ПІДСУМКИ РОБОТИ ТРЕНЕРА НАЦІОНАЛЬНОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИПочну мабуть з передвиборчих обіцянок, які я дав 2 сезони тому, і по кожному пункту напишу пару речень та поставлю + або - тобто чи виконав я його чи ні.
Ось і сам пост
(208916.3)1 Вихід з групи, але він має бути з максимально можливим ентузіазмом...але якшо буде вибір між виходом без енту і не вихід з ентом звичайно буде 1 варіант.
+ Обіцянку я виконав, ми вийшли з групи з ентузіазмом 10, отримали там 1 перемогу, і на цьому завершили виступ.
2 Підняти збірну на 5-10 позицій в рейтингу.
+ В 19 сезоні в першому офіційному матчі ми були 27 в рейтингу, зараз ми 14 і я думаю після фінального матчу ще можемо піднятися.
3 Постаратися покращити результати в утішалці і вийти у півфінал/фінал, цей сезон показав , що нам це по силах, але жереб не дав це зробити.
+Незважаючи на дуже важкий календар, суто на
мою думку ми вийшли в фінал, де поступилися, багаторазовим чемпіонам Європи та світу.
4 Подальше формування бази кандидадів.
+-Зважаючи на те , що цей офіційний сезон затянувся, поки база не обновлена, але за 1-2 дні я наведу з нею порядок.
5 Прев*ю, розбір польотів.
+Превю та розбори польотів, були завжди вчасно та по суті.
Отже з наведеного вище випливає, те що всі цілі , які я ставив, я виконав, ну або частково виконав

Щодо своїх помилок, то вони були хотя, я вважаю не дуже грубі, і їх було не багато
19 сезон:
матч з поляками, не Моц словенії, і в результаті тільки 1 перемога.
20 сезон:
матч з Канадою де я не ризикнув пікувати, ну і можливо мотс проти сербів, хотя якби не він не факт шо ми б попали у фінал, тут я керувався правилом: краще горобець в руках, ніж журавель у небі.
Окремо хочу зупинитися на фінальному матчі: Перед ним був матч з сербами, до яких ми підійшли з ентом 10 в Сербі ент був вищий, зважаючи на більш легкий календар. Тому я вирішив їх моцити, але за 2 години до матчу отримав лист від тренера НТ Литви, в якому він питався чи буду я їх моцити. Переписка з ним була довгою, спочатку я написав нормал, потім сказав шо пожартував, і написав що буду моцити. Він же ш домовився з тренером Іспанців про гру пік на пік та кіданув їх, зігравши нормал. Це я вже взнав після матчів, але до того він мені божився в ББ-почті , що буде моцити Іспанію. Це така історія, про те , як кожен за свою Ж... думає

Ну а далі всім відомо, що було литовець хитрив так , що перехитрив сам себе.
Щодо пустої розстановки: було багато незадоволених осіб, які вважають її неробочою/чи то гіршою ніж коли ти виставляєшся сам. Свою думку з цього приводу я висловлював неодноразово. Критика це звичайно добре, оскільки вона дає мені заряд довести всім , що вони не праві. Але це не головне, головне це те , що це гра, в яку ми граємо для того щоб отримати фан і кожен його отримує по різному (хтось від продажу /покупки гравців, хтось від гри своєї команди, хтось від гри збірної, хтось від тренування гравців). І тепер у мене є риторичне питання, Яка різниця , як грає збірна чи пустою розстановкою чи не пустою, якщо вона виграє і приносить фан людям? Я думаю ніякої. А придертися до роботи тренера звичайно ж можна завжди , треба лише добре пошукати.
(12-1)ст.
Ми зі своїми 300- юзерами, знаходимся 14 в ББ світі, при тому , що активних менеджерів , у нас набагато менше, і кожен старається внести свою долю в перемогу чи то Ю-21 чи то НТ. І якщо ви переживаєте за свою команду, то переживання тренера за свою збірну в 10 разів більші, оскільки ти відповідаєш за кожен матч, за кожну помилку, за кожен промах.
Щодо майбутнього збірної:
Сьогодні/завтра почнуться нові вибори, щодо участі у них я задумався задовго до цього часу, я виставлюся на вибори. Оскільки є ще у мене ентузіазм, і цілі, які хочеться підкорити.
Також хочу подякувати усі менеджерам, за тренування своїх підопічних,за поради, за критику, а також за фан , який особисто я , і думаю всі отримували ці 2 сезони

Вроді все сказав, всі можуть оці