Letos se opravdu objevili velice zajimavi kandidati. Hned chci rict, ze jsem dopodrobna necetl vsechny dlouhe prohlaseni, takze pokud reknu neco nee uplne presne, nebo neco, co uz se rozebralo, tak se omlouvam.
Celkove ke kandidatum:
Paulo - pro me zatim neprijatelny - psal jsi, ze Youngsters je nevhodny, proc?
rosomak - urcite zajimave a v budoucnu velka sance na zvoleni, zatim u me ne.
flumpinka - Zkusim strucne. Velice zajimave postavena kandidatura a z hlediska odpovedi velice precizne pripravena. Celkove mi ale nedochazi ten prinos. Nadseni nekoho pro tento system mi prijde pouze jako takove to klasicke - jee, neco noveho, to bude super, ale dal se zamyslet nebudu. Prijde mi, ze se vlastne jedna o neco, co tady je, jen se zviditelnenim hracu s vysokym potencialem. Proces trenovani techto hracu ale probiha a tim, ze jsou v U21, jim nikdo trenink nezajisti. O zvyseni motivace trenovani techto hracu mam pochybnosti, protoze v zasade urcite prevazuje pocet zajemcu o dobreho mladika, nez jich draft vyplivne - pocet kvalitnich hracu se nezmeni. Ale myslenka je to zajimava a vice mene bez velke starosti...
Honza - i kdyz nejde na verejnosti moc videt, jeho praci ocenuju a jeste mu dam sanci pokracovat.
Jen dodatek...flumpincin napad je dobry, ale ja bych ho trochu poupravil. Tzn. propojit pripravu na NT i s uspechem. Jak bych to videl. Kazdy rok bych vytipoval treba 3 nejvetsi talenty a ty bych vedl jinou cestou treninku. Ne takovou, ktera by vedla pro nejvetsi prospech pro U21, ale tou, aby co nejrychleji potrenoval nejpomalejsi treninky (u nejnizsiho veku se trenujou rychleji) a az by byly na prijatelnych urovni, teprve bych se dal na ostatni skilly. Samozrejme je otazka, kdo by je trenoval, protoze by asi moc uzitku prvni sezony neprinesli, ale posleze by mohli mit nejlepe nakroceno na nejaky vysoky soucet. Ted jde jen o to, jestli by se tato zmena v poradi treninku nekde ukazala, nebo by byl vysledek plus minus stejny. Tito hraci by pak byli soucasti U21 jako kompenzace za obetovani vykonu.
Doufam, ze jsem nerekl moc blbosti...preci jenom to pisu tak z placu:))
M.