BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA II.

NBA II.

Set priority
Show messages by
From: Hakeem12

This Post:
00
244403.138 in reply to 244403.137
Date: 7/4/2013 3:57:24 PM
Overall Posts Rated:
2222
ami nem is olyan vészes,kérdés,hogy Evans-t hol játszatják majd,Holiday-egészséges Gordon backcourt egész jó,és az Anderson-Davis páros jól kiegészíti egymást,már tényleg csak az kéne,hogy Gordon tudjon játszani,meg mondjuk egy jó védő SF

This Post:
00
244403.139 in reply to 244403.138
Date: 7/5/2013 1:56:09 AM
Overall Posts Rated:
310310
Belinelli a Spursben \o/

A Pelicans meg lehet, hogy úgy kapja Evanst, hogy Vasquez megy a Kingsbe, Lopez meg a Blazersbe.

Pelicans meg még FA-piacról is kifoghat használható SF-et, ott van pl Brewer és Nick Young, vagy rövid távú megoldásnak Matt Barnes. Vagy akár megpróbálkozhatnak Wesley Johnsonnal, ha nem félnek a kihívásoktól

Don't feed the troll
This Post:
11
244403.140 in reply to 244403.139
Date: 7/5/2013 4:12:20 AM
Overall Posts Rated:
2222
Nick Young vékony SF-hez,akkor már inkább Dorrel Wright. Wesley Johnson nálunk egész korrekt számokat hozott,legalábbis ahhoz képest,amit Minnesotaban nyújtott.

Közben a GSW erősen próbálkozik helyet csinálni Howardnak,bár állítólag ma már döntést fog hozni. Akár a Houston akár a GSW (az ellenértéktől függően) contenderré válik a megszerzésével.

This Post:
00
244403.141 in reply to 244403.140
Date: 7/5/2013 4:31:15 AM
Overall Posts Rated:
310310
Hát a Houston szerintem nem lesz egy csapásra contender, én kb top4 nyugati csapatba várnám őket. GSW is akkor lesz contender, ha Bogut mellett nem kell túl sok mindent feladni érte. Houstonban egyelőre nincs minőségi cseresor, sőt lehet valakit még fel is kell adni, hogy Howard beférjen (Lin, vagy Asik), legalábbis ha szeretnének esetleg kicsit erősíteni. Ráadásul Howard és Harden szerződése meg is köti a Houston kezét 3-4 évre, szóval ott nem nagyon lesznek erősítések, vagy csak akkor, ha cserélnek (megint csak Lin és/vagy Asik). Parsons most még két évig nagyon baráti szerződéssel játszik, de utána őt is vissza kell igazolni, szóval utána még kevesebb hely lesz FA-piacról erősíteni, drafton meg ezzel a kerettel nem hiszem, hogy nagy tehetségeket húznának.

Én DH12 helyében a Warriorshoz mennék (bár GSW-szimpatizánsként nem örülnék neki), mert ott kész csapat van, nem kell kapkodni, hogy honnan töltsék fel a keretet. Ha nem a Warriors, akkor meg Lakers, vagy Mavs, mindkét helyen egy évet kell kibírni, 2014 nyarán ugyanis Nash kivételével senkinek nem lesz szerződése a Lakersnél, azaz úgy tölthetik fel a keretet, ahogy akarják, a Mavsben pedig kivétel nélkül mindenkinek lejár a szerződése, csak Howard maradna. Lakersben mondjuk az edzőkérdés nagy probléma, Dallas ilyen szempontból előnyben van, mert Carlisle szívesen használja a magasembereket. Nálam a Houston negyedik helyen állna, mögöttük csak a Hawks lenne.

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.142 in reply to 244403.141
Date: 7/5/2013 6:52:27 AM
Overall Posts Rated:
2222
Akkor én kicsit tágabban értelmezem nálad a contender fogalmát,szerintem egy nyugati top4 már az,bár ez már csak részletkérdés.
Ha Houston megszerzi Howardot,szinte biztos,hogy jön Josh Smith,nagy valószínűséggel snt keretében Asik-ért. Patrick Beverley tudomásom szerinte elég jól játszott,amikor Lin sérült volt,így az ő elcserélésével se lenne meglőve a Rockets. Egy Beverley(vagy más)-Harden-Parsons-Smith-Howard ötös már bőven fel veszi a versenyt a többiekkel,szerintem.

This Post:
00
244403.143 in reply to 244403.142
Date: 7/5/2013 12:23:13 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nálam az a contender, akinek van reális esélye a bajnoki címre, de legalábbis döntőbe jutni.

Ha Houston megszerzi Howardot, akkor Smith csak snt-vel jöhet. Csakhogy Smith fizetése kb kétszerese lesz Asikénak (de minimum másfélszerese), szóval valaki mást is be kell dobni. Na már most kit fogad el Atlanta? Lint valószínűleg nem, mert túl van fizetve, tehát marad Robinson (mit kezdjenek vele?), White (azt inkább hagyjuk is), Motiejunas (nem hiszem hogy kéne nekik Asik és Zaza mellé). Én Atlanta helyében kb akkor fogadnám el, ha Asik mellé odacsapnák Parsonst és Beverleyt. Akkor viszont már eléggé lukas lenne a Houston.

A contederségre visszatérve: tegyük fel, nem jön Smith. Akkor ki lesz a kezdő PF? Anélkül manapság nehéz contendernek lenni. Ezért mondom, hogy a Warriors jobb fit lenne, mert ott Bogut mellett max Thompsont, vagy Barnest kell feláldozni, de őket ha nem is könnyen de lehet pótolni csapaton belül (Rush, Nedovic, esetleg Jack, ha sikerül visszaigazolni - Howard érkezésével valószínűleg sikerülne). Ráadásul jövőre 34 milla lejárója van a GSW-nek három játékos kapcsán (Bogut nélkül is 20 milla Biedrins és Jefferson miatt), szóval még marad is keret jövőre erősödni, vagy visszaigazolni Rusht.

Ha Howard és Smith is a Rocketsbe megy, akkor három játékosra (Howard, Smith, Harden) elmegy 50 milla cap space . Na onnan már nehéz erősíteni. Ezért lenne jobb még a Lakers és a Mavs is, ott aztán lesz mozgástér jövőre.

Egy kis összehasonlítás: jövőre Harden és Smith együtt keresne kb 30 millát a Rocketsben. GSW-ben Curry, Thompson, Barnes és Lee együtt 31,5 milla. Rocketsben nincs igazán lejáró szerződés, max nem hívják le a csapatopciót Robinsonra, White-ra, Motiejunasra és Terrence Jones-ra, felszabadul 8,5 milla. GSW-ben csak a már említett három játékos 34 milla lejárót jelent. Na akkor hol is lesz lehetőség erősödni és fejlődni?

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.144 in reply to 244403.143
Date: 7/5/2013 2:10:42 PM
Overall Posts Rated:
2222
A vége az lesz,hogy marad LA-ben.:D
Ha választani kéne én is inkább a GSW-féle csapatot mondanám erősebbnek,nyilván ebben az esetben sok múlik azon,hogy mennyire kell megbolygatni a kezdőt. Ha nagyon,én a helyükben inkább hagynám a Howard-projectet. A jelenlegi ötösük is jó,még egy év rutin,fejlődésés Howard nélkül is tényezők meggyőződésem szerint. A Houstonban is vannak még lehetőségek,de PF posztra tényleg kéne egy all-star vagy a körüli szintű játékos.

This Post:
11
244403.145 in reply to 244403.143
Date: 7/5/2013 2:24:46 PM
Overall Posts Rated:
2222
Abban igazad van, hogy a GSW erősebbnek tűnik. DE. Curry egy rizikós játékos, szar a bokája. Hardennek eddig nem volt gondja. A Smith snt-t meg kicsit drágán méred szerintem, Lin+Asik simán elég lehet, mert ez nem egy csereszituáció, vagy ez, vagy ingyen elsétál, elsetleg kapnak érte 1-2 picket.

A Lakers is csak addig erősködik az snt ellen, amíg muszáj, hogy megmaradjon a pénzügyi előnyük. Amint Howard kimondja, hogy elmegy, bárhova is menjen, snt lesz. Ha más nem kapnak egy picket érte, az is valami. A GSW amúgy ki akarja pakolni Bogut-ot és a két nagy lejáróját, amire egész jó esélye van, és akkor közvetlenül is leigazolhatná Howardot. Ez azért is fontos, mert ezzel belekényszerítheti az LA-t, hogy belemenjen az snt-be, akár olcsóbban, mint a mostani ajánlat (pl csak Bogut). Na az durva lenne. Viszont ha mindenképp snt lesz, anyagilag Texas vezet, az adók miatt.

Houstonnak van még egy nagy előnye, amit hajlamosak sokan elfelejteni: Olajuwon és McHale. Ha valakik épkézláb támadójátékú centert faraghatnak belőle, azok ők, a liga talán valaha volt két legtechnikásabb magasembere.

This Post:
00
244403.146 in reply to 244403.145
Date: 7/5/2013 2:28:17 PM
Overall Posts Rated:
2222
"Dwight has made his decision. Said he will announce his destination via Twitter possibly this weekend."

Ha most tippelni kéne én Houstont mondanám.

edit: közben kiderült,hogy téves riasztás...

edit2: állítólag a GSW nem is Howardnak hanem Iguodalanak csinálja a helyet és utána akarják elhozni snt-vel DH-t,ebben az esetben Barnes mindenképp menne,de azért a Curry-Thompson-Igu-Lee-Howard kezdő elég durva lenne

Last edited by Hakeem12 at 7/5/2013 3:41:13 PM

From: Flimo

This Post:
00
244403.147 in reply to 244403.146
Date: 7/5/2013 4:06:35 PM
Overall Posts Rated:
2222
Biendris és Jefferson megy Utah-ba, Iggy aláírt 48m/4y. Most már 99%, hogy oda megy Howard.

Last edited by Flimo at 7/5/2013 4:07:45 PM

This Post:
00
244403.148 in reply to 244403.147
Date: 7/5/2013 4:09:30 PM
Overall Posts Rated:
2222
igen,ezzel a deal-lel borult a dolog,a GSW nem szarozik

Advertisement