לא חולוניה ידידי, מה שמביך זה התגובות שלך.
אתה מעז לבקר אנשים פה, שהם כביכול דיקטטורים וסותמים פיות, בגלל שפיני קיבל עונש השהייה ארוך מאוד מהפורום?
איך אתה יכול להאשים אותם בסתימת פיות כאשר מנהל משחק בא ועקף את חוקי המשחק כדי לעזור לו עם הודעת פתיחה? אתה זה שמביך פה.
כל מה שאתה עושה פה זה בכלל אסור. אסור לבקר בפורום החלטות של מנהלי המשחק, בכל משחק רשת שקיים.
אתה בכלל יודע על מה הוא הורחק? אתה יודע מה צריך לעשות כדי לקבל השהייה מהפורום לכל החיים? לא מקבלים השהייה בגלל שאתה אדם מעצבן, אני מניח שאתה יודע את זה. זה העונה השני הכ יקשה שאפשר לקבל על דיבור בפורום, לפני הרחקה ישירה. אם אתה כל כך רוצה לברר מה קרה- אתה יכול לשאול מנהלי משחק בפרטי. המצב שהוא נמצא בו לא נעים, אבל זה כנראה מגיע לו. ואם אתה לא מסכים עם זה, תעזור לו לשלוח ערעור. אין לך כל זכות לערער על החוק במשחק רק כי זה לא נראה לך וכי פיני נראה לך בפרטי אדם מאוד נחמד וסימפטי.
ואני לא מכיר אותו, מעולם לא דיברתי איתו. אלמלא הבחירות, לא הייתי יודע שהוא מורחק. זה לא משנה את מה שאמרתי. אפילו לא קצת. אני גם לא יודע על מה הוא הורחק, אבל אם הוא הורחק לכל כך הרבה זמן, זה הגיע לו. הוא תמיד יכול לערער למנהלים בכירים יותר מאלה שיש פה. הוא יכול לומר שהוא "למד את הלקח".
עד אז- אל תעז ללכלך או להכתים את שמו של אף אחד פה. אתה יוצא פה הכי מביך מכולם.