BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.4 > SEZONA 68 KO BI ERKO KOBILI SE NADO😁

SEZONA 68 KO BI ERKO KOBILI SE NADO😁

Set priority
Show messages by
This Post:
11
326699.138 in reply to 326699.137
Date: 7/6/2025 2:11:28 AM
KK Texas
II.4
Overall Posts Rated:
5252
Naravno samo jako i sad prvu nek osvoji...ali iskreno Albi nek se ugasi jer je menader za kitu...

This Post:
11
326699.139 in reply to 326699.138
Date: 7/6/2025 5:46:52 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48274827
Ćestitke novom prvaku, a mi ostali natrag u rudnik...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
From: DomiM
This Post:
00
326699.140 in reply to 326699.139
Date: 7/6/2025 2:50:10 PM
KK Real Doni
II.4
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
KK Real Doni II
Za početak, zahvala svima na čestitkama! Nisam htio ništa ranije pisati niti komentirati kako ne bi otkrio ni trunku taktike i razmišljanja prije samog kraja PO. 😅

Iskreno, nisam planirao niti mislio da ću biti konkurentan još neko vrijeme obzirom da je fokus na ova 3 mlada trenirca koja imam, ali eto nekako kako je sezona išla, postalo je sve realnije da uzmem to prvo mjesto i HCA tokom cijelog PO.

Što se tiče pojačanja, Zadar me prvi natjerao da se pojačam kad je doveo onog playa od 190k pa sam nekako kontao da mi je sada možda prilika kad već imam HCA probat ući u prvu jer tko zna kako će se odviti iduća sezona i tko bi došao iz prve k nama. Pa sam doveo Radanovića s namjerom da mi bude dio ekipe narednih 5+ sezona kad i moji mladi dovoljno stasaju za neki ozbiljniji pohod na prvu ligu.

Njegovim dovođenjem sam nekako već ušao all-in kako bi se reklo pa kad je Abolichan počeo dovoditi sve ove zvijeri, nije mi preostalo ništa drugo nego to ispratiti i evo na kraju se isplatilo.

Moje isprike zbog toga jer se slažem sa ranijim postovima kako mi je to dovođenje 3-4 igrača pred sami playoff totalno bezveze jer igraš tu cijelu sezonu 3 mjeseca, trudiš se, mozgaš, taktiziraš i onda ti sve to padne u vodu jer je netko imao nešto više love ili bio spreman na veći rizik.

Po meni bi trebalo možda uvesti nekakav "team chemistry" koji ujteče na samu izvedbu ekipe i koji se smanjuje kako se dovode novi igrači pa bi se na taj način možda smanjile šanse za ovo.

S druge strane, ništa protiv Abolichana jer je i to legitiman način za odigrati i vjerujem jako velik rizik s njegove strane - jer čini mi se da je i on išao all-in i da se dosta financijski istrošio i realno nema nikakvu okosnicu ekipe tako da se bojim da mu sada ide totalni rebuild osim ako nema par milja spremljenih od prije.

Mene je osobno ovo sve koštalo sigurno 1-1,5 milja jer sam bio u minusu oko 300k zadnja dva tjedna plus prirez i trošak kupovine ova dva dodatna 150k+ igrača i stvarno ne znam koji bi mi bio potez da nisam izborio promociju - vjerojatno prodaja ili jednog od treniraca i otpuštanje ova dva 150k igrača pa odraditi sezonu u blagom minusu svaki tjedan ili prodaja Radanovića i debeli financijski gubitak što bi mi bilo jako žao haha.

Za kraj, malo mi je šteta da se ovako sve odigralo jer mislim da smo ostali svi na početnim igračima od prije PO da bi 5-6 ekipa imalo realne šanse za uzeti kantu, a ja bi bio bogatiji za par milji 😅