Mis siin niiväga ikka öelda. 2-3 on nii kehvik kaitse, et polegi seda täpselt testind. Arvata v§ib, et panid poiste paigutuse mööda s.t välise kaitse jaotuse. Iso kaitse oleks vast parem olnud. Väga halb m§te on kaitse arvelt lauda t§sta. Pigem saab seda rünnaku jaotamisega teha ja ka regullida - rohkem vähem viskeid.
Sisemise isolatsiooniga on mul ainult teooria, kuda v§iks toimida. Kunagi pole kasutanud ning esialgu ei näe vajadust kah selle täpsemaks katsetamiseks. Tiiger §petab :D Esialgse v§iskonna pilgupeale viskamiselt siseiso Tiigrite lemmiktaktika ei ole ehk siis, k§ige v§imsamalt seda välja ei mängi. Viimane mäng läks naela pihta lihtsalt.
Hetkel Korvpallikarude seis on k§vv ju. Ma ei saa aru, mida seal nii väga m§elda. Kui hooaja l§puni lased söödud2-p alasse v§i väline iso (tugevaim kombo siin mängus) ning kaitses 2-3, Ûleväljapressi ei kasuta. On 66% liigav§it taskus.
Lisa: Reitingud on üldse vinge susserdis. Mul on kahe C väline kaitse 6, teistel k§igil rohkem ja rohkem. Aa... va raibe lükkab reitingutesse 7 v§iskondliku välise katmise.
Last edited by Marx_T at 4/9/2012 4:14:58 AM