Am si eu extrema in primii 5, desi dintre cele 3 extreme care le am Nivesse e cel mai slab. cred ca a reusit sa intre in primii 5 pentru ca l-am jucat foarte mult avand EX titular accidentata, iar pe celalalta o antrenez, si a jucat chiar bine in cateva meciuri.
Sa recapitulam
Dumbrava si Maldonado fac un cuplu CJ fantastic, cel mai bun de la noi (conferinta rosie) dupa parerea mea.
Zuniga si Bejan sunt asa si asa. cred ca aruncator mai bun ar fi fost Coman. Probabil ca Nankatsu nu l-a jucat suficient de mult. cuplu mai bun a fost ar fi fost Coman si Bejan.
La extreme cred ca ar fi putut sa se ia in calcul Badea, Bedjaoui si Kangur. Din pacate Bedjaoui a fost accidentat 3 saptamani si nu am putut sa-l joc. deci la extreme cred ca am fi putut sta mai bine. Nivesse si Cirinei cred ca vor fi un cuplu decent.
La extreme de forta Jehlicka este indiscutabil cea mai buna EXF din conferinta rosie. Alatalo este o extrema buna spre foarte buna. La postul de rezerva ar fi putut intra si alte EXF, dar titularul este cel mai bun.
la pivoti lucrurile sunt destul de complicate. Nu stiu care sunt cei mai buni. cred totusi ca Ionescu ar fi putut fi o rezerva mai buna decat Sitaru.
side note cred ca iar va matura conferinta albastra cu noi.
Last edited by Iwillsurvive at 6/15/2015 11:11:31 AM