BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT Hrvatska

NT Hrvatska

Set priority
Show messages by
From: Prljavi

This Post:
00
324306.138 in reply to 324306.137
Date: 8/4/2025 2:02:51 PM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
204204
Puno toga. Preduvjet je razlika u izboru igrača ( onih 1, 2, 3 ).
No, vi donosite odluke. Na to imate pravo. Ovo je vaš koncept.

Rekli ste da bi dvojica trebala manje griješiti nego jedan.
Iskreno se nadam da uviđate vaše greške jer u protivnom slijedi loša budućnost reprezentacije.

This Post:
11
324306.139 in reply to 324306.138
Date: 8/4/2025 2:09:21 PM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
7777
Puno toga. Preduvjet je razlika u izboru igrača ( onih 1, 2, 3 ).
No, vi donosite odluke. Na to imate pravo. Ovo je vaš koncept.

Rekli ste da bi dvojica trebala manje griješiti nego jedan.
Iskreno se nadam da uviđate vaše greške jer u protivnom slijedi loša budućnost reprezentacije.

A tvoje je pravo da se nakon svakog poraza javiš i nedaš nama da mirno vodimo reprezentaciju. I naravno spominješ svoj najveći uspjeh, a to je 41 mjesto reprezentacije.

From: canci

This Post:
11
324306.140 in reply to 324306.138
Date: 8/4/2025 2:12:27 PM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
602602
Second Team:
MVV
Hm, nisi nista reko. Uvijek se prica o nekim konstruktivnim rapsravama ali nikad se ne kaze do kraja. Reci koja 1 2 3 igraca bi stavio a koja izbacio? Kakvu bi taktiku danas stavio? Ne treba s rumunjima ali ajde danas.

Nije lijepo pisat nakon svakog poraza dal nam je stalo do reprezentacije. Ne, nije nam stalo i zelimo da budemo 80. mjesto i potonemo lol
Ekipa je promjenjena za par mlasih ograca da bi ti ograci brze i jace stasali da mpzemo nesto napravkt za 2 3 sezone dok se dobije iskustvo. Ako cemo igrat samo sa starcima to ce nam donijeti skoro nikakav pomak i kruzit cemo oko 40. mjesta.

Protiv rumunjske nismo ocekivali poraz ali se desio no danas ako se ppgleda momcad Ukrajine, bila je kvalitetnija. Igrali su s vecim trudom ali to je nasa greska jer vrbani nije stigao promijenit ali i da je stigao opet bi izgubili.

Kritike prihvacamo ali one konstruktivne. A ne samo nabadanja i okolisanja. Ako imate problem izravno reci tu javite se vrbaniju pa mu recite sto ne valja. Pun mi je k ovog foruma gdje nitko nikog nece pustit na miru da odradi jedan mandat pa neka sudi. Nego nakon svakog praza ne prode ni 2 minute i evo prozivanja.

Sad napisi ili tu ili vrbaniju sve sta bi drugacije napravio.

This Post:
00
324306.141 in reply to 324306.139
Date: 8/4/2025 2:35:40 PM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
204204
A tvoje je pravo da se nakon svakog poraza javiš i nedaš nama da mirno vodimo reprezentaciju. I naravno spominješ svoj najveći uspjeh, a to je 41 mjesto reprezentacije.

Mirno si odabrao koncept, mirno si odabrao igrače, mirno si odabrao taktiku.
Mirno moraš prihvatiti svoje pogreške i znati promijeniti stanje na bolje.
Inače, nisi za ovo mjesto.

Još uvijek ne shvaćaš da se ovdje ne radi o tebi, o nekome, nego o Hrvatskoj.

Moj uspjeh ti nisu u stanju održati pa je žalosno za tebe da to uopće spominješ.

Last edited by Prljavi at 8/4/2025 2:36:18 PM

From: Prljavi

This Post:
00
324306.142 in reply to 324306.140
Date: 8/4/2025 2:47:48 PM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
204204
Prepuštam vama da u miru dalje pokažete svoje znanje. Izabrani ste na temelju njega, zar ne?

This Post:
11
324306.143 in reply to 324306.141
Date: 8/4/2025 3:52:09 PM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
7777

Moj uspjeh ti nisu u stanju održati pa je žalosno za tebe da to uopće spominješ.

Ja neželim tvoj uspjeh.

From: Jukic

This Post:
33
324306.144 in reply to 324306.143
Date: 8/4/2025 4:28:25 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
493493
Mandat traje dvije sezone i svatko zasluzuje osudu ili pohvalu na kraju mandata a ne nakon 2 utakmice.

Ranking nikada nije bio bitan nego interes zajednice i razvoj mladih igraca s kojima ce se kasnije popravljati taj isti ranking.
Ovo je glavni problem na kojemu moramo svi zajedno suradjivati ako nam je stvarno stalo do NT-a a ne vlastitog ega.

Ovdje sam 67 sezona, prakticki nikada nista nisam osvojio jer mi je ova igra pruzila puno veci gust kroz trening mladih Hrvatskih igraca nego kroz penjanje polovnjacama do nekih omjera itd.

Ja shvacam da bi svatko zelio expresna rijesenja za svaki problem no za neke stvari je potrebno i vrijeme stoga ako smo ga mogli dati meni, prljavom, ibri ili bilo komu drugomu zasto nebi ovaj put i vrbanima.
Kontruktivne kritike i rasprave su uvjek dobro dosle i nema potrebe za dizanjem tenzija.

This Post:
22
324306.145 in reply to 324306.143
Date: 8/5/2025 7:30:19 AM
Baletani
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
55
Dečeci, bumo primirili strasti!?

Sve nas bole ovi porazi. Trebamo delati da se ne ponavljaju.
Ne treba bežati od odgovornosti zbog propusta, al skupa moramo vpregnuti.

Ja neželim tvoj uspjeh.

Zar ti nakon ova 2 poraza stvarno možeš negirati napredak repke poslednih sezona?

This Post:
33
324306.146 in reply to 324306.145
Date: 8/5/2025 9:18:05 AM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
7777

Zar ti nakon ova 2 poraza stvarno možeš negirati napredak repke poslednih sezona?

Koji napredak? Možeš li točno i detaljno objasniti? Odi na stranicu reprezentacije, pogledaj utakmice unazad posljednih sezona i daj mi samo jedan primjer gdje je ostvarena značajna pobjeda. Ja vidim neshvatljivo loše postavljene taktike i igrače, teške poraze i poraze protiv znatno slabijih ekipa. Isto tako vidim da nitko nije napadao Ružnog nakon tih poraza, kao šta se to sada radi. Što se tiče igrača koje sam naslijedio. Hrvatska nije kompletna reprezentacija. Ima nekoliko monstruma koji su tu zahvaljjujući njihovim managerima. Ono što mogu potvrditi po porukama koje sam dobio, je da je Ružni nedovoljno dobro usmjeravao određene igrače. I da je čak vrijeđao managera reprezentativca. Posljedica toga je prekid treninga i propadanje nekih igrača, ali najgore od svega takvo ponašanje baca ljagu na našu zajednicu. Samim time što nismo kompletni dolazi do ovakvih poraza. Ja radim najbolje što mogu da to promijenim. Reprezentacija je mlada i ima potencijala, ali treba vremena. Ja sam svoje rekao. Iza mene stoje činjenice. Vi nastavite napadati, vrijeđati i javljati se nakon svakog poraza sa nekom pametnom izjavom. U utakmici protiv Ukrajine se vidi da smo imali bolji(isti) postotak šuta. Što znači da nam je kombinirano napad i obrana podjednaka unatoč slabijem trudu. Izgubili smo jer smo imali slab skok što je dovelo do manjeg broja napada. Slab skok smo imali jer nemamo kalibar visokih da to pokriju. Uz to neki su nam bili out zbog loše forme. Nema apsolutno nikakve pogreške. Niti se reprezentacija sunovraćuje.

Last edited by Zid Drvo at 8/5/2025 9:46:39 AM

This Post:
66
324306.147 in reply to 324306.146
Date: 8/5/2025 2:50:08 PM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
204204
Ja sam bio izbornik pa ću ja objasniti.

Krenimo po redu s činjenicama:

1. Pri preuzimanju izborničke uloge bili smo 57. na svjetskoj ljestvici ( 33. u Europi – 6. jakosna skupina), a na kraju mandata smo bili 41. na svjetskoj ( 24. u Europi – 4. jakosna skupina).
Ti si sunovratio reprezentaciju u 3 utakmice na 49. na svjetskoj ljestvici ( 29. u Europi – granica 5. i 6. jakosne skupine).

2. U sezoni 65 ostvarene su pobjede protiv tada bolje rangiranih Rusije i Makedonije, a porazi protiv Litve (3.), Francuske (13.) i Rumunjske (24.) su od tada znatno moćnijih reprezentacija.
U sezonama 66 i 67 je slično, s porazima od jačih pri čemu smo protiv Portugala i Grčke bili na pragu uspjeha. Tu je poraz od Kazahstana u situaciji potrošenog entuzijazma u prethodnim utakmicama i bez važnog utjecaja.
U sezoni 68 je postavljeni koncept za uspjeh bio da se pobjedi Danska i Slovenija što je ostvareno. Točno je da se izgubilo od Islanda, ali je to bio proračunati rizik koji se poslije pokazao dobitnim.
Dakle, nema teških poraza. Porazi su od jačih reprezentacija.
Ti si, za sada, uspio izgubiti već 2 utakmice od slabije rangiranih. Možeš pokušavati skrenuti razmišljanja ljudi s tih poraza, ali ljudi nisu glupi. Vide ovu tvoju katastrofu.

3. Početkom 65.sezone indeks vrijednosti igrača je bio 135.9, početkom 66. sezone je bio 139.6, početkom 67. sezone je bio 143.1, početkom sezone 68. je bio 145.4, a sada početkom 69. sezone bi bio 148.4. Pri preuzimanju reprezentacije nismo imali niti jednog igrača iznad UZS=150. Priključio sam Požuna, tada perspektivnog s UZS=139, kao 13. igrača. U svakoj starosnoj generaciji od 24 do 26 imali smo po samo 2-3 dolazeća kandidata. Sada imamo 6 igrača s barem UZS=150, a u svakoj starosnoj generaciji od 24 do 26 imamo po barem 4-5 dolazećih kandidata. Koristim prigodu da pohvalim one koji ih treniraju i koji su surađivali. Nikoga nisam prisiljavao, a posebno ne vrijeđao. Neka se javno obrati onaj koji to tvrdi. Ako ne, onda si ti samo velika lažovčina koji pokušava prikriti svoje nesposobnosti.
Ti očito imaš znatno veći izbor igrača i znatno bolje igrače na raspolaganju pa je degutantno čitati tvoje izjave o uništavanju razvoja igrača.

4. Ja sam svjestan koncepta reprezentacije što ti očito nisi, ali nam je, barem jednim dijelom, zajednička vizija vanjskih igrača s jakom unutarnjom obranom i unutarnjih igrača s jakom vanjskom obranom. Javno sam u raspravi s Jukicem isticao kako Glavičić, Buneta, Novoselić, Šavar, Filipović… treniraju unutarnje, a s menadžerima unutarnjih sam dogovarao treniranje vanjske ( Sekereš, Ćurić, Delić, Franolić, Deverić, Dunđerski, Skutarić… ). Nikoga nisam vrijeđao, krivo usmjeravao, a svi nisu prihvaćali preporuke. Koncepti igre kako u reprezentaciji tako i u klubovima su raznovrsni i niti na koga se nisam ljutio. Svi se zabavljaju pa što se dogovori, to je odlično.

5. Pogreška je apsolutno neporeciva. Ona stoji u lošem izboru igrača kojeg si ti proveo. Ovi izabrani su previše jednolični i onemogućuju raznovrsnu napadačku igru, a obrambeno nesposobni za protivnički napad kao što je bio reprezentacije Ukrajine ( vidjet ćemo uskoro i nekih drugih ).

Last edited by Prljavi at 8/5/2025 2:51:03 PM

This Post:
11
324306.148 in reply to 324306.147
Date: 8/5/2025 3:26:14 PM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
7777
_Točno tako. Bio si izbornik. Sad više nisi. Ako ti je cilj vrijeđati i napadati mene od početka sezone, samo naprijed. Ne zaboravi usput i veličati sebe.

Advertisement