Tai vat realiai mano pauliui man max kita seza apsimoketu dar patrenint ir tureti tiki zveri po krepsiu. Ir daryti stopa. Bet nesu savanaudis ir ziuriu is kitos puses, kad visgi 9 men realiam gyvenime jau ji treninau, tai yra trys sezionai,aukojau visos komandos rezultatus del to kad tik jis visad gautu trenkes 1 poz, aukojau kitu trenkes tik del jo. Tiek priaukojus ir istreninus manau nebloga zaideja tinkama rinktinei, gaila butu stabdyti. nes treninau pagal treneriu prasymus neziuredamas i savo ekipa, tik si seza kai tapo toks kokio norejo treneriai ,suderines tai su jais emiau treniruoti ir tuos skillus, kas nesa mano komandai neapsakoma nauda. Todel ji teks tikrai parduoti kazkam kuris gales ji islaikyti ir treniruoti toliau. Manau, Saulas tam butu tinkamiausias. BUtu labai gerai kad jis lbbl issilaikytu si seza is ismestu Auksa lauk is ten. Tada ir toliau gautu gerus pinigus ir galetu tinkamai sumoketi uz ji. Bei nusipirkti geresni nei 5lvl treneri. Sirdis man dziaugtusi matant kad kazkas ji trenina iki begalybes ir kaip jis gina rinktines garbe

o pats gaves tinkama atlygi uz ji, galeciau sustiprinti savo ekipa keleta prastesniu zaideju ir tureti panasia nauda. Beje lb svajoju pereiti prie maziuku treniruociu nes tie centrai uzkniso juodai, mazai uz juos moka kad ir kiek trenintum, o ir prigaminta ju lb geru jau nemazai. Kazkaip geru centru nauda sustoja ries 3 pagrindiniais nuostabiais skillais, auksciau treninant tik alga kyla o didesnes naudos nebematosi. Tornado pavyzdis rodo, kad po kelis simtus stukiu algu centrai nieko neduoda komandai papildomo daug. O kiek matau dabar is gyneju pagrinde sudarytos komandos karaliauja. Nes treninant gynejus parduoda brangiau nei centrai eina, tai pasiima superini centra + iseina ir jaunis dar geras. Turiu viena minti siame zaidime todel betkokiu atveju Paulius iskeliaus is mano komandos po kito sezono labiausiai jo norinciam , kaip tik ir 7 lvl trenerio laikymas jau nebeapsimokes man:) Noriu jau i II lyga ir reikia tam rimto piniginio stuktelejimo

)