Radim bre deco, ne smirujem se. Treba hraniti porodicu. To je bilo vezano za ovo sto je forum zamro. A i mene bi neko mogao malo da pouci kako da prodam igraca. Ja samo izgleda umem da kupim, a i to ne uvek. Jeste, pazim na formu, jeste, pazim na minutazu, gledam da pojacam skilove nekim mladim i nekim malo manje mladim igracima. Centar mi igra beka kad god vidim da mogu jer hocu da mu pojacam spoljnu odbranu pa da imam mocno krilo za sledecih 6-7 sezona. Mada ne verujem da cu stici da to zavrsim do kraja sezone posto hocu i ove mlade da poboljsam. Ali, meni je draz ove igrice bas u tome. Da kombinujem, preracunavam i planiram daleko unapred, a opet da postizem i neke rezultate. Zato sam valjda uvek i orijentisan i na kup i na prvenstvo. Prosli put mi to nije uspelo, ovaj put nadam se da hoce. Moj cilj je ove sezone jasan-5 mesto u diviziji, tako da malte ne svaku utakmicu mozete da predpostavite kako cu igrati. Ako me nema na forumu to ne znaci da sa uzivanjem ne citam ono sto vi pisete......