btw, vas dvojica ste zaspamopvali sve topice. pocecemo da vas nalazimo i po fijokama ;)
Ako je neko provalio jednostavniji metod neka mi kaze, bas me zanima.
Ako je neko provalio jednostavniji metod neka mi kaze, bas me zanima.Ja sam na nekom forumu (mislim Hrvatski) citao nesto kao "odes na neki sajt gde se zaradjuje kliktanjem, prethodno valjda otvoris "racun" na nekom drugom sajtu i krenes da klikces po reklamama. Za svaki klik dobijes ne-znam-ni-ja-koliko para pa onda kad nakupis dovoljno to iskoristis da platis supporter preko paypall-a (valjda)
U stvari da ispravim bila, ne mozes da platis karticom zato sto tu nema Srbije na spisku. To je zato sto BB preuzima spisak sa paypala, a tamo nema Srbije zato sto nismo microsoft approwed (na primer), jer nas smatraju za nesigurno trziste (iako su oficijelno usli na njega - seronje)Iz istog razloga ne mozes da platis ni preko paypallaOstaje money bookers, a mislim da se taj nalog otvara sa nekom od kartica... it u je napr. tacno da nece da prodje visa - clasic, nego mora gold, ili ova spec. za net sto rece kolega nindza. Zasto nece - jbga, ali ko hoce suporter, ili neka plati preko prijatelja van Srbije ili nek malo istrazuje moneybookerse.Ako je neko provalio jednostavniji metod neka mi kaze, bas me zanima.btw, vas dvojica ste zaspamopvali sve topice. pocecemo da vas nalazimo i po fijokama ;)
Jeste...a deda mraz stvarno postoji! ;)