Moji rezultati dovoljno govore o mojim sposobnostima, tako da nemam pretjeranu potrebu da se hvalim, samo pokusavam da uradim nesto sa Reprezentacijom u ovo tesko vrijeme.
Naravno da cu ga kritikovati, o njemu sam davno rekao sve sto sam imao ,covjek jednostavno ne zna.
Ne, vec su se Vuku desile neke stvari u RL i nije stizao da igra BB. Vuk je bio i ostao jedan od najboljih menadjera nase zajednice svidjelo se to nekome ili ne.
Eto vidis, ti to vidis kao kukanje mada nije ni daleko od istine, evo da bacim jos jedan kuk usput, povrijedio nam se prvi Plej Reprezentacije, a mozes i zamisliti kakve strasnje zamjene imam da ubacim na njegovu poziciju.
Sa tim se slazem apsolutno, no nisam u mogucnosti da na taj nacin treniram igraca dok sam u Prvoj Ligi, dok sam recimo bio drugoligas trenirao sam tada najboljeg igraca Reprezentacije. U Prvoj Ligi ako zelis uspjeh, nesto da postignes, tesko je trenirati igrace, pogotovo u danasnje vrijeme, mislim da shvatas sta zelim reci. Kao prvo, vec mi trebaju gotovi igraci, a ako se jos ide u kupu nesto dalje sto je i kod mene slucaj, onda nemam mjesta za pravog trenirca.
Usput da kazem da je Latif otisao u Kanadu.
This is where we hold them!