobijaju hiljade evra sto samo istrce na teren, ti ides tamo da se njima klanjas i da ih gledas (gubis vreme) umesto da uzmes da nesto korisno uradis u zivotu.. to je i cilj svetske politike, treba od ljudi napraviti sto vise ovaca, koje su kasnije jako lake za manipulaciju, tako da se super uklapas u njihovu politiku.. mada mi u srbiji se super drzimo za razliku od ostalog sveta..

ja nemam prilike da gledam partizanove utakmice uzivo, pa ih gledam na tv-u ako stignem, ali kad za koju god odem za bg onda cu svakako otici u pionir i podrzati grobare..

I nemoj ti da pricas o rezultatima...ispadas iz druge lige, od mene pucas po 50-100 razlike, rangiran si 118-ti u Srbiji a ja 303-ci u svetu tako da shhhhhhh...

ja sam opusteno mogao da osiguram 5. mesto najmanje, ali postoji i nesto kao sto se zove taktika, da povecavam entuzijazam i da dobijem bolje mesto na draftu.. al to je za tebe visa nauka.. naravno to nosi i izvestan rizik, da ispadnem od novog sada.. i zadrzacemo se na 50-ak razlike.. :))) pa za tebe bi i bilo sramota da je manja razlika, kad se pogleda koliko dugo igras, a ja koji imam verovatno najslabiji tim od svih II liga, a i nekih iz III lige sam postigao i vise nego dobar uspeh ove sezone, ja sam mislio da cete me svi pocistiti ko malog majmuna ali niste..

I promeni taj nick...da ne blamiras sve grobare...

pa razmisljao sam ali necu da bacam pare na to..

edit: evo sacekacu tvoju "dubokoumnu" repliku pa cu zakljucati temu koja vise i nije ona sa pocetka...

hvala.. a sad mozete ti i frks zajedno da je obrisete.. :))))))

pozdrav..

Last edited by Grobar at 11/25/2009 3:35:35 AM

This Post:
00
53109.154 in reply to 53109.152
Date: 11/25/2009 3:50:49 AM
Overall Posts Rated:
00
Nemoj da te sad chuje moja sestra, profesorka srpskog, j... bi jeza u ledja! :)) Glagoljica je postojala davno, jedno 10 vekova pre Vuka, u vreme Cirila i Metodija. Tvorac cirilice je neko od Cirilovih uchenika, a Vuk kao shto sam rekao reformator. Jbg, uvek moram da budem ovako precizan, ona ne prashta takve greshke! ;)

pa jeste reformator, ali pre njega nije postojala srpska cirilica, tako da ju je on na neki nacin i stvorio samim tim sto je iskombinovao ostala pisma i nesto sam dodao.. uglavnom ne kazem ja nista, totalno si ti u pravu , da sad ne duzimo.. :))))

Onda se ne krecemo u istim krugovima ili razlichito definishemo shta znachi kada nekog mrzish, a shta kada nekog ne volish. To su dva sasvim razlichita pojma i pre bih rekao da ima tih tvojih 75% ljudi koji ih ne vole, nego shto ih mrze.

ok, ne vole, malo sam se ja preostro izrazio, mada na zalost ima i onih koji ih mrze.. situacija: ja i drugar u engleskoj na nekoj letnjoj skoli i tamo upoznamo neka 3 hrvata, koji su godinu dana pre toga isto bili tamo (kada mi nismo) i tad su bili i neki srbi i obe grupe su se medjusobno svadjale na nacionalnoj osnovi.. uglavnom drug i ja im pridjemo skroz normalno.. i sad mi se tu i druzimo malo sa njima, ok likovi, al realno iako ih je trojica neki su mali, tako da verovatno su se bojali i izgleda nisu smeli nista da nam se suprotstave.. uglavnom mi se zajebavamo sa njima sve super najvise smo se sa njima druzili.. mi njih totalno shvatili kao drugove.. i jednom uzmemo drugi i ja mp3 od ovog iz hrvatske i krenemo da listamo pesme kad ono ne znam koliko pesama od thompsona.. i nastavili smo se mi sa njima druziti, al kad znas da neko ne voli tvoj narod a ni sam ne zna zasto.. to je postao jako velik problem..

Advertisement