Chcem sa spytat oboch,ak smiem..co si myslite, aka obranna taktika je vyhodnejsia ak mate v time jedneho guarda(SF) ktory ma slabsiu OD man to man alebo 3-2zone po novom? A aka by mala byt asi minimalna uroven OD pre reprezantanta-guarda..dakujem
Na začátek jenom jedna věc - nevím, jestli otázku chápu správně, protože mě zejména mate "mate v time jedneho
guarda(SF)".
Pokusím se odpovědět tak, jako by tam to "guarda" nebylo, protože nevím, proč to tam je.
Za podmínek, které uvádíš ty, bych se při rozhodování zaměřil zejména na útočnou taktiku soupeře a také přímo na útočnou sílu jeho SF. Při volbě 3-2 by samozřejmě jeho OD byl tak jako tak celkem velkou nevýhodou, protože podle nových pravidel by bránil celkem dost vnějších střel, což samozřejmě použití této taktiky téměř vylučuje.
Na druhou otázku je jednoduchá odpověď - co nejvyšší. Je mi jasné, že ti to asi nebude stačit, takže to trochu rozvedu. Manažer vždycky musí pracovat s tím, co má zrovna k dispozici, takže pokud by nastala situace, že nejlepší hráč na obranu bude mít obranu 8, tak bude hrát. Nicméně, obrana je v mém týmu jedna z nejdůležitějších vlastností a tuto filozofii bych chtěl přenést i do repre.
Edit: Pokud jsi naopak myslel SG (jak to pochopil KifaH), tak je moje odpověď v podstatě stejná jako, kdyby tam byl SF.
Last edited by PunkFloid at 6/2/2009 12:28:55 PM