Zmieniło się to, że zawodnicy są trenowani według jakiejś tam mojej wizji uzgodnionej z managerami. Skauci nawiązali kontakt z managerami, powiedzieli czego oczekują od graczy, dalszego treningu i do daje efekty. Wiemy, czym dysponujemy, wiemy czego teraz oczekiwać od zawodników. Wiemy, kto trenuje i co trenuje. Teraz wystarczy to wykorzystać, troszkę poczekać bo nie da się wszystkiego zrobić w 2 sezony.
Węgrzyn? Z całym szacunkiem dla Kozlika ale jak sam mu pewnego zawodnika pokazałem to sam stwierdził, że Węgrzynowi dużo do niego brakuje. Jest Rakuś, Moritz. Nawet Perko był a nadal chyba jeszcze jest trenowany i to nie mówie o dolnych skilach. Do pomarańczowego nie dobije pewnie ale silny czerwony jest;]
Nie tylko my mamy to fakt;] ale mało tej zieleni do tej pory było;] Zieleńsi niektorzy nie będą;]. Tomza świetny gracz ale z marnym dołem. Tomza to nie wszyscy;] Swiatczak jeszcze pogra bo doświadczenie to coś co jest potrzebne i do tego trzeba dążyć, żeby dobrzy zawodnicy meli dobry exp i grali w NT.