8) דיוויד בלאט ושארפ הוא מאמן בצעירה, לציין את זה נראה לי מאד הוגן.
ושוב מבקשים שלא אציין אמיתות שפוגעות בסיכויי האחר...
[ברור גם מדבריו, גם למתמודדים אחרים, שהוא מסייע לאחר]
אין שום בעיה שאתה מציין שהוא מצוות הצעירה, הבעיה מגיעה ישר אחר כך שאתה טוען שהוא מסייע למתמודד כי הוא לא מסכים איתך
שחקן עם פוטנציאל 8 בנבחרת שלנו עשוי להיות פוטנציאל נבחרת
אז זהו שלא ממש - אם נסתפק שחקנים שיכולים להגיע רק עד משכורת של סופרסאטר בעמדות כמו רכז וסנטר ופאוור אנחנו נהיה בצרות צרורות. כמו ציינתי לעמדת הסמול זה בכלל לא מפריע ובגלל זה ציינתי כן ציינתי את להב מסאללה.
זיידמן עם פוטנציאל 8 לא מספיק טוב כדי להגיע לבוגרת ללא קשר לפוטנציאל, ובובליל הוא סנטר - אתם באמת רוצים סנטרים עם 4-5 רמות של תכונות פנים יותר נמוכות מכל הסנטרים של היריבות????? והוא סנטר לא כי התחשק לי אלא כי הוא עם 1ו2 כמעט בכל המשניות וגבוהה כמו תורן ולכן גם אם תאמן אותו עד גיל 50 הוא לא יגיע לכלום בתכונות החוץ.
אבל שוב זה נורא קל סתם להגיד שאני מסרס שחקנים למען הצעירה - אני קורא לפיני לענות פעם אחת בצורה קונקרתית ועניינית ויסביר איך מייצרים משחקן 2.16 עם פוטנציאל 8 ותכונות חוץ שעומדות על
2-3-2-1-1-5
שחקן מגוון שמתאים לנבחרת הבוגרת בוא נראה אותך פעם אומר משהו אמיתי!
לכן, יש שמונה שחקנים שמחזיקים פוטנציאל זה או גבוה ממנו בצעירה.
בכך, מדובר בשחקן שלא יקבל מספיק משניות ביחס לחבריו בעולם ולבוגרת יגיע חלש יותר בהכרח.
והעובדות בשטח של שחקני הבוגרת לאורך העונות האחרונות מגבות את זה.
שוב פיני מתעלם מהעובדות
טב ארז בכלל לא עונה לנו ולכן אין לנו קשר לאימון שלו
זאכי אפרת בקבוצה נטושה שעוד מעט תהפוך לבוט ולכן הוא קיבל זימון רק כדי שלא יפוטר
גרייף ומסאללה לא מתאמנים לפי הנחיות הצעירה אלא בראש מוכוון לבוגרת בצורה מוחלטת
אלו עובדות, פיני, בוא נראה אותך מתייחס אליהן
ד) האם לאמן (גם) עיקריות בגיל צעיר שחקנים עם פוטנציאל בוגרת, לא פוגע ברמה אליו יגיע אותו שחקן כשיגיע לגיל הבוגרת.
גם זה משפט מצחיק כי בסופו של דבר אלו המאמנים שרוצים לאמן ראשיות ובעיקר ראשיות, צוות הנבחרת לא קשור לזה
Last edited by Shadamher at 9/21/2013 9:23:22 AM