Postove je obrisao MOD-NoFrks.
izvinjavam ti se onda, al i on sad vise glumi otkad je mod, kao sto rekoh, hrani tvoj ego.. :))))
Da postignes u stvarnom zivotu ono sto sam ja, tebi takvom ce trebati nekoliko ljudskih vekova.
hehe.. samo cu reci.. hehe.. znam, nikada mi nece biti cilj da postanem Veliki GM jedne ovako ugledne i za svet korisne institucije.. tako da ni za bilion godina ja necu postici to sto si ti postigao u zivotu..
ti sto si postigao, postigao si, a ja imam ceo zivot pred sobom, mada kontam da sam i za ovih malo godina koje imam vec postigao stvari o kojima ti mozes samo da sanjas..
Ne mislis valjda da to sto navijas za Partizan i gledas utakmice na tv-u predstavlja neki uspeh? Ili si bio na "gostovanju" na Karaburmi? :)
pa ako je tebi veliki uspeh ispratiti sve partizanove utakmice uzivo, onda nema sta ti si stvarno uspesan covek.. dok oni dobijaju hiljade evra sto samo istrce na teren, ti ides tamo da se njima klanjas i da ih gledas (gubis vreme) umesto da uzmes da nesto korisno uradis u zivotu.. to je i cilj svetske politike, treba od ljudi napraviti sto vise ovaca, koje su kasnije jako lake za manipulaciju, tako da se super uklapas u njihovu politiku.. mada mi u srbiji se super drzimo za razliku od ostalog sveta..
ja nemam prilike da gledam partizanove utakmice uzivo, pa ih gledam na tv-u ako stignem, ali kad za koju god odem za bg onda cu svakako otici u pionir i podrzati grobare..
I nemoj ti da pricas o rezultatima...ispadas iz druge lige, od mene pucas po 50-100 razlike, rangiran si 118-ti u Srbiji a ja 303-ci u svetu tako da shhhhhhh...
ja sam opusteno mogao da osiguram 5. mesto najmanje, ali postoji i nesto kao sto se zove taktika, da povecavam entuzijazam i da dobijem bolje mesto na draftu.. al to je za tebe visa nauka.. naravno to nosi i izvestan rizik, da ispadnem od novog sada.. i zadrzacemo se na 50-ak razlike.. :))) pa za tebe bi i bilo sramota da je manja razlika, kad se pogleda koliko dugo igras, a ja koji imam verovatno najslabiji tim od svih II liga, a i nekih iz III lige sam postigao i vise nego dobar uspeh ove sezone, ja sam mislio da cete me svi pocistiti ko malog majmuna ali niste..
I promeni taj nick...da ne blamiras sve grobare...
pa razmisljao sam ali necu da bacam pare na to..
edit: evo sacekacu tvoju "dubokoumnu" repliku pa cu zakljucati temu koja vise i nije ona sa pocetka...
hvala.. a sad mozete ti i frks zajedno da je obrisete.. :))))))
pozdrav..
Last edited by Grobar at 11/25/2009 3:35:35 AM