BuzzerBeater Forums

Poland - III.5 > Sezon 62

Sezon 62

Set priority
Show messages by
This Post:
00
320372.14 in reply to 320372.13
Date: 11/27/2023 3:05:25 PM
mocarna 77
II.2
Overall Posts Rated:
109109
Second Team:
The Force
Prawie mnie przekonałeś tzn nie do tego zakupu.. i tak nie mam tej kasy więc nie grozi mi to nawet.. przez przypadek

This Post:
00
320372.16 in reply to 320372.15
Date: 11/28/2023 6:16:19 AM
Bug Wyszków
III.7
Overall Posts Rated:
5858
Rozumiem, w gruncie rzeczy mocno rozbudowałeś założenia, które ja miałem gdy zaczynałem ( i nie tylko ja ). Obrona zawsze na pierwszym miejscu, to wiadomo. Już w pierwszych sezonach miałem obronę u obwodowych co najmniej =13. Co do ławki tak samo. W sumie ze wszystkim się zgadzam, ale to wynika z tych kilku prostych założeń. W drugiej lidze można wygrywać mecze nawet trenując trzech zawodników, tak robiłem ( w trzeciej trening trzech już zupełnie w niczym nie przeszkadza). Tylko muszą już być na odpowiednim poziomie żeby nie byli najsłabszym ogniwem zwłaszcza w obronie. Jak znajdę chęci do mocniejszego zaangażowania się znowu w gierkę to przeprowadzę atak na PLK. Kaska jest, trzeba tylko znaleźć odpowiedni moment, a z tym u mnie bardzo kiepsko co potwierdza moja "kariera" typera 😁
Zawsze może się znaleźć coś co zepsuje najlepszy nawet plan. Spojrzałem teraz w którym to roku tak potężnie zmarnowałem szansę i ( teraz coś co może rozbawić, ale prawdziwe ) mogę stwierdzić, że to wszystko przez taką durną laskę 🤣...nooo zepsuła mi "kilka" miesięcy życia. Jak się jest frajerem to takie rzeczy się przytrafiają.

Last edited by Menias. at 11/28/2023 6:22:55 AM

This Post:
11
320372.17 in reply to 320372.16
Date: 11/28/2023 7:28:22 AM
mocarna 77
II.2
Overall Posts Rated:
109109
Second Team:
The Force
Chodzi o Wiesię ?
No dobra mówicie ciekawe rzeczy i nawet się z tym zgadzam, jednak z mojej perspektywy mozolny trening od poczatku i tak nie daje gwarancji na awans.. no oczywiście w wyższych ligach, nie mówię o dole. Trzeba w końcu zrobic jakieś mocne transfery, co powoduje wydatki, potem jeszcze pensje idą znaczaco w górę i tak długo nie da rady pociągnąć bez awansu jesli nie ma tych melonów (jak Menias) bo wizja bankruta niestety jest nieciekawa. Ja postawiłem na spokojny rozwój, trening i dobieranie zawodników, którzy nie biorą milionów monet. Na razie efekt nie zadowala mnie, bo niby blisko szczytu lub na nim, ale zawsze coś stoi na drodze awansu, a to kontuzje przed finałami, a to z kolej mocne ekipy które leją Cię w najważniejszych momentach heheheh Zapał powoli stygnie, ale widząc sukces Buffys przyznaję, że warto trochę powalczyć. Szkoda że nie ma w lidze aktywnego forum jak kiedyś, ale fajnie że wpadacie - tylko Ravva jeszze nie widziałem ostatnio, przycichł, przygasł relacji nie ma w lidze III.13 w której widzę tkwi Jak by nie było pozdrawiam

Message deleted
From: Ravv

This Post:
00
320372.19 in reply to 320372.6
Date: 12/23/2023 10:12:23 AM
AZeteS
II.1
Overall Posts Rated:
239239
No gratulacje Buffys! Pokazałeś chłopaku jak się robi awans.. chyba musimy korepetycje brać heheheh

True... True...

PS. Z opóźnieniem, ale również się dołączam!

PS2. Am bek! :D

Last edited by Ravv at 12/23/2023 10:17:53 AM