BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζον 19

Σεζον 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208456.142 in reply to 208456.136
Date: 2/28/2012 3:57:53 PM
Overall Posts Rated:
170170
Εμείς σχολιασμό κάνουμε κύριε Αλέξανδρε.....Δεν κάνουμε σκάουτινγκ :))))))))
Ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις πια???????????????????? :))))))

χαχαχαχα! εγω τα είχα κάνει όλα σωστά κύριε!!!! Αλλά λέω κάτι θα ξέρει αυτός...! Αλλά ξέρω τι θες! Ερχεται το ματσακι μας και απο τρόμο θες να μην έχω αγωνιστικές καταστάσεις...! καλααααα!

This Post:
44
208456.143 in reply to 208456.142
Date: 2/28/2012 6:31:03 PM
Overall Posts Rated:
170170
Μετα απο τους πρωτους εξι αγωνες θα παραθεσω τι εχω δει απο τις 16 ομαδες με λιγα λογια και περιμενω να συμπληρωσετε-διορθωσετε-παρατηρησετε:
F.C Aris P. Δεν ηταν τυχαιο λοιπον το περσινο 22-0 στην ΙΙΙ.5 ομαδα με τα ολα της στηριζεται στο συνολο,μεγαλες νικες εντος και εκτος εδρας,θεωρω πως θετει σοβαρη υποψηφιοτητα ακομα και για τον τελικο ανοδου με την πρωτη μετα την επανοδο!
Greek Magic..Πολυ δυνατος σχεδον οσο τον περιμεναμε ,ενισχυμενος ιδιαιτερα στην θεση 3 που οι περισσοτερες ομαδες πονανε,οι κινησεις του προεδρου δειχνουν προς τα ψηλα,ιδια πανω εκτιμηση με τον Αρη Πετρουπολης!
SymTeam...Κατι, κατι λειπει,4 παιχτες Α1 τραβανε την ομαδα προς τα ψηλα και εκει που περιμενεις να δεις το παραπανω ερχεται μια σφαλιαρα και αμφιβαλουμε για το βαθος της ομαδας,ο προεδρος σιγουρα εχει υπ οψην του την ενισχυση της ομαδας τη στιγμη που πραγματικα θα χρειαζεται!Η ομαδα μου παντως εχει πελατειακες σχεσεις με την συγκεκριμενη ομαδα αρα μπορω να γραφω οτι θελω και θα εχω και δικιο!!τετραδα φετος και μαλιστα θεωρω απο νωρις!
giouxtas..Ειναι και η πιο προσφατη ομαδα που αντιμετωπισα,οποιος περνα απο το γηπεδο του Νικου θα εχει πολλα συγχαρητηρια απο μενα,εκει θα κανει και τις νικες που θα τον κρατησουν στην κατηγορια και ο coach το ξερει αυτο,θα μπορουσα να κρινω το οτι κηνυγησε τον προηγουμενο αγωνα με τον Αρη Πετρ. (αν και ειμαι υπερμαχος στο να χτυπαμε οσο περισσοτερα παιχνιδια μπορουμε) που πιθανα του στοιχισε την σημερινη νικη αλλα θα την παρει καπου αλλου!Πιθανοτατα 4-6 θεση με πιο πιθανη την 5η
VOTSALAKIA BC ..Μια στιγμιαια κακη διαχειρηση και η ομαδα βρεθηκε κατω απο την ζωνη του υποβιβασμου,σιγουρα δεν της ταιριαζει η θεση βαση του υλικου που διαθετει συντομα θα ανακαμψει,οι βασικοι παιχτες δειχνουν σκασμενοι απο νωρις και ο προεδρος τους προφυλαξε για την δυσκολη συνεχεια!τα ιδια με τον Νικο αν και βαση υλικου μπορει και λιγο παραπανω σιγουρα!
Syros Cougars ..Δειχνει η πιο αδυνατη ομαδα του υπο-ομιλου αλλα ο κοουτς κανει πολυ καλη δουλεια στην διαχειρηση διαλεγει παιχνιδια που θα τον οδηγησουν στην σωτηρια,σιγουρα ευχεται την παραιτηση του Βασιλη για να δουλεψει με λιγοτερο αγχος στη συνεχεια!Δυσκολα θα αποφυγει τις τελευταιες θεσεις αλλα οι ζημιες που θα κανει θα ειναι αρκετες χαρη παντα στον κοουτς!
bilaris ..Θελω να πιστευω πως ο Βασιλης απλα ακολουθει μια διαδικασια ανασυνταξης και οχι παραιτησης,χρηματα μαζευει εμπειρια εχει,εχει και την βαση 2-3 παιχτες που εμειναν να χτισει ομαδα για του χρονου ισως,αν αποφασισει να το παλεψει αμεσα μπορει να ανεβει πανω απ την γραμμη,δυστυχως η περσινη υπερπροσπαθεια ειχε τις συνεπειες ασχετως αν κερδισε τον σεβασμο ολων μας!!
MartiouUnited..Σιγουρα το φαβορι απο χιλιομετρα για την ανοδο με παιχτες ζηλευτους απο τα σαλονια οποιος προσπαθησει να του κλεψει την ανοδο θα πρεπει να το κανει μεσα στο σπιτι του,θα κανει καποιες προσθαφαιρεσεις σιγουρα αλλα η ποιοτητα δυσκολα θα μειωθει σε σχεση με τωρα,αν ψαξουμε τρωτο σ αυτη την υπερομαδα ειναι στο 4 αλλα καθαρα αναλογικα!!πρωτος των πρωτων η εκτιμηση
kleinmein..Περσι ανεβηκε απο το παραθυρο αν θυμαμαι καλα αλλα η πορεια του δειχνει οτι το αξιζε περα για περα με κοουτς που δειχνει οτι του αρεσει η δουλεια,η ομαδα εχει σταρ και σιγουρα θα χρειαστει συνεργατη και συμπαραστατη ο Αργυρης αν θελει η ομαδα απο του χρονου να διεκδικει με αξιωσεις την ανοδο που δεν απεχει και τοσο πολυ πλεον.θα ηταν αξιος αντιπαλος του μαρτιου στον τελικο υπο-ομιλου
Penguins AG...μεγαλη ομαδα σπουδαια θα λεγα 1-2 κομματακια στο παζλ για να καμαρωσουμε σπουδαια πραγματα απο την συγκεκριμενη ομαδα μου θυμιζει κατι απο symteam με 5 σουπερ παιχταραδες αλλα απο κει και περα ειναι λιγο δυσκολα λιγο βαθος λοιπον και ψαξτε τους αξιαγαπητους πιγκουινους στην Α1!Ισχυει η ιδια εκτιμηση με τον koutsoukman με ενα plus λογω υλικου!
A.O. VraxassiouΠαρα πολυ καλο συνολο δυστυχως παρατηρη

This Post:
11
208456.144 in reply to 208456.143
Date: 2/28/2012 6:32:36 PM
Overall Posts Rated:
170170

A.O. VraxassiouΠαρα πολυ καλο συνολο δυστυχως παρατηρησα 2 τραυματισμους που μπορει να ανακοψει την πολυ καλη εκκινηση της ομαδας αν και τελικα πιστευω οτι θα πλασαριστει στις θεσεις των πλει οφ!
Alfea...η επιτομη της ομαδας ολοι για εναν και ενας για ολους για μια ομαδα χωρις υπερβολες σε μισθους αρκετα ισαξιοι παιχτες και εναν εμπειρο κοουτς που αρεσκεται στις δυνατες αμυνες!μεσα στην πρωτη πενταδα σιγουρα με ταση προς την 3η θεση!
Pella B.C....Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την πορεια του παλιoφιλου μου περιμενα ισως λιγο παραπανω αλλα ο κοουτς ξερει και μαλλον για πρωτη χρονια μετα την επανοδο εχει επιλεξει την μεθοδο του φιδιου στοχευουμε τσιμπαμε καναμε 10-12 νικες σωθηκαμε!μαλλον....5-6 θεση
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣΟταν δεν εχεις κανει νικη ακομα μεσα στο Βουρκαρι τα πραγματα αρχιζουν και δυσκολευουν για τον κοουτς που σιγουρα πρεπει να ρεφαρει τις ηττες μεσα στην θρυλικη εδρα!Το καλο υλικο δεν λειπει αρα μαλλον η θεση οφειλετε σε κακες στιγμες,περιμενουμε ανακαμψη αν και η αρχη δυσκολευει τα πραγματα,δυσκολα θα πεταχτει πανω απ την γραμμη λογω της κακης εκκινησης στο πρωταθλημα
TWINS SALONIKA B.C. εκει που ολα εδειχναν χαμενα ηρθε η εντυπωσιακη νικη εναντιον του Α.Ο η οποια οφειλω να πω με ωθησε για πρωυη φορα να δω το ροστερ της ομαδας το οποιο βρηκα αρκετα ικανοποιητικο ως αρχικες επιλογες αλλα το βαθος και δω παιζει το ρολο του,εχουμε και εναν τραυματσιμο σε πρωτοκλασατο περιφερειακο που πιθανοτατα θα χασει τα 2/3 της διασταυρωσης!!δυσκολα θα αποφευχθουν οι τελευταιες θεσεις!!

Φιλοι συναδελφοι προς θεου ολες οι κρισεις ειναι υποκειμενικες και χωρις κανενα δολο ή κακη διαθεση αλλωστε ειναι τοσο νωρις !!!

υ.γ ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανεις ;p

This Post:
00
208456.145 in reply to 208456.143
Date: 2/28/2012 6:40:31 PM
Overall Posts Rated:
170170
Tάσο είσαι θεός!!! πολύ ωραία ανάλυση

αααα,
kleinmein..Περσι ανεβηκε απο το παραθυρο αν θυμαμαι καλα

μία μικρή διόρθωση! Οχι και απο το παράθυρο! Έσπασα έδρα και πήρα πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδα που είχε 22-0. :)

This Post:
00
208456.146 in reply to 208456.145
Date: 2/28/2012 6:49:29 PM
Overall Posts Rated:
170170
γι αυτο εγραψα αν θυμαμαι καλα, ειχα απλα την εντυπωση οτι η ομαδα που αντιμετωπιζες ανεβηκε λογω του 22-0 απ ευθειας,μικρο το κακο ομως γραψε λαθος και σορρυ φιλε!!Απλα με βοηθησε αυτη η αισθηση που ειχα για την ανοδο σου να δωσω μεγαλυτερο τονο στην πολυ καλη πορεια σου!!! χαχαχαχα!!! ;)

This Post:
00
208456.147 in reply to 208456.146
Date: 2/28/2012 7:10:18 PM
F.C Aris P.
IV.1
Overall Posts Rated:
1717
Πολυ καλη η αναλυση σου!!Δε νομιζω να ανεβω γτ στη πορεια θα πεσει η ομαδα μου..Δε νομιζω να κρατηθει..Ημουν τυχερος μεχρι τωρα..Ο χρονος θα δειξει

This Post:
00
208456.148 in reply to 208456.146
Date: 2/29/2012 1:41:25 AM
Overall Posts Rated:
170170
χαχαχαχα! Ναι ρε ! εννοειται! Πλάκα κάνω!!!

This Post:
00
208456.150 in reply to 208456.144
Date: 2/29/2012 2:43:06 AM
Overall Posts Rated:
100100
Τι ειπες ρε για την SymTeam??? χαχαχαχαχαχαχα...πλακα κανω!!νομιζω πολυ ευστοχα τα οσα εγραψες γιαυτο τσιμπησες και την μπαλιτσα!σκοπευα να κανω το ιδιο με την ολοκληρωση της επομενης αγωνιστικης αλλα με προλαβες.
Συγχαρητηρια στον μαγο για τη χθεσινη νικη μεσα στην εδρα μου! Βασικα ,η ομαδα μου μεχει μπερδεψει και εμενα.Νομιζω οτι εγραψες ισχυει 100%.Τη μια δειχνει ικανη για ολα,την αλλη ικανη για το χειροτερο.Ισως παρω κεφαλια.....

This Post:
00
208456.151 in reply to 208456.144
Date: 2/29/2012 3:46:05 AM
Overall Posts Rated:
3434
Kirie Johnson sas vgazw to kapelo....poli kali analisi alla thelw na kaneis alli mia otan teliwsoun ta paixnidia metaxi twn dio omilwn.

This Post:
00
208456.152 in reply to 208456.143
Date: 2/29/2012 11:34:53 AM
Overall Posts Rated:
44
Πολύ καλό post αλλά με τους τραυματισμούς που έχω δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα. Προσπαθώ να έχω κατά το δυνατόν 8αδα - 10αδα ισοδύναμη και στηρίζω το παιχνίδι μου σε αυτό και έτσι όπως το πάει με βλέπω για φούντο... :P

Advertisement