I Kypros omws file mou exei mpastaka. Emena. Teties katastaseis den 8a epetrepa se kanenan. Tyxaio nomizeis pws den eixame kamia sovari ypopsifiotita pera apo ton proponiti pou idi exoume? Tyxaio nomizeis pws eimaste toso psila se sxesi me to mege8os mas? Des apla ta rankings twn e8nikwn kai 8a katalaveis. Gennikotera nomizw pws i pollh dimokratia stin Ellada vlaptei, kai oti egine ws twra apla to apodiknyei. Emeis eimaste 4-5 atoma pou doulevoume, alla doulevoume san skilia. Ka8e mera spame to kefali mas na vroume lyseis, klp. Den analwnomaste se paidiastika pragmata pou exw dei edw mexri twra. Episis DEN exoume farmes, makari na eixame alla pou na vre8oun?
Pragmatika to 8ewrw aparadekto me tosi megali vasi i Ellada na nai hamila, kai afto den einai momfi pros tous proponites (pou safws exoun tis ef8ynes tous) alla kyriws stous users pou anti na koitane pws 8a voi8isoun to paizoun paragontes. Na vlepw ampalous na exoun to 8rasos na vasoun ypopsifiotita. Kai kala na to dektw afto. To na tous psifizoun kiolas to 8ewrw katantia. Pragmatika tragiko to ti symvainei edw, kai akoma tragikotero pou den vre8ike mia ysxiri proswpikotita pou apo tin mia na kanei tous papagalous na swpasoun apo tin alli na enwsei tin koinotita. Ws twra parakolou8ousa ametoxos, kanontas aples eisigiseis, pareneseis klp.
Olo omws afto to panigyri me xenerwse agria. Xenerwsa akoma kai gia ta sovara atoma pou katevikan se afto to epipedo (rantaplan gia sena to lew) xenerwsa gia ta atoma pou figomanisan (Afto gia sena file Tyfona kai xereis to poso se ektimw).
Xenerwsa epidi anti afto to threat na analw8ei se sizitisi planwn kai taktikwn analw8ike se proswpikes epi8eseis. Xenerwsa giati opws panta san Ellines mporoume poly perissotera alla i fagwmara mas exei megalyteri simmasia. An afto 8elete paides synexiste etsi. Sas diavevaiw pantws pws afti einai i apolyti syntagi apotyxias. Egw prosfer8ika na voi8isw oso mporw, to kanw me ton tropo mou, alla apo kei kai pera...SOVAREFTITE epitelous