BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241862.143 in reply to 241862.142
Date: 7/8/2013 1:01:42 PM
Overall Posts Rated:
13091309
όχι ρε, καλός είσαι! χαχαχαχαχαχαχαχα

This Post:
00
241862.144 in reply to 241862.143
Date: 7/8/2013 2:15:08 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Για να δούμε, για να δούμε ας πάμε για το σερί.

Φυσικά τα πάντα είναι και στα χέρια των manager των μικρών (καταστάσεις κ.λ.π)

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
241862.145 in reply to 241862.144
Date: 7/8/2013 2:29:37 PM
Overall Posts Rated:
77
Αξιολογη η προσπαθεια,παρα τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει ο eddie.Οτι μπορει κανει το παιδι.Μακαρι να παμε καλυτερα στο μελλον οπως τονισαν και τα προηγουμενα παιδια

This Post:
00
241862.146 in reply to 241862.145
Date: 7/16/2013 1:38:04 PM
Overall Posts Rated:
22
Σκετη απογοητευση και φετος η Εθνικη νεων....δεν ξερω αν φταιει ο προπονητης ή οι μανατζερ που δεν προπονουν σωστα τους παιχτες απλα εγω βλεπω τα αποτελεσματα και εκφραζω την αποψη μου...η Ελλαδα συμφωνα με τον αριθμο τον αμαδων που εχει(αρα και το ποσους παιχτες διμιουργουνται απο τα ντραφτ καθε σεζον)θα επρεπε να ειναι μεσα στις 7-8 κορυφεες στον κοσμο και μεσα στις 5 κορυφεες στην Ευρωπη....αντ αυτου ειναι μεσα στις χειροτερες χωρις καθολου ιστορια...κατι πρεπει να γινει για να αλλαξει αυτο....

This Post:
00
241862.147 in reply to 241862.146
Date: 7/16/2013 1:38:48 PM
Overall Posts Rated:
186186
...... και?????
φετος?

This Post:
00
241862.148 in reply to 241862.147
Date: 7/16/2013 2:15:44 PM
Overall Posts Rated:
22
φετος τι???καλα παμε φετος???

This Post:
11
241862.149 in reply to 241862.148
Date: 7/16/2013 3:14:14 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
οι μανατζερ που προπονουν ελληνες παικτες να ειναι 10???αν ειμαστε τυχεροι και προπονησει κανενας απο εξωτερικο και ειναι συννενοησιμος παλι καλα...εσυ φιλε μου γιατι δεν παιρνεις κανεναν ελληνα 18χρονο να ξεκινησεις τις προπονησεις απο την επομενη σεζον γιατι τωρα ειναι αργα για να βοηθησεις λιγο την κατασταση?βεβαια καλα κανεις και λες την αποψη σου...αλλα οι αλλες εθνικες δεν νομιζω ειναι κατι καλυτερο απο την δικη μας...ο προπονητης ειναι το μονο σιγουρο παντως οτι δεν φταει αφου ειναι απο τους εμπειροτερους που εχουν αναλαβει επαιξε Α1 και σιγουρα ξερει αρκετα για το παιχνιδι...βεβαια δεν κερω τι μπορει να φταει ακριβως....ενα πραγμα που διαπιστωσα ειναι οτι δεν εχουμε καταστασεις ή μαλλον οι αντιπαλοι ειναι παντα καλυτεροι απο εμας (δεν φταει ο προπονητης για αυτο) και επιης απο τη λιστα ολως των διαθεσιμων παικτων αυτων που προπονηθηκαν δεν εχουν καθολου αντοχες (αθλιοι, αξιοθρηνητοι και απαισιοι) (δεν φταιει παλι ο προπονηης αλλα ουτε και οι μανατζερ)...αποψη μου την οποια εχω εκφρασει ειναι πχ ομαδες σαν τη δικια σου που ενδιαφερεσαι για την νεων και εισαι τελευταιος στη iv (δεν το λεω υποτιμητικα, μη με παρεξηγησεις) να γινουν φαρμες προπονησης νεων ελληνων παικτων. Ετσι θα κερδισεις και εσυ με ενδεχομενη πωληση του παικτη σου και η εθνικη που θα προπονεις παικτη οπως ακριβως τον θελει ο εκαστοτε εθνικος προπονητης και θα τον εχεις παντα σε καλη κατασταση αφου δεν θα σε νοιαζει το αγωνιστικο κοστος...
και παλι αυτα που σου λεω δεν τα λεω επιθετικα προς εσενα αλλα και ουτε υποτιμητικα για να μην παρεξηγηθω...να εισαι σιγουρος πως πολλοι στεναχωριουνται με τις ηττες της εθνικης και ιδιαιτερα ο εκαστοτε προπονητης της ομαδας...

This Post:
00
241862.150 in reply to 241862.149
Date: 7/16/2013 4:56:28 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Μακάρι το πρόβλημα μας να ήταν ο προπονητής...
Το θέμα το έχουμε χιλιοαναλύσει, η κοινή συνισταμένη είναι ίδια πάντα, όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του ασφαλούς.
Πάντως, αν κάτι μ'αρέσει από το φετινή πορεία, αυτό είναι η διάθεση του κόουτς να πειραματιστεί με τακτικές και σχήματα. Ισως εξ ανάγκης κάποιες φορές, αλλά δεν παύει να αποτελεί γεγονός αξιοσημείωτο και κατεμέ θετικό.

This Post:
00
241862.151 in reply to 241862.149
Date: 7/16/2013 4:57:50 PM
Overall Posts Rated:
77
Η δουλεια του εθνικου προπονητη δεν ειναι το ευκολοτερο πραγμα και καλα λεει ο φιλος οTapoutosπου εχει περασει απο αυτη τη θεση προσφατα.Υπαρχουν πολλοι παραγοντες οι οποιοι παιζουν ρολο και συντελουν στη διαμορφωση του αποτελεσματος ενος αγωνα.Ο κοουτς ειναι ενας απο αυτους,αλλα με τις επιλογες του σε θεματα τακτικης μπορει να επηρεασει μονο οταν υπαρχει μεγαλη ισορροπια μεταξυ δυο ομαδων

1)Δεν ευθυνεται ο ιδιος για το πως εχουν προπονηθει οι μεχρι τωρα παικτες που στελεχωνουν την εθνικη.Μπορει μεν να κανει υποδειξεις αλλα ο μανατζερ του παικτη ειναι αυτος που αποφασιζει τι θα κανει

2)Το να βγαζουμε καθε χρονο πχ 60 παικτακια απο τα ντραφτ που να εχουν προοπτικες ειναι ωραιο.Το να τους κρατησουν οι ομαδες τους και να μην ξεπεσουν ειναι ακομα πιο ωραιο και δυσκολο ταυτοχρονα.Το να τους προπονησουν και μαλιστα σωστα ειναι σπανιο και παρα πολυ δυσκολο.Εξου και το παραδειγμα με το πολυ 10 ελληνες μανατζερ που τεθηκε παρα πανω

3)Οι αθλιες αγωνιστικες καταστασεις που ειχαμε φετος ειναι τραγικες για επιπεδο εθνικων ομαδων.Με καταστασεις μετριο δεν νομιζω οτι θα ειχαμε μεγαλες φιλοδοξιες

4)Καποια ρισκα που δε βγηκανε!(μονο σε αυτο εχω καποιες αντιρρησεις εγω αλλα ολοι μπορει να το παθαιναμε)

Βεβαιως ολοι κρινομαστε εκ του αποτελεσματος,αλλα αυτο που με λιπει ειναι οτι ξεχναμε να δουμε τις αιτιες που φτασαμε σε αυτο το αποτελεσμα

Συμφωνω απολυτα με τον Ταπουτο και θεληση μου δεν ειναι να προσβαλλω το καθε παιδι που θα πει οτι δε του αρεσει η μεχρι τωρα δουλεια (και μαγκια του κι ολας) αλλα να δουμε πως φτασαμε εδω.

Καλη συνεχεια εχω να ευχηθω εγω στο τιμ της εθνικης και καλη δουλεια

This Post:
00
241862.152 in reply to 241862.151
Date: 7/16/2013 6:27:07 PM
Overall Posts Rated:
6262
Καλησπερα και απο εμενα!
Ημουν ενα βημα πριν βαλω υποψηφιοτητα για την Εθνικη νεων αλλα δεν εβαλα.Δεν θα πω οτι το ηξερα πως θα ειναι ετσι τα πραγματα κλπ. που λενε πολλοι γιατι θα ειναι ψεματα.
Ομως ειχα και εχω μια γευση απο το τι εστι Εθνικη εστω και πικρη.
Ο κοουτς ειναι ενας απο αυτους,αλλα με τις επιλογες του σε θεματα τακτικης μπορει να επηρεασει μονο οταν υπαρχει μεγαλη ισορροπια μεταξυ δυο ομαδων

Φιλε παναγιωτη αυτο δεν ισχυει, τουλαχιστον εγω πιστευω οτι μια τακτικη με ολες τις απαραιτητες συνθηκες(αγ.καταστασεις,καλες αντοχες και χωρις τραυματισμους) μπορει να χτυπησει παρολη την διαφορα δυναμικου.Καποιο φλιπ στην υπομονετικη, αλλαγες μαρκαρισματος και πολλα διαφορα με τα οποια μπορει να μην εχεις το αποτελεσμα που θελεις(νικη) αλλα να εχεις μικρη διαφορα ποντων που σιγουρα βοηθαει εδω(ισοβαθμιες) ή φυσικα να κερδισεις ενα "χαμενο" ματς.
Τελος παντων στο θεμα μας...δυστυχως ολοι μας απογοητευομαστε και λυση δεν βρισκουμε.Δεν νομιζω οτι φταιει ο προπονητης και φυσικα δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που το πιστευει πραγματικα αυτο.Ομως η ιστορια θα γραψει εντι-αποτυχια στην εθνικη (ευχομαι να γινει το αντιθετο)
Ισως πρεπει να το δουμε αλλιως το θεμα και οχι να καθομαστε να το αναλυουμε κι αλλο κι αλλο μεχρι να κρινουμε τα παντα.Ειμαστε ετοιμοι να βοηθησουμε ο καθενας οπως μπορει;Θα βρεθουν αυτοι οι 10 μανατζερ(για αρχη πολλοι ειναι) που θα κατσουν να προπονησουν παιχτες ή θα μεινουμε στο βαζω πρωτο τον εαυτο μου και δεν ασχολουμαστε καθολου;
Και επειδη θα βρεθουν καποιοι να μου πουν εσυ γιατι δεν κανεις τιποτα και μας τα λες τους προλαβαινω ενημερωνοντας τους πως εγω προπονω εδω και πολλες σεζον παιχτη αλλα για χαρη μιας επιτυχημενης προσπαθειας τον πουλαω εδω και τωρα για να παρω την επομενη σεζον ντραφτ και να ξεκινησω.
Λοιπον περιμενω αντιδρασεις...χτυπηστε οσο θελετε!
Υ.Γ. ακομα δεν εχει ερθει η κακη μας πορεια, στην αρχη του κακου ειμαστε!

Advertisement